Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duodat savo vaikučiui pirktiniu tyreliu?

QUOTE(inga-uk @ 2007 01 07, 14:59)
mes valgom irgi pirktines bet retai, dazniausia pati gaminu ivairias tyreles ir koses rolleyes.gif

Jetau, kaip gerai, kad tavo valgo namines tyreles! Mano nei per kur, tik pirktines doh.gif . O man tos pirktinės tai švelniai tariant, atrodo kaip kartą panaudotos lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Levander,2007 01 07, 14:23]mes pradėjom valgyt nuo pirktinių HIPP tyrelių... paskui įsidrąsinau ir pati virti... sekėsi puikiai...mažylė valgė taip pat noriai, kaip ir pirktines... morkų ir bulvių turim patys, o kalafiorus, brokolius, žirnius ir t.t. perku iš prekybos centro šaldytus maišeliuose

Kiek teko skaityti, tai maziems vaikuciams nerekuomenduojama duoti valgyti saldytu darzoviu ir vaisiu... schmoll.gif Ypac pirktu PC...
As saviskei niekada neverdu kosytes is saldytu darzoviu... Jau geriau paieskau ko nors is nesaldytu darzoviu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristal: 07 sausio 2007 - 15:43
Aš maitinu tik pirktinėmis tyrelėmis ir košelėmis, Hipp ir Nestle firmų bigsmile.gif
Atsakyti
Mes valgom irgi tik pirktines HIPP košeles ir tyreles. Gal vėliau ir bandysiu virti, bet pokolkas tai dar neverdu lotuliukas.gif .
Atsakyti
Pirktinės tirelės mūsų pietums būna labai retai, nuo pat pirmo šaukšto pati verdu košeles. Viską ką išverdu sutrinu su elektrine trintuve ir gaunasi puiki tyrelė.
Atsakyti
Ziuriu Hipp'as pats populiariausias. thumbup.gif Na ir mes jas naudojame jau nuo 3 men. Viena karta tik viriau specialiai kosyte, bet dukryte nenoriai valge. Buvau nusipirkus ir nestle (bet tik viena karta), nei man nei mazylei nepatiko. Tai dabar kikeviena diena 3 k dienoj valgom Hipp'o koseles, tyreles. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristal @ 2007 01 07, 15:41)
Jau geriau paieskau ko nors is nesaldytu darzoviu.

o aš skaičiau, kad jau geriau duot šaldytas nei laikytas kur nors sklepe nežinia kiek laiko mirksiukas.gif apie pirktines daržoves net nešneku doh.gif o kai daržovių sezonas bus, tai duosiu viską šviežią iš tėvų daržo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levander: 07 sausio 2007 - 18:04
mums jau beveik 8 mėn.Agnytė valgo ir pirktines ir mano virtas košes.duodu jai hipp ir milupa tyreles jai labiausiai patinka daržovių tyrės.Aš pirmajam vaikui taip pat daviau pirktinių tyrių ir nieko, vaikas užaugo, nei alergiškas, nei ypatingai išrankus maistui. bigsmile.gif
Aš pasitikiu pirktinėmis tyrėmis, nes įmonės,kurios gamina šį maistelį labai praeina griežtą kontrolę,ir nemanau, kad ten daržovės naudojamos su nitratais. thumbup.gif
Atsakyti
O as tai kelis kartus daviau paragauti pirktiniu tyreliu,bet siaip daugiau pati
gaminu.Dar pirktiniu spes atsivalgyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ivaa @ 2007 01 07, 20:23)
Aš pasitikiu pirktinėmis tyrėmis, nes įmonės,kurios gamina šį maistelį labai praeina griežtą kontrolę,ir nemanau, kad ten daržovės naudojamos su nitratais. thumbup.gif

drinks_cheers.gif aš irgi nieko prieš pirktines neturiu... tik taupymo sumetimais pati verdu biggrin.gif
Atsakyti
Pradejau primaitinti butent nuo pirktiniu HIPP tyreliu thumbup.gif Dabar dar ir kartais duodu,kai neturiu laiko gaminti ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2007 01 07, 15:23)
perku HIPP mėsos ruošinius... išverdi savo daržovytes ir įdedi puse indelio mėsos ruošinio... perku su kalakutiena, su vištiena ir su jautiena... anksčiau pirkdavau HIPP tyreles su mėsyte, bet dabar atradau mėsos ruošinius  smile.gif 

As tokiu neatradau dar biggrin.gif Kas cia per daiktas ir kas ant indelio parasyta? blush2.gif
Atsakyti