as tai irgi uz kad kuo ilgiau mamos butu su vaikais namie
Aš planuoju tik iki metų, nes darbe buvau apiforminta tik "minimumui", tad su finansais sunkiau, be to, pasiilgstu kontakto su visuomene o kaip bus iš tiesų, bus matyt, nes mano leliui dar tik keturi mėn., neaišku kaip su darželiu bus, o abi močiutės gyvena kituose miestuose, be to, nebenoriu grįžti į seną darbą.
Kadangi dirbau iki pat gimdymo, tai iš pradžių buvo labai sunku būti namuose tik su leliumi, juk buvau įpratusi vis kažkur lėkti Dabar baigiu apsiprasti, gal visai ir neblogai
Kadangi dirbau iki pat gimdymo, tai iš pradžių buvo labai sunku būti namuose tik su leliumi, juk buvau įpratusi vis kažkur lėkti Dabar baigiu apsiprasti, gal visai ir neblogai
o aš planuoju iki dviejų. o paskui iš karto išeiti į kitą dekretą
va toks mano planas-chiliganas
QUOTE(Katusik @ 2008 05 22, 13:31)
o aš planuoju iki dviejų. o paskui iš karto išeiti į kitą dekretą
labas visoms_as irgi planuoju augint iki 2, o gal net iki 3 metu savo maziuka.
As planuoju motinystes atostogose buti maziausiai iki 2 metu, gal kartais sugalvosiu dar ir trecius metus but namie
Iki 2 m.tai tikrai, o po to ziuresiu, pagal situacija
Esu nusiteikusi iki dvieju metuku auginti dukryte pati,o paskui tikriausiai i darzeli keliaus,gal per ta laika ir antra suplanuosime...
As jau viena koja grizus is atostogu i darba, nors mazylei dar tik 5.5men. Pagalvoju kad super salygos dirbancioms Lietuvos imonese, o vat dirbi su uzsienieciais ir toki minimuma atostogu gauni, kad net sunku darosi maziuke paliekant
Motinystės atostogų politika mane verčia džiaugtis tuo, kad niekur neemigravau ir spėjau po studijų kelis metelius padirbėti Atostogausiu maksimalų leistiną ir apmokamą laiką, tad jei po 2 metų vaiko priežiūros atostogos bus apmokamos 50 proc. tretiems metams, būtinai pasinaudosiu tokia galimybe - bent toks privalumas buti mama Lietuvoje
Audinsiu sunu iki 2 metuku, o veliau ziuresiu pagal situacija. Bet manau, kad grisiu i darba, nes labai jau norisi bendravimo su zmonemis.
Galvoju busiu namie iki 2 metuku,bet jei mokes iki 3 tai ir sedesiu namie