Planuoti galima labai daug, o kaip bus is tiesu - sudetinga pasakyti. Noreciau, pora metu paauginti suneli, o po to sugrizti i darba. Man kazkaip pastaruoju metu truksta intensyvesnio bendravimo su suaugusiais Na negi tik man vienai taip yra? o gal cia kaltas darbas...nes mano darbas - nuolatinis bendravimas... Kaip dziaugiuosi, kai sunus su kiekviena diena vis labiau nori bendrauti, juokauti, isdykauti o jau kaip laukiu kada prades kalbeti...
Noreciau kuo ilgiau, o kaip gausis tai matysim
Galvojau,kad as cia tokia viena balta varna,norinti su vienu leliuku bunant motinystes atostogose susilaukti kito,bet pasirodo daugiau drasiu mamyciu esama.Saunu
Mažiausiai iki dvejų. Norėčiau ir ilgiau, manau kad gausis nes galiu dirbti ir namie. Be to ir į darbą galėčiau atsivesti...
Kad ir kaip dievinu lelius, bet nežinau ar du metukus iškęsiu be darbo
QUOTE(lyra82 @ 2008 03 04, 23:03)
Planuoju savo aukseli auginti iki dveju metuku. Taigi grisime i darba kartu, kai pupulei bus 2 metai ir menuo, kadangi dirbu aukletoja darzelyje
aš taip pat dirbu tokį darbą,tai bijau kad pradėję eiti į lopšiuką imsim sirgti. .
planuoju iki 2 m. auginti, bet dabar jam tik 5 men, dar maziukas, tai nezinau kaip bus su mano planais
Aš auginsiu iki 3 metų ir labai džiaugiuosi,nes kai pradedi dirbt tai nebematai kaip laikas bėga Noriu kuo ilgiau su mažule but
Iki dveju metu tikrai, o jei aplinkybes leis, gal dar ir ta vasarele po antrojo gimtadienio, nes i darzeli tik nuo rudens uzrasem, o juk neieskosim aukles 4 menesiams
Tikrai auginsiu iki 2 metuku, o jei ir toliau bus tokia gera finasine padetis, kad galesiu nedirbti, su mielu noru auginsiu iki tryju, nes manau, kad 3 metu vaikuciui geriausia pradeti eiti i darzeli