Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip susitaikyti su artimo žmogaus mirtimi?

QUOTE(liepa27 @ 2007 06 22, 18:50)
verysad.gif liudna matyti, kaip artimo zmogaus gyvenimo kelias baigiasi...ta isgyvenu dabar, man artimiausias zmogus gesta.daug kas vercia kalte amziui.taip metu puokste nemaza, bet nuo to ne kiek nelengviau. ramina tik tai, kad zinau, jog visi mes anksciau ar veliau iskeliausim, toks jau gyvenimo desnis.turbut sunkiausioa ir yra ne paciam mirstanciajam, o jo artimiesiems.kai matai kancia ir esi bejegis padeti.stiprybes visoms.

LAIKYKIS, stenkis nepalūšti.....
Atsakyti
QUOTE(karosiukas @ 2007 06 24, 11:12)
LAIKYKIS, stenkis nepalūšti.....

aciu
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2007 06 22, 20:50)
verysad.gif liudna matyti, kaip artimo zmogaus gyvenimo kelias baigiasi...ta isgyvenu dabar, man artimiausias zmogus gesta.daug kas vercia kalte amziui.taip metu puokste nemaza, bet nuo to ne kiek nelengviau. ramina tik tai, kad zinau, jog visi mes anksciau ar veliau iskeliausim, toks jau gyvenimo desnis.turbut sunkiausioa ir yra ne paciam mirstanciajam, o jo artimiesiems.kai matai kancia ir esi bejegis padeti.stiprybes visoms.

Stiprybės Tau. 4u.gif
Pačiai teko tai išgyventi... Liūdna, sunku... Labai...
Atsakyti
Sveikutės visos..dažnai paskaitinėdavau čia,matydavau,kad padėdavot viena kitai netekus artimų ir mylimų žmonių..bet negalvojau,kad taip greitai teks ir man čia rašyti..ketvirtadienio vakarą sužinojau kraupią naujiena..žuvo mano senas geras draugas..nžn kaip jum aprašyti visa tai kaip dabar jaučiuosi ir ką išgyvenu,nes visdar negallliu patiketi,kad jo nebera ir nebebus..bijau eiti i pasarvojima,nes pamatysiu ji ten gulinti...dieve,kodel pasiimi jaunus grazius mylimus reikalingus zmones?kodel nepagaili artimuju???o jis buvo toks grazus,turejo mylima mergina,ruosesi vestuvems..jetau,kaip ji visa tai istvers,jei net man sitaip sunku..o jo mamyte,brolis....kaip susitaikytis su likimu?kaip neprarasti jegu,pamacius ji gulinti karste,pamacius artimuju sielvarta ir asaras?vis pagalvoju,kad va tik pries keleta dienu ji maciau,linksma,laiminga,net nebuciau pagalvojus ,kad uz keleto dienu ivyks sitokia baisi nelaime...
Atsakyti
Tiesiog turi buti stipri. Tau jis - brangus draugas. Mylimai merginai - visas gyvenimas. Taves gali reiketi patiems artimiausiems zuvusiojo zmonems. Tai menki paguodos zodziai, nes netekciai paguodos apskritai nera. Taciau kazkam labai labai JO reikejo Danguje...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramzyte: 23 liepos 2007 - 09:55
Užjaučiu. Netekties skausmą reikės kaip nors išgyventi ir su tuo susitaikyti. Jau nieko dabar pakeisti nebegali. Jeigu jis buvo tavo geras draugas, nueik į laidotuves. Jei nedrąsu vienai, pasikviesk kas tave palaikys už rankos sunkią akimirką. Neveltui yra posakis-,,nelaimėje draugą pažinsi". Iš tikro-labai baisu kai miršta artimas žmogus, o dar jeigu jaunas...Laikykis.
Atsakyti
Dievas duoda, Dievas ir atima. Mums belieka tik susitaikyti.
Stenkis būti kiek gali šalia jo artimūjų, gal jiems reikia tavo pagalbos, peties išsiverkti ar tiesiog pasišnekėti.
Būk stipri, kad padėti verkiantiems žmonėms atsitiesti. Juk padėti yra daugiausia, ką gali padaryti.
Laikykis ir pati. Mirtis ateina į kiekvieno kiemą, tik pas vienus užsuka rečiau pas kitus dažniau.
Atsakyti
verysad.gif siandien uzgeso mano artimo zmogaus gyvybe.baigesi jos kancios, bet liko tustuma...stiprybes visoms.
Atsakyti
Mirtis ateina ir nieko neklausia,pasiima pati geriausia ,pati brangiausia....stiprybes.
Atsakyti
Aciu jums visoms uz paguodos zodzius..jau palaidojom Ji sekmadieni..tikrai buvo sunku ji matyti...iki siol negaliu patiketi,kad JO nebera,nors ir maciau kaip jo kuna uzpyle zememe... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2007 06 22, 19:50)

Šiuo metu pas mane irgi panaši padėtis.

QUOTE(liepa27 @ 2007 07 23, 22:48)
verysad.gif siandien uzgeso mano artimo zmogaus gyvybe.baigesi jos kancios, bet liko tustuma...stiprybes visoms.

Stiprybės tau , laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taiptaip @ 2007 07 26, 10:57)
Šiuo metu pas mane irgi panaši padėtis.
Stiprybės tau , laikykis 4u.gif

verysad.gif aciu, tu irgi laikykis ir melskis. netikejau, kad malda turi tokia galia...
Atsakyti