as jau atostogauju iki dveju metu, nebent ka nors musu seimas sugalvos tada teks kulniuoti nuo metu, bet visa sirdimi noriu but atostogose iki dveju metuku
as irgi uz tai kad mamyte su savo vaikuciu butu visus bent jau 2 metus
Kai aplinkui tokia sumaistis del darbo vietu, del pasalpu mokejimo ir pan. tai net sunku prognozuoti kada grisiu i darba
PLANAVAU ATOSTOGAUTI 1 M., BET KAI SUMANIAU GRIZTI DARBDAVIS PASAKE KAD GALES MOKETI MAN TIK MIN.,TAD DAR ATOSTOGAUJU. PLANUOJU DABAR IKI LIEPOS MEN. PAZIURESIU KAS TADA BUS. KAZKAIP TURINT AUKSTAJI IR DIRBANT VYR. FINANSININKE GAUTI MINIMIMA....TAI GERIAU JAU PRIZIURET VAIKELI. PINIGU ATZVILGIU GAUNAS PALANKIAU. MANAU JOG VISAI IMONE GALI BANKROTOT..TAD IEŠKAU JAU DABAR KT. DARBO VIETOS
As planuoju 2 metus buti vaiko prieziuros atostogose, o po to ziuresim kaip bus
Aš būtinai 2 metus auginsiu dukrytę, nes negalėčiau anksčiau kažkam kitam palikti, o juo labiau - į darželį - tokią mažą
Kadangi esu ne LT, o UK, cia tik iki metu galima buti su leliuku, tai tiek ir teks ir tai tik 9men apmoka
QUOTE(Hebe @ 2009 12 04, 01:21)
Kolkas vis dar planuoju iki 3 metuku nebent kas pasikeis
As taip pat bet zodeli "gal" dar palieku,nes visko gali nutikri ir tektu gryzti anksciau nuo finansines padeties labai daug kas priklauso
QUOTE(Luna69 @ 2010 04 27, 20:08)
Kadangi esu ne LT, o UK, cia tik iki metu galima buti su leliuku, tai tiek ir teks ir tai tik 9men apmoka
Dar puse bedos - pas mus IRL tik 26sav apmoka, po to dar 16sav galima pasiimti, bet jau pinigeliu uz jas niekas nemokes.
Taigi, atostogausiu su maziuke tik pusmeti