Pagirtina visoms mamytėms o man norisi ir su lele būti ir į darbelį eiti, kad smegenėlės nevegetuotų
Šiaip planavau būti su vaikeliu, kol jam sueis vieneri, bet dabar pakeitus įstatymą nutariau pasinaudoti galimybę pabūti ir iki dvejų metukų
o as ir iki 3 sedesiu,jei leis galimybes, nu man geriau su maze buti,nei i darzeli leisti,o paskui biuleteniu imti
QUOTE(GrazinaIva @ 2008 03 28, 01:29)
Šiaip planavau būti su vaikeliu, kol jam sueis vieneri, bet dabar pakeitus įstatymą nutariau pasinaudoti galimybę pabūti ir iki dvejų metukų
Vaje kaip pavydziu mamytems, kurios gales 2 metelius vaikiukus augint. As tai va dekretiniu gaunu 9 men.Vadinasi, sugrizt i darba turesiu, kai leliui bus tik 6 men.Na dar galiu savo saskaita 3 men namie pasedet, bet cia jau labai didele prabanga...
Bent jau iki 2 metų tai tikrai būsiu su dukryte. Labai smagus laikas,kai vaikas kasdien keičiasi, kai gali matyti visą tai O duoklę darbui spėsiu atiduoti -lėkimas, stresas, į darbą, iš darbo, darbe visokios problemos. Tiesiog mėgaujuosi motinyste, laikas greit prabėgs O daugiau tokių atostogų nežadu turėti, tai kodėl nepasinaudojus net ir iki 3 metų
As dar tik , bet planuoju buti iki dvieju metku su Leliuku. Nezinau ar sugrisiu i senaji darba, gal naujo ieskosiu, jei gausiu gera pasiulyma, gal ir anksciau eisiu dirbti, bet tikrai ne anksciu kaip po metuku.
Iki 2 metuku tai tikrai. O po to bandysim i lopseli zygiuot
iki 2metuku butinai o ten dar ziuresim.
QUOTE(GrazinaIva @ 2008 03 28, 00:29)
Aš taip pat