Įkraunama...
Įkraunama...

Motinystės atostogos

Pagirtina visoms mamytėms thumbup.gif o man norisi ir su lele būti ir į darbelį eiti, kad smegenėlės nevegetuotų smartass.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agute07: 19 kovo 2008 - 17:13
Aš metelius gal pasedėsiu, viskas priklausys nuo to, ar gausiu papildomo darbo, jei ne ieškosiu naujo. Jei rasiu gerą, tai gal ir metų neišsedėsiu
Atsakyti
Šiaip planavau būti su vaikeliu, kol jam sueis vieneri, bet dabar pakeitus įstatymą nutariau pasinaudoti galimybę pabūti ir iki dvejų metukų thumbup.gif
Atsakyti
o as ir iki 3 sedesiu,jei leis galimybes, nu man geriau su maze buti,nei i darzeli leisti,o paskui biuleteniu imti g.gif
Atsakyti
QUOTE(GrazinaIva @ 2008 03 28, 01:29)
Šiaip planavau būti su vaikeliu, kol jam sueis vieneri, bet dabar pakeitus įstatymą nutariau pasinaudoti galimybę pabūti ir iki dvejų metukų  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vaje kaip pavydziu mamytems, kurios gales 2 metelius vaikiukus augint. smile.gif As tai va dekretiniu gaunu 9 men.Vadinasi, sugrizt i darba turesiu, kai leliui bus tik 6 men.Na dar galiu savo saskaita 3 men namie pasedet, bet cia jau labai didele prabanga...
Atsakyti
2010m vasario mėnesį sueis du metukau sūneliui, o nuo rugsėjo bandysim eit į darželį
Atsakyti
Bent jau iki 2 metų tai tikrai būsiu su dukryte. ax.gif Labai smagus laikas,kai vaikas kasdien keičiasi, kai gali matyti visą tai thumbup.gif O duoklę darbui spėsiu atiduoti -lėkimas, stresas, į darbą, iš darbo, darbe visokios problemos. Tiesiog mėgaujuosi motinyste, laikas greit prabėgs lotuliukas.gif O daugiau tokių atostogų nežadu turėti, tai kodėl nepasinaudojus net ir iki 3 metų ax.gif
Atsakyti
As dar tik nestuke.gif , bet planuoju buti iki dvieju metku su Leliuku. Nezinau ar sugrisiu i senaji darba, gal naujo ieskosiu, jei gausiu gera pasiulyma, gal ir anksciau eisiu dirbti, bet tikrai ne anksciu kaip po metuku. ax.gif
Atsakyti
Iki 2 metuku tai tikrai. O po to bandysim i lopseli zygiuot mirksiukas.gif
Atsakyti
iki 2metuku butinai o ten dar ziuresim.
Atsakyti
QUOTE(GrazinaIva @ 2008 03 28, 00:29)
Šiaip planavau būti su vaikeliu, kol jam sueis vieneri, bet dabar pakeitus įstatymą nutariau pasinaudoti galimybę pabūti ir iki dvejų metukų  thumbup.gif

Aš taip pat 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti