Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip susitaikyti su artimo žmogaus mirtimi?

QUOTE(Rose Prick @ 2007 10 07, 16:27)
pasakykit savo mamai kaip iš tiesų ją mylit ir kokios dėkingos už viską esat,aš nebespėjau ir nebeturėsiu progos to padaryti...

Visų pirma labai labai užjaučiu verysad.gif o visų antra tavo mama tikrai žinojo visus gražiausius žodžius ir jausmus, kokius tik galėjai Jai jausti. Patikėk, kartais net nebūtina to išreikšti žodžiais...
Atsakyti
Uzjauciu netekus dvieju artimiausiu zmoniu. Laikykis. O skausmas... Kada nors jis apmals.
Mano tevas mires jau greit dveji metai, bet tebeskauda. Tiesiog pripranti su tuo gyventi.
Eini toliau pirmyn. Nes reikia eiti, todel laikykis. Labai nuosirdziai uzkauciu.
Atsakyti
verysad.gif Suprantu kaip Tau skauda. Situacija žiauri. Labai užjaučiu. Nekankink savęs abejonėmis kad buvai bloga. Tokia nebuvai. Verk kiek Tau reikia. Ir nebijok tų vakarų, nebijok pasakyt žmonėms kad skauda. Sielvartas normalus dalykas. Bus dar daug Tau ir lengvesnių ir be galo sunkių dienų, bet tik praeis daug laiko kol pajausi kad truputį lengviau. Laikykis. Mes su Tavim console.gif
Visada gali čia išsipasakoti...
Atsakyti
Tesaugo mamytė ir sesutė Jus ir Jūsų šeimą, tepakiša angelo sparną griūnančiai, sapne tepaguodžia liūdinčią, tepasidalina džiaugsmu, kurio tikrai dar bus 4u.gif . Užjaučiu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soul: 11 spalio 2007 - 19:05
... aš iš viso gyvenime nesuvokiu tokių dalykų, kaip galima palaidoti savo mamą, vaiką.... nesuvokiu... esu pastatyta prieš tą faktą, bet kartais atrodo, jog tai netikra...
Atsakyti
Zodziai tikrai nepades tokioje situacijoje,zinok ir laikas taipogi cia nieko detas deja.As palaidojau savo mamyte pries10men,ir galiu pasakyti kad tas laikas tikrai negido zatzdas o pvz man dar blogiau, verkiu beveik kas nakti, sapnoju ja, vaziuoju i kapines,tevas jau reke ant manes kad padariau ten gelyna,bet kaip as galiu atvaziuoti pas mama ir nieko neatvezti?Vienu zodziu stogas vaziuoja nerealiai,ir taip pat kaltinu save uz tai ka buvau pasakius ir ko niekada nesakiau(kad myliu ja)
Nors ir sako kad gyvenimas yra ir danguje ir jie ten viska mato, bet kodel tada palieka mus, kodel nemato kad sunku be ju be galo
Atsakyti
QUOTE(Tatli @ 2007 10 28, 13:17)
kaip as galiu atvaziuoti pas mama ir nieko neatvezti? kaltinu save uz tai, ka buvau pasakius ir ko niekada nesakiau (kad myliu ja)

Patikėk, ji žinojo, kad Tu Ją myli.... ne visur reikalingi žodžiai. Mylėti galima ir tyliai.... nekankink taip savęs...
Atsakyti
Dviguba netektis doh.gif Laikykis,man ir labai skaudu uz tave verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(taiptaip @ 2007 09 24, 15:01)
O jūs man pasakykit, ką tai reiškia, kad aš dažnai sapnuoju tėvuką , nors jo jau galima sakyt 2 mėn nebėra.Sapnuoju ir , kad gyvas ir sveikas ir kad serga,sapne kartais žinau kad jo jau nebėra, kartais sapnuoju lyg jis tikrai gyventų.Kas tai pasamonė?

Mano tevelio nebera, ryt turetu but jo gimtadienis sukaktu 48 m. As po laidotuviu ji sapnavau daznai irgi tai kad jis serga tai kad jis gyvas tai suprasdavau kad jo nebera o sapne jis gyvas. Pavargau ji sapnuot nes sunku budavo. Eidavau i baznycia statydavau zvakute ir vaziuodavau ant jo kapo prasydavau kad nebekankintu manes, nes labai jau sunku. Po kokiu metu as jo nebesapnuoju. Arba labai retai bet tie sapnai nebevargina.

Stiprybes.
Atsakyti
As pries 20 metu palaidojau savo mama.Bet ir dabar skaitydama paverkiau.Laikykis! Stiprybes tau!
Atsakyti
Apkabinu tave stipriai,stipriai ... console.gif
Atsakyti
unsure.gif uzjauciu be galo.Net nesinori isivaizduot,kokio dydzio skausma patyrei. verysad.gif linkiu,kad kuo greiciau praeitu,kad bent galetum normaliai toliau gyventi.Neuzsisklesk savyje,stenkis dazniau kur nors iseit.Zmones nevertina savo gyvenimo,kol neatsitinka kazkas baisaus.tai budinga visiems zmonems.Nekaltink saves.Jos zino,kaip smarkiai jas mylejai.Laikykis...
Atsakyti