Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duodat savo vaikučiui pirktiniu tyreliu?

Manoji tik dabar pripazino mano ruosta maista thumbup.gif .iki tol visa laika pirktines valgydavo.Asmeniskai man jos labai neskanios,negaliu net uostyti schmoll.gif .Vaisiu tyreles duodu Hipp'o,jos man irgi skanios kaip mazajai thumbup.gif .
Atsakyti
Aš turėjau galimybę maitint savo daržovėm ir vaisiais iki šiol, per mažą neįvairų derlių tepasirūpinau blush2.gif nes iš savų morkos ir bulvės belikę bet užtat apsoliučiai ekologiškus valgė nors vieną mėn. tongue.gif dabar sūnui 5 mėn. ir pirktinę paragavo iš HIPP, tai jam nesiblogėjo, o man ir kvapas ir skonis nelabai koks schmoll.gif šiam pavasariui jau ilgą sarašą daržui numačiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Dažniausiai darau pati, bet kartais duodu ir pirktines. Tada stengiuos duoti kažką, ko pati negaminu, kad kažkiek paįvairinti maisto racioną smile.gif
Atsakyti
pirktines valgem nuo 4men. darzovines ir vaisines: Hipp, Milupa, Semper,Mazas, Gerber...
nuo 7men. pradejau pratinti prie mesytes, tai jau virdavau pati.
ir nuo tada nusipirkdavom tik kai i svecius ar kelioneje. dar kartais, kai mama patinget sugalvodavo ax.gif
neturiu as nuomones tvirtos del pirktiniu tyreliu. o dabar jau dazniausiai ranka nekyla pirkti, geriau jau pati isverdu.
Atsakyti
as savo mergytei duodu tik pirktines tyreles, kadangi savu nei vaisiu nei darzoviu neturime. noretusi tiketi kad hipp tyreles istikruju yra gaminamos is ekologisku vaisiu ir darzoviu kaip ir rasoma ant ju etikeciu g.gif
Atsakyti
Mes tai mazai valgome pirktiniu tyreliu g.gif
Perkam vaisiu ar uogu tyreles Hame, Semper, Hipp.
Kose pripazistam tik is pakelio, bet dedu saldytu uogu (is musu sdo). O kartais is vaisiu tyreles 2-3 saukstus ax.gif
O darzoviu ir mesos tyreles gaminu visada pati 4u.gif .
Ir dar nuo 9 men pripratinau prie benro stalo, tai mamos sriubyte valgo su dideliu malonumu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutikutė @ 2007 01 30, 11:09)
As pati ruosiu visas tyreles ir darzovienes, taip pigiau ir tikrai zinau ka duodu vaikui thumbup.gif O isvirti labai lengva ir obuoliene ir kriausiene ir darzoviene, viska su blenderiu sutrinu ir vaikas valgo taip, kad ausys lapsi thumbup.gif aisku viska reikia siek tiek paskaninti. Pvz. i obuoliene ir kriausiene verdant dedu viena gvazdikeli ir vietoj cukrau  dedu naturalia fruktoze (ji daug sveikiau). I darzoviene, ar darzoviene su mesa dedu kmynu - gerina kvapa, petrazoliu, krapuku ir siek tiek druskos (vos vos) va tada vaikas valgo, nes maistas aromatingas ir skanus gaunasi thumbup.gif  I darzoviu tyre pries valgant imaisai pora sauksteliu pieno misinuko, kad uzbalinti darzoviene smile.gif

As irgi pati su malonumu visada ruosciau TIK savo gamybos koseles ir tyreles, jei tik buciau tikra darzoviu ir vaisiu naturalumu... o dabar man ranka nekyla savo mazei daryti vaisines tyreles is PC pirktu obuoliu, kriausiu ir juo labiau bananu schmoll.gif Juk nezinau kiek ten visokiu nitratu ir dar kitokio bieso yra pripurksta g.gif
Taip kad tenka pasitiketi Hipp tyreliu ekologiskumu ax.gif
O siaip, kai tik turiu naminio obuoliuko, visada pati darau tyrele savo mazei thumbup.gif
O darzoves irgi ivairiais budais stengiuosi naminiu gauti ir praktiskai kasdien pati verdu darzoviu koseles+mesyte Mazei mano gamybos koseles pacios skaniausios thumbup.gif tik spek duoti tongue.gif
Papildyta:
O savos gamybos vaisiniu tyreliu niekada nesaldinu papildomai schmoll.gif geriau idedu sauksteli Hipp pvz bananu tyreles, kuri yra naturaliai saldi.
O darzoviniu koseliu niekada nesudau druska ar kitais prieskoniais schmoll.gif Kam mazute pratinti prie nesveikos mitybos taip anksti, juk druskos kiek reikia ji gauna per maista naturaliai.
Atsakyti
QUOTE(kristal @ 2007 01 30, 23:10)
As irgi pati su malonumu visada ruosciau TIK savo gamybos koseles ir tyreles, jei tik buciau tikra darzoviu ir vaisiu naturalumu... o dabar man ranka nekyla savo mazei daryti vaisines tyreles is PC pirktu obuoliu, kriausiu ir juo labiau bananu  schmoll.gif  Juk nezinau kiek ten visokiu nitratu ir dar kitokio bieso yra pripurksta  g.gif
Taip kad tenka pasitiketi Hipp tyreliu ekologiskumu  ax.gif
O siaip, kai tik turiu naminio obuoliuko, visada pati darau tyrele savo mazei  thumbup.gif
O darzoves irgi ivairiais budais stengiuosi naminiu gauti ir praktiskai kasdien pati verdu darzoviu koseles+mesyte Mazei mano gamybos koseles pacios skaniausios  thumbup.gif tik spek duoti  tongue.gif
Papildyta:
O savos gamybos vaisiniu tyreliu niekada nesaldinu papildomai  schmoll.gif  geriau idedu sauksteli Hipp pvz bananu tyreles, kuri yra naturaliai saldi.
O darzoviniu koseliu niekada nesudau druska ar kitais prieskoniais  schmoll.gif  Kam mazute pratinti prie nesveikos mitybos taip anksti, juk druskos kiek reikia ji gauna per maista naturaliai.

Na darzoves ir vaisius as turius savo mociutes augintus ir ekologislus, o be to siais laikais ne problema tokiu isigyti is ukininku...Tik man kyla klausimas kodel krapukai ir petrazole yra nesveika mityba?????? blink.gif as gi nededu vaikui Vegetos i maista ar cili pipiru......O del druskos, nu ka as galiu mamytes jums pasakyti...atidziau perskaitykite tyreliu sudetis ant induku...visose darzovienese ir mesos tyrese yra ir druskos, o kai kur net pipiru yra!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Kai pirmąkart nusipirkom daržovių tyrelę iš HIPP, tai nesupratau ką ten druska veikia, štai ir sveikas maistas... bigsmile.gif
Atsakyti
Aš daržovienę dažniausiai verdu pati, dabar jau ir su mėsyte darau pati, nes pradžioj kažkaip nedrįsau blush2.gif Na druskytės šiek tiek reikia, kiek yra pirktinėse košelėse, manau, ne per daug. O šiaip pritariu, kad geriau Hipp vaisinės tyrelės , nei daryt tyrelę iš maximoj pirktų obuolių, bananų ir t.t.t drinks_cheers.gif Maniškė valgo praktiškai viską, ką pasiūlau, tik užeina kartais kažkokie nevalgadieniai - porą šaukštų suvalgo ir kvit - daugiau neįkiši nieko schmoll.gif kitą dieną atsiima su kaupu mirksiukas.gif ar jūsų vaikučiams taip nebūna? g.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti, gal kam teko nusipirkti HIPP firmos grietinėlės, daržovių košei paskaninti. Klausiu nes mūsų sesutė minėjo, kad tokių yra pirkti. Bet aš niekur neradau.
Ar tikrai yra tokia grietinėlė ir kur parduotuvėje ją rasti
Atsakyti
kartrais duodu, bet stengiusi pati virti :
Papildyta:
QUOTE(Ingulik @ 2007 01 30, 20:51)
Mes tai mazai valgome pirktiniu tyreliu  g.gif
Perkam vaisiu ar uogu tyreles Hame, Semper, Hipp.
Kose pripazistam tik is pakelio, bet dedu saldytu uogu (is musu sdo). O kartais is vaisiu tyreles 2-3 saukstus  ax.gif
O darzoviu ir mesos tyreles gaminu visada pati  4u.gif .
Ir dar nuo 9 men pripratinau prie benro stalo, tai mamos sriubyte valgo su dideliu malonumu  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Atsakyti