Oi kad priimtu ta istatyma iki 1.5 metu, tai tada tikrai iki kokiu 2.5 metuku auginciau
QUOTE(moss @ 2007 10 05, 23:25)
Oi kad priimtu ta istatyma iki 1.5 metu, tai tada tikrai iki kokiu 2.5 metuku auginciau
O tai dar neprieme?
mano planai,tai namuose su amziuku buti iki 2.5m,otada mazyle i darzely,o mamyte i darbeli beto as dabar gyvenu ir mazyle auginu uzsienyje,tai tuo labaiu neskubu i darba grizti
Sūneliui 8,5mėn. Užsirašėm į darželi nuo 2008 09 01 Tai jei planai nepasikeis paugsim namučiuose iki 1,8 m. O jei netikėtai gera darbą rasiu ankščiau prašysim močiutės pagalbos ir pirmyn
QUOTE(moss @ 2007 10 05, 23:25)
Aha...
Mane sis klausimas pradejo kamuoti, kai dukrytei suejo puse metuku. Man patinka ja auginti, noreciau iki 3 metu, bet... laukiu kad priimtu ta istatyma iki 1,5 metu
Kol kas nenoriu i darba, o ir mazes nebutu kam palikt I darzeli metuku dar per maza, o mociutes kituose miestuose
Mane sis klausimas pradejo kamuoti, kai dukrytei suejo puse metuku. Man patinka ja auginti, noreciau iki 3 metu, bet... laukiu kad priimtu ta istatyma iki 1,5 metu
Kol kas nenoriu i darba, o ir mazes nebutu kam palikt I darzeli metuku dar per maza, o mociutes kituose miestuose
tai kad istatyma prieme tik jis isigalios po nauju.
o as galvoju kokius tris metukus auginti mergyte issileisti i pirmaja klase ir maziuka tuo paciu pasiauginti.
o as galvoju kokius tris metukus auginti mergyte issileisti i pirmaja klase ir maziuka tuo paciu pasiauginti.
Aš ketinu auginti dukrą iki 2 metų, tada į darželį. Nors man atrodo, kad ir 2 metų bus dar per maža eiti į darželį... Gal geriau būtų pabūti su ja bent iki 2,5 Iki 3 tai jau gal daugoka - ir finansine, ir buvimo/užsibuvimo namie prasme Bent jau finansine tai tikrai O dėl užsibuvimo... Gal dar sugalvosim turėt antrą , tai man norėtųsi iki to laiko dar padirbti, nes 4, 5 ar 6 metus tai tikrai nenorėčiau prabūti namie be pertraukos Na, bent jau dabar man taip atrodo
Man labai patinka buti su dukryte, taciau kai jai sukaks vieneri, manau reikes grysti i darba. Nesinori uzsisedeti visai Gal but pradziai puse etato, o veliau ziuresiu.
QUOTE(zvaigzdute23 @ 2007 10 14, 16:44)
tai kad istatyma prieme tik jis isigalios po nauju.
Kiek žinau ar priimti įstatymą, ar ne, svarstys spalio 23 d.
Tai dar kaip ir neaišku, bet tikėkimės geriausio