Įkraunama...
Įkraunama...

Motinystės atostogos

Išėjau 3 metams, bet....pagyvensim pamatysim ax.gif
Atsakyti

Planuoju 2 metus , jei nepasikeis įstatymai ax.gif
Atsakyti
na as dvieju metu neislauksiu
Atsakyti
jeigu mūsų valstybė nepakeis įstatymo, kad antrus metus mokėti 50proc., tai aišku, kad su mažyle busiu 2 metus kam mokėti svietimam žmogui jei tu pats žymiai geriau išauklėsi, be to motinos ir kūdikio benrdavimas labai svarbus kūdikio raidai, dar mažylis spės augti be jūsų. mano nuomonė su vaiku pagal galimybės reikia būti kuo ilgiau, aš ir 3 sėdėčiau jeigu valstybė mokėtų
Atsakyti
QUOTE(kzuzia @ 2009 07 10, 10:10)
jeigu mūsų valstybė nepakeis įstatymo, kad antrus metus mokėti 50proc., tai aišku, kad su mažyle busiu 2 metus kam mokėti svietimam žmogui jei tu pats žymiai geriau išauklėsi, be to motinos ir kūdikio benrdavimas labai svarbus kūdikio raidai, dar mažylis spės augti be jūsų. mano nuomonė su vaiku pagal galimybės reikia būti kuo ilgiau, aš ir 3 sėdėčiau jeigu valstybė mokėtų

Visiškai pritariu.
O jei pakeis įstatymus, kas labai tiketina, man dar reikės labai pagalvoti ar apsimoka grįžti į darba, nes dirbau valst. tarnyboje, kur taipat sumažino algas. reikės greičiausiai suplanuoti antrą lelių taip kad netektų grįžti darban g.gif
Atsakyti
QUOTE(Serniukas @ 2009 07 10, 12:57)
Visiškai pritariu.
O jei pakeis įstatymus, kas labai tiketina, man dar reikės labai pagalvoti ar apsimoka grįžti į darba, nes dirbau valst. tarnyboje, kur taipat sumažino algas. reikės greičiausiai suplanuoti antrą lelių taip kad netektų grįžti darban g.gif

vava....nors as ne valstybineje imoneje dirbu, grizti as negaliu, nes iskart atleis is darbo, nes juodai mazina etatus, visus meta lauk, ir nesvarbu ar tu turi maza leliuka ar ne doh.gif bet kazkaip iskart antra leliu....nu ne iskart, o po kokiu metu...nu gal.... g.gif dabar vos su vienu susitvarkau blush2.gif
Atsakyti
Planuoju gal 2, o gal ir 3 metus? Priklausomai nuo pinigeliu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KRIAUKLELE: 10 liepos 2009 - 18:14
Išėjau trejiems, planavau dvejus, o matyt išeis taip, kaip ponai valdininkai "leis" doh.gif Labai jau jie mano, kad paprasta ir pigu auginti vaiką doh.gif
Atsakyti
Iseja 3 metams, bet reiks ziuret kad dabar bent 2 metus istempti su tais istatymais.
Atsakyti
Gal sakysite, kad man dar anksti šnekėti, bet ketinu į darbus grįžti tada, kai pati nebemaitinsiu arba galėsiu tai suderinti su darbu (t.y. ryte ir vakare ar pan.). Norėčiau maitinti ne mažiau metų, bet jei nepavyks, tada grįšiu į darbus anksčiau.
Atsakyti
planuoju 2 metus, jei musu valdzia visiskai nenuims ismokas doh.gif
Atsakyti
zadu pora meteliu atostogauti, pritariu visom kurios mano, kad vaikui geriausia pirmuosius bent 2 metelius augti su mama 4u.gif
Atsakyti