Taip, visos mes laukiam pataisyto įstatymo patvirtinimo... Būtų labai puiku, jeigu su vaikeliu būtume namie iki 2 metų
Taip tikrai butu labai gerai jai sodra moketu 2 metus.pirmas vaikas i darzeli iskeliavo budamas 1,5 antroji 2 na mazajam gal pasiseks labiau,(taip as noreciau,)planuoju leist nuo 3 .
Jeigu finansiskai viskas bus gerai, tai gal net iki 3 metu busiu su vaikeliu.
QUOTE(andraja @ 2007 10 25, 21:15)
Jeigu finansiskai viskas bus gerai, tai gal net iki 3 metu busiu su vaikeliu.
aš irgi
ka tik skaiciau kad dar nepriimtas tas istatymas o skaiciau cia http://www.lrv.lt/ma...450&gr=4&page=1
QUOTE(zvaigzdute23 @ 2007 10 29, 23:18)
ka tik skaiciau kad dar nepriimtas tas istatymas o skaiciau cia http://www.lrv.lt/ma...450&gr=4&page=1
Stai ka man atsake:
LRV interneto svetainėje Jūs klausėte:
Kada LR Seimas priims Ligos ir motinystės socialinio draudimo įstatymo pataisas.
Atsakome:
Turėtų priimti lapkričio mėn.
LRV Priimamasis
Na,jei aplinkybes nepasikeis,tai iki triju metu tai tikrai busim kartu
QUOTE(mildocka @ 2007 10 30, 15:15)
Na,jei aplinkybes nepasikeis,tai iki triju metu tai tikrai busim kartu
mes irgi noretumem iki 3 m.
QUOTE(gabby27 @ 2007 10 30, 15:14)
mes irgi noretumem iki 3 m.
Na jei tik patvirtins seimas, kad iki 2 m. mokes 85%, tai man pakaks ir iki 2 m. pabuti su vaiku, o paskui mamyte i darbeli, o sunelis i darzeli...
mielos memytes, o gal galite pasakyti, kuriu menesiu atlyginimu vidurki man skaiciuotu pagimdzius leliuka laukiuosi dar tik kelios savaiteles, bet galvoju reikia kur nors privaciai papildomai "isidarbinti" pas pazistamus kad alga pakiltu... tik idomu kaip skaiciuojama dabar?
truputeli dar zalia esu sitoj srity, tai sunkiai susiorientuoju
buciau dekinga visoms, kurios atsakys
truputeli dar zalia esu sitoj srity, tai sunkiai susiorientuoju
buciau dekinga visoms, kurios atsakys
O aš galvoju iki 1,5
na aš planuoju su mažiuku būt labai ilgai namie .nors su vyresniais savo vaikais norėjosi grįšt į darbą,kad atitrūkti nuo buities.o dabar kažkaip visai kitaip,labai gera kai nereik niekur skubėt .beje turiu patirties su auklėmis,na tai kažkoks košmaras ,geriau į darželį