Gaila, ne lietuvoje gyvenu, o Amerikoje, ir cia man tik 3 menesius po gimdymo apmoka, tai reikes uz triju menesiuku grizti i darbeli, kad darbo neprarasti. O siaip butu puiku likti su mazyle namie bent jau iki metu. Tai jus, Lietuvos mamytes, labai dziaukites savo atostogomis!
as taip pat gyvenu ne lietuvoje.kadangi per nestuma nedirbau,tai su vaiku maziausiai iki 1-2metu noriu buti.bet vis daznai pagalvoju,kad bent vadinamu part time(3-4 val.per diena) noreciau padirbet.kadangi vyras dirba iki pietu as galeciau po pietu.bet tiksliai dar neapsisprendziau
na mes tai iki dvieju metuku, tada mazius eis i darzeli o as i darba
As taip pat zadu auginti mazyte iki 2metu. Taciau ka gali zinoti, kai praeis tie dveji metai, gal ir treciu uzsimanysiu
QUOTE(gedrule @ 2008 06 17, 09:26)
na mes tai iki dvieju metuku, tada mazius eis i darzeli o as i darba
Mes irgi taip pat.
Planuojam iki triju metu, mazesni gaila atiduoti i darzeli be to kaip smagu matyti kaip auga ir keiciasi tavo vaikelis, to nemaciau su pirmu nes dirbau dabar nebenoriu pakartoti tokios klaidos. Ilgiuosi tu nepraleistu akimirku su savo vaiku
jei bus sveika,nesirgs daznai,tai suejus 2metukams,mergaite vesiu idarzeli,o pati i darba.
Aš galvoju po 1,5 metų grįžti į darbą. Kai gimė pirmoji po 6 mėn. grįžau, o dabar nebesinori:)
mano zuikiui po savaites metukai,o as jau isejau dirbti dabar siek tiek gailiuosi,bet pasitaike proga pakeisti darba,tai bandomas laikotarpis mum visiem.gerai nors kad maziuka mama ziuri,vis ne svetimas.ziuresim kaip cia mum seksis.siaip ir neplanavau ilgiau buti,bet kai reikejo iseiti i darba sirdele labai skaudejo.Nors patyrusios mamos sako kad skaudes ar 1 ar 3 metuku paliksiu tai guodziu save,kad tobulejanti mama geriau nei uzsikuitusi namie,o ir vakare visas demesys maziui.tikekimes viskas bus ok
Su mazuoju zadu buti iki dvieju metu, beja kaip ir su vyresnele Gaila svetimam palikt mazesni O darbas ne vilkas, i miska nepabegs Maziukai svarbiausia