Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duodat savo vaikučiui pirktiniu tyreliu?

Duodavau per keliones. Nestle niekada nepirkau
Atsakyti
Nezinau ar cia i tema. bet gal zinote kaip ipratinti valgyti sutrintus vaisius? Mano maziui 8 men, bet jis valgo tik pirktines vaisines tyreles. Blenderiuoju ir banana, ir obuoli. Obuolius net apviriau, kad panasiau butu i pirktines, bet vistiek nevalgo. Ko ten ideta tose pirktinese??
Atsakyti
Kai neturejom savu darzoviu, tada pirkom Hippo< Milupa tyreles, o dabar kai darze yra pilna visokiu darzoviu, darau pati ir sunui jie labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Mano mazulytei irgi jau uz keliu savaiteliu reikes pradet duot papildomo maistuko tai po truputuka domiuos. Matau, kad apie tyreles atsiliepimai geri, bet man vistiek jos labai itartinos. Man ne rodiklis, kad kazkieno vaikiukai auga sveiki jas valgydami, nes visi skirtingi, vienas gal alergiskesnis, kitas maziau. Be to kaip mano alergologe sake, visi brudai kaupias organizme tik vieniem anksciau viskas islenda kitiem veliau, bet dabar kas antras zmogus alergiskas. Ne karta teko skaityt kaip kudikiu maiste randa viskokiu brudu (kirmeliu ir pan) tai tik rodo kad nesukontrokiuosi to gamybos proceso. Vis girdziu kad maziukai nevalgo namie daryto maisto. Man labai idomu kaip jie gali nevalgyt kai neturi kito pasirinkimo ( kai nera ragave tu pirktiniu kosiu) ????????? Cia man skamba taip pat kaip katik gimes kudikis nevalgytu mamos pienuko nes reikalautu misinuko su sokolado skoniu biggrin.gif Ir dar tai girdint tai man persasi mintis, kad vistik ten kazkokiu skoniu stiprinkliu yra prideta, nes morka yra morka, bulve yra bulve, ju skonis visur vienodas, tai jei nededant jokiu prieskoniu kaip gali taip zenkliai skirtis naminiu ir pirktiniu kosiu skoniai???????
Atsakyti
QUOTE(lusis @ 2011 07 22, 09:30)
Mano mazulytei irgi jau uz keliu savaiteliu reikes pradet duot papildomo maistuko tai po truputuka domiuos. Matau, kad apie tyreles atsiliepimai geri, bet man vistiek jos labai itartinos. Man ne rodiklis, kad kazkieno vaikiukai auga sveiki jas valgydami, nes visi skirtingi, vienas gal alergiskesnis, kitas maziau. Be to kaip mano alergologe sake, visi brudai kaupias organizme tik vieniem anksciau viskas islenda kitiem veliau, bet dabar kas antras zmogus alergiskas. Ne karta teko skaityt kaip kudikiu maiste randa viskokiu brudu (kirmeliu ir pan) tai tik rodo kad nesukontrokiuosi to gamybos proceso. Vis girdziu kad maziukai nevalgo namie daryto maisto. Man labai idomu kaip jie gali nevalgyt kai neturi kito pasirinkimo ( kai nera ragave tu pirktiniu kosiu) ????????? Cia man skamba taip pat kaip katik gimes kudikis nevalgytu mamos pienuko nes reikalautu misinuko su sokolado skoniu  biggrin.gif Ir dar tai girdint tai man persasi mintis, kad vistik ten kazkokiu skoniu stiprinkliu yra prideta, nes morka yra morka, bulve yra bulve, ju skonis visur vienodas, tai jei nededant jokiu prieskoniu kaip gali taip zenkliai skirtis naminiu ir pirktiniu kosiu skoniai???????

iš dalies su jumis sutinku, tik morka, bulvė tikrai nėra vienodo skonio, priklauso nuo rūšies mirksiukas.gif
Mane dar stebina - tyrelių galiojimo laikas g.gif kaip jos gali būti sveikos, jei galioja daržovienė kokius metus laikomos kambario temperatūroje? g.gif

Beje, maniškis geriau valgo tas daržovienes, į kurias įdedu MP mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš ir į keliones imdavau savo virtą daržovienę su mėsyte/žuvyte smile.gif Užvakuodavau į indelį ir tada pašildydavau smile.gif
Atsakyti
4u.gif mano pirmoji mergina tai mano virtų košių nevalgė niekaip, tekdavo pirkt tyreles visokias. Antrajai irgi bandysiu virt, žiūrėsim kaip seksis, gal sakau ta valgys... O pirmajai tai pirkdavau Hipp, val;gydavo, net ausys raitdavisi... blink.gif
Atsakyti
Tyreles pirktines duodu, o darzovienes namie gamintas (pirktiniu nevalgo)
Atsakyti
abu vaikucius maitinau tik naminemis darzoviu, su mesyte, vaisiu, uogu, varskes, grudu kosytemis, viena kart nupirkau, bet nevalge, tada ir pagalvojau, kad namie gamintos vis tik sveikesnes ir tikrai ne maziau skanesnes, aisku, tik darymo kur kas daugiau smile.gif
Atsakyti
pirkdavau GERBER firmos vaisines, kol neatsirado savu sode smile.gif , o darzovienes verdu pati nuo pat pradziu smile.gif
Atsakyti
Duodavau vaisiu tureliu ir as vaikams ,kol mazi buvo smile.gif O darzovienes tik kelionej(tik keleta kartu)
Mamos stebisi ,kaip gali metus galioti v.tyrele ar darzoviu tyre .Na seniau ir as keistai i tai ziurejau ,bet dabar pagalvoju ,jog vakuotos uogienes ar darzoviu kokios koselenos rusyje irgi metus stovi ir ne saldytuve juk ax.gif
Atsakyti
buvau 2 nupirkus nevalge ir daugiau nepirkau:)
Atsakyti