As tai planuoju tikrai iki 2 metu buti su suneliu, o po to ziuresiu pagal situacija.
Man tai trūksta veiklos, iki atostogų labai įtemptai dirbau, pašėlęs ritmas. Būsiu iki metų, kad ir kokie ten įstatymai, manęs laukia mano kolektyvas Be to išėjimas iš namų moterį vistik verčia labiau pasitempti, negu būnant namie Visai kitaip jautiesi..Kai išėjau dirbti po pirmojo vaikelio atostogų jaučiausi kaip iš kito pasaulio..atsilikus žiauriai..
as taip pat iki dvieju planuoju mazuli augint nors i darzeli nuo pusantru uzrasem bet sakau kol namie busiu kad priprastu i darzeli varyt
QUOTE(voveriena @ 2008 08 30, 10:30)
nemanau, kad istversiu namie su vaiku daugiau puses metu
nu jo... kiekvienam savo...
Iš pradžių ir man atrodė, kad tuoj bėgsiu įdarbą, o dabar kuo toliau tuo įdomiau darosi su mažiuku. Vaiką į lopšelį užrašiau nuo metukų laiko, tačiau vietos negavo. Gal ir gerai...
maziausiai 2 metus
kai baigsis motinystes atostogos tada ziuresiu,bet iki to laiko tai ramu,ramu
Planuoju 2 metus atostogaut. Issilaikysiu vairavimo teises, toliau po akademiniu tesiu studijas... Jei reiketu tik vaikeli priziuret, greiciausiai sunkiau butu 2 metus issedet nemie. As is tu, kuriai norisi vis eit i prieki, tobulet...
2 metukus tikrai. O paskui žiūrėsiu
Iki 1 metu tai tikrai, o paskui ziuresiu Nesinori ir namie per ilgai uzsisedeti, bet ir spoka gaila palikti kitiems aukleti.