Įkraunama...
Įkraunama...

VRM poliklinika (Dainavos g., Vilnius)

Panašios temos neradau, tad norėčiau pasiteirauti tų mamyčių ar dar ne mamyčių, kurios lankėsi/lankosi šioje poliklinikoje: kokia Jūsų nuomonė apie šią įstaigą? Aš prisiregistravusi Antakalnio poliklinikoje, tačiau pasikeitus gyvenamajai vietai norėtųsi, kad poliklinika būtų arčiau darbo, t.y. centre. O Centro poliklinika pareiškė daugiau pacientų nebepriimanti verysad.gif
Išgirdau apie VRM polikliniką, atsiliepimai apie ją įvairūs... Gal Jūs galėtumėte ką gero ar blogo pasakyti apie šios poliklinikos gydytojus, personalą, aptarnavimą ir pan. ? Konkrečiai man šiuo metu domintų gydytojai ginekologai.
Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
aš šioje poliklinikoje gydausi, yra įvairių gydytojų, tačiau tvarka yra, nes yra labai "rimtų" pacientų - aukštas pareigas užima.

tik va jeigu jūs nesate vrm sistemos atestuota darbuotoja, jūsų ten nepriims.

anksčiau buvo labai gera ginekologė gabrėnienė, bet kiek žinau po dekreto negryžo, tačiau ji kažkur dirba privačiai, dar yra vyriškis geras ginekologas, tik pavardės nepamenu, kelis kartus lankiausi nėštumo metu ir po jo.
Atsakyti
o tai ką ten priima ir civilius
Atsakyti
QUOTE(Akvilė @ 2007 01 25, 02:29)
tik va jeigu jūs nesate vrm sistemos atestuota darbuotoja, jūsų ten nepriims.
[...]
dar yra vyriškis geras ginekologas, tik pavardės nepamenu

Na aš dirbu teisėsaugos sistemoj, be to, jau esu ten priregistruota smile.gif
Gal turi omeny gyd. Kalinauskį? Man reiktų vasarį nueit pas ginekologą profilaktiškai pasitikrinti, gal eisiu pas jį g.gif
O apie bendrosios praktikos gydytoją O. Persidskają niekas nieko girdėjęs nėra? man ją paskyrė, o aš net neįsivaizduoja, kas ji per žmogus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(godule @ 2007 01 25, 02:36)
o tai ką ten priima ir civilius

ne nepriima. priima tik sistemos darbuotojų šeimos narius.

jo atrodo kalinauskis, tai vat man teko pas jį apsilankyti kelis kartus, likau patenkinta.
o dėl gydytojos galiu pasiteirauti, aš tai pas baranauskienę einu, super gydytoja ir jos sesutė labai faina.
Atsakyti
Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Kai mane registravo, išvardijo tris bendrosios praktikos gydytojų pavardes, iš kurių galėjau rinktis, bet Baranauskienės pavardės ten (jei gerai pamenu) nebuvo, matyt, daug pacientų turi... Aš, tiesą pasakius, lankausi poliklinikose minimaliai, tai gal kol kas dar nelabai aktualu konkretaus terapeuto(-ės) kompetencija ax.gif Bet aišku, geriau iš anksto sužinoti smile.gif O gal kas žinot, ar galima pas kitą terapeutę persirašyti?
Atsakyti
Aš gydausi šioje poliklinikoje nuo 1992 m., tik jau kokie 2 metai ten nebuvau. Gėda, bet nežinau kas mano apylinkės gydytojas. blush2.gif Tiesa, vienu metu jie priimdavo ir civilius, o aš jau seniai nedirbu teisėsaugos sitemoje, bet taip ir likau.
Su Kalinausku buvau susidūrusi VRM ligoninėje, labai šaunus. thumbup.gif Mane visą laiką gydė ginekologė .A. Bartaškienė, tik nežinau ar bedirba.
Papildyta:
QUOTE(Paja @ 2007 01 27, 17:18)
Aš gydausi šioje poliklinikoje nuo 1992 m., tik jau kokie 2 metai ten nebuvau. Gėda, bet nežinau kas mano apylinkės gydytojas. blush2.gif  Tiesa, vienu metu jie priimdavo ir civilius, o aš jau seniai nedirbu teisėsaugos sitemoje, bet taip ir likau.
Su Kalinausku buvau susidūrusi VRM ligoninėje, labai šaunus. thumbup.gif Mane visą laiką gydė ginekologė .A. Bartaškienė, tik nežinau ar bedirba.

Parašiau ir pagalvojau ar dar tebesu tarp pacientų? Gal jau išbraukė mane? g.gif Reikės pasitikslinti.
Atsakyti
na isiterpsiu ir as smile.gif
as kelinti metai lankausi sioj polinklinikoj (dazniausiai pas ginelkologa), gyd. Kalinauski. Nieko blogo apie ji negaliu pasakyti, ejau paprastai tikrintis pas ji ir visa nestuma pravaiksciojau pas ji, dabat vel laikas eit tikrinti ir eisiu vel pas ji. Tai va smile.gif
Atsakyti
Mano ir vyro terapeutė - jau minėta R. Baranauskienė. Apie ją esu super geros nuomonės, tik jos dėka atradom negerovių, kurias dabar galiu profilaktiškai pasitikrint, o ir neformalus dėmesingumas žmogui buvo baisiai neįprastas po Antakalnio poliklinikos... doh.gif
Pas ginekologus čia nevaikštau, teiravausi pažįstamų, jau 17 metų besilankančių šioje poliklinikoje, tai atsakymas buvo toks: pas visus gydytojus vaikštom čia, o pas ginekologus - kitur. Tokio atsakymo užteko...
Atsakyti
tai va man apie Persidskają nieko blogo nepasakė, sakė kadnebloga gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2007 02 07, 12:27)
Pas ginekologus čia nevaikštau, teiravausi pažįstamų, jau 17 metų besilankančių šioje poliklinikoje, tai atsakymas buvo toks: pas visus gydytojus vaikštom čia, o pas ginekologus - kitur.

Kadangi ankstesne Antakalnio poliklinikos ginekologe (Albertavičiene) nelabai esu patenkinta, užsirašiau pabandyt laimę pas Kalinauskį, blogų atsiliepimų čia apie jį negirdėjau. Jei nepatiks, ieškosiu laimės kitur, gal privačiai lankysiuos. Beje, ir apie savo terapeutę Antakalnio p-koj nieko gero pasakyt negaliu, taip kad tikiuosi, kad, bėgdama nuo meškos, ant vilko nepataikyčiau biggrin.gif
Atsakyti
as nebedirbu teisesaugos sistemoj, bet poliklinika liko ta pati. Kas man labiausiai ten patinka, kad nebuna eiliu (jei ne darbiniai sveikatos patikrinimai).
Atsakyti