Kas gali pasakyt ,ar kiek atlegs tas skausmas kai iseina mylimas ir brangus zmogus?Atrodo isprotesiu ,nebeisgaliu susitvarkyti su savim,o namie du mazi zmogiukai ...Pagimdziau antra vaikeli ir isejo mano brolis taip jos ir nepamates ...Baisiausia ,kad negaliu atleisti sau ,kad jis man ta vakara skambino ,as nekeliau tel.(maitinau vaika)ai kaip visada galvoju suspesim pasikalbet veliau ....ir nesuspejau Dieve kaip smaugia vienatve ir ilgesys ...taip noreciau ji apkabinti ir kalbet kalbeti ..Viskas taip skaudu,kad negaliu apie ji net su mama kalbetis kas atsitiko,ziuret nuotrauku ...
Oksaniuksxxx, skausmas praeis. Kiekvieną dieną bus po trupinėlį lengviau. Ir nors pati tą žinau, bet širdyje sunku labai. Taip pat galvoju, kada nors kiek mažiau skaudės. Aš tik meldžiu Dievą mirusiam Amžiną Atilsį, o mums likusiems sielos ramybės.
Atrodo siai dienai ,kad niekada nerasiu ramybes ,tik mintys bega bega ka bedaryciau,nakty prabudusi vel mastau ko nepasakiau ,ko nespejau ,dar mano vaikas vis apie ji kalba ,kad pasiilgo dedes,o ir sapnuot ji pradejau-kalbames ..nors sapnuose
Oksaniuksxxx, o kaip mirė Tavo brolis?
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 11 14, 18:11)
Kas gali pasakyt ,ar kiek atlegs tas skausmas kai iseina mylimas ir brangus zmogus?Atrodo isprotesiu ,nebeisgaliu susitvarkyti su savim,o namie du mazi zmogiukai ...Pagimdziau antra vaikeli ir isejo mano brolis taip jos ir nepamates ...Baisiausia ,kad negaliu atleisti sau ,kad jis man ta vakara skambino ,as nekeliau tel.(maitinau vaika)ai kaip visada galvoju suspesim pasikalbet veliau ....ir nesuspejau Dieve kaip smaugia vienatve ir ilgesys ...taip noreciau ji apkabinti ir kalbet kalbeti ..Viskas taip skaudu,kad negaliu apie ji net su mama kalbetis kas atsitiko,ziuret nuotrauku ...
Mano situacija visiskai tokia pat.Tik brolis pamate suneli,viena karta laike ir po 2 men isejo visam laikui.Atrodo niekada tas skausmas neatlegs,neistengsiu sau uz daug ka atleisti.Sako laikas gydo,bet man vis su diena sunkiau ir sunkiau.
QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2012 11 15, 15:06)
Oksaniuksxxx, o kaip mirė Tavo brolis?
Ji rado miesto gatvej nakty gulinty po medzio saka ir salia virve,mirties liudijime parase -pasismaugimas ,bet mes artimieji jokiu virves zymiu neradom kaip turetu but zmogui pasikorus ..Beto daug faktu liudija ,kad jis ta vakara turejo rytdienai planu graziu ,turejo dvi mazas dukrytes ..Ant kuno buvo smurtiniu zymiu ,ismusti kelis dantys,ant galvos baisus guzas ,ir kaip gali parasyt ,kad jis pats savo noru As mamai sakiau ieskokim teisybes,bet visi buvo tokiam soke ,kad sustinge laidojom ...Man galvoj netelpa ,kad as nemaciau jo menesi ,o dar reikes menesi but be jo ir dar ir dar ir taip visa gyvenima ....
Uzjauciu asara tave ir "neplak "saves ..Ateik dazniau cia ..
Tikrai baisu
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 11 16, 08:26)
Ji rado miesto gatvej nakty gulinty po medzio saka ir salia virve,mirties liudijime parase -pasismaugimas ,bet mes artimieji jokiu virves zymiu neradom kaip turetu but zmogui pasikorus ..Beto daug faktu liudija ,kad jis ta vakara turejo rytdienai planu graziu ,turejo dvi mazas dukrytes ..Ant kuno buvo smurtiniu zymiu ,ismusti kelis dantys,ant galvos baisus guzas ,ir kaip gali parasyt ,kad jis pats savo noru As mamai sakiau ieskokim teisybes,bet visi buvo tokiam soke ,kad sustinge laidojom ...Man galvoj netelpa ,kad as nemaciau jo menesi ,o dar reikes menesi but be jo ir dar ir dar ir taip visa gyvenima ....
baisu kaip>Mano broliui sustojo sirdis nors jam tik 31 m tebuvo.kai pagalvoji baisu.as nuo mazens sergu sirdies liga ir va turiu 2 mazus vaikucius,bandau gyvenima kurtis.o jis sveikas,grazus ir neber ir nuo ko nuo sirdiesgalvoje nesutelpa viskas.
Nu nors tu ka,man pati baisiausia mirtis - tai Tavo mylimojo,nes butent su juo planuoji,kuri savo ateiti...Aisku,jeigu jusu santykiai jau buvo pazenge gan toli (santuoka,leliukai ir pan..). Visa kita dar manau galima istvert,jeigu nuolat turi salia savo artimiausia,tai gyvenimo partneri..Bet jeigu jo nera...Jeigu Butent Ji praradai..Tai tik pabaigt gyvenima tesinori.. ;(
Vis dar nesuvokiu,kaip Tooki skausma pakelt,vis dar netikiu,ar as busiu is Tu,kuri atlaikys toki likimo smugi ;( visiskai neguodzia,nors ir nuolat galvoju apie tai,kad esu sukurta tai pridermei,kuriai lemta iskesti..Kad likimas neduoda silpniems tokiu isbandymu. Bet atiduociau bet ka,kad galeciau apsikeist su Juo vietom ir nereiktu sioj purvinoj Zemej laukt savo pabaigos..
Vis dar nesuvokiu,kaip Tooki skausma pakelt,vis dar netikiu,ar as busiu is Tu,kuri atlaikys toki likimo smugi ;( visiskai neguodzia,nors ir nuolat galvoju apie tai,kad esu sukurta tai pridermei,kuriai lemta iskesti..Kad likimas neduoda silpniems tokiu isbandymu. Bet atiduociau bet ka,kad galeciau apsikeist su Juo vietom ir nereiktu sioj purvinoj Zemej laukt savo pabaigos..
Mano mociute mire greit bus 3metai,kaip jos nebera, iki siolei ja sapnuoju,daznai pagalvoju,niekaip nesusitaikau su jos netektim Gal niekada su tuo ir nesusitaikysiu.Negaliu atleisti sau,kad negalejau nuvaziuoti paskutini karta jos aplankyti,buvo susirinkusi visa gimine,o manes nebuvo.Tai buvo paskutine galimybe pamatyti mociute gyva
QUOTE(Gytarė @ 2012 05 01, 16:36)
O as jau beveik 3metus prisimenu ta duslu garsa,kaip meciau zemiu sauja i duobe ant karsto man kartais irgi ateina minciu i galva,o gal mociute gyva palaidojome jai skrodimo nedare
QUOTE(Karmen @ 2004 11 20, 20:37)
Man irgi teko su tuo susidurti. Pries pusantru metu mire Velyku ryta mano senelis. As nuo pat mazens esu uzaugusi pas senelius - man jie kaip antri tevai, nors tevus as turiu ir jie gyvena tame paciame mieste ir as su jais labai sutariu. Bet su seneliais augau del to kad tevai labai daug dirbo...
Seneli mylejau labiausiai is visu - jis buvo labai labai geras.
Man sita netektis sukele toki soka, kad as ilgai negalejau atsigauti, dar ir dabar labai sunku...
Jisai buvo sveikas ir jaunatviskas jeigu taip galima pasakyt apie 75 metu zmogu, netgi dirbo!
Buvo sauletas sekmadienis, Velyku rytas, valgyti turejome pas mus t.y. seneliu namuose, kurs as visa laika gyvenau. Senelis atsikele anksti apie 7val. ir kaip visa laika isejo su suniu i lauka. Grizo, pavalge. Mociute sukiojosi, ruose stala, nes 11 val. turejo atvaziuoti gimines. Is vakaro pas mus jau buvo atvaziave teta su dede is kauno, jie mums padejo. Kadangi pas mus virtuve sujungta su kambariu, o senelis miegodavo visa laika tame kambaryje, tai mociute pasake kad jisai gali dar prigult kokiai valandai kol jinai baigs ruostis. Jisai prigule....ir daugiau nebeatsikele. Kadangi kaip minejau kambarys sujungtas su virtuve, tai ir mociute ir dede ir teta buvo tame paciame kambaryje ir nieko nepajaute. Apie 9val ryto mociute priejo kad pazadinti, kad jau laikas keltis, rengtis ir laukti sveciu ir pamate kad senelis nebereaguoja..... Per 5 minutes atvaziavo greitoji, bet jau nieko nebegalejo padaryti......tik pasake kad mirtis buvo staigi ir greiciausiai jisai nejuto jokio skausmo, nes jo veide buvo sypsena....Greiciausiai trombas......
Man jo po siai dienai labai truksta, negaliu patiket......
Taciau guodziuosi tik tuo, kad isejo labai graziai ir lengvai. Visi galetu pavydet tokios mirties. Kai pagalvoji kartais kaip zmones kankinasi pries mirti kai serga veziu.....
Seneli mylejau labiausiai is visu - jis buvo labai labai geras.
Man sita netektis sukele toki soka, kad as ilgai negalejau atsigauti, dar ir dabar labai sunku...
Jisai buvo sveikas ir jaunatviskas jeigu taip galima pasakyt apie 75 metu zmogu, netgi dirbo!
Buvo sauletas sekmadienis, Velyku rytas, valgyti turejome pas mus t.y. seneliu namuose, kurs as visa laika gyvenau. Senelis atsikele anksti apie 7val. ir kaip visa laika isejo su suniu i lauka. Grizo, pavalge. Mociute sukiojosi, ruose stala, nes 11 val. turejo atvaziuoti gimines. Is vakaro pas mus jau buvo atvaziave teta su dede is kauno, jie mums padejo. Kadangi pas mus virtuve sujungta su kambariu, o senelis miegodavo visa laika tame kambaryje, tai mociute pasake kad jisai gali dar prigult kokiai valandai kol jinai baigs ruostis. Jisai prigule....ir daugiau nebeatsikele. Kadangi kaip minejau kambarys sujungtas su virtuve, tai ir mociute ir dede ir teta buvo tame paciame kambaryje ir nieko nepajaute. Apie 9val ryto mociute priejo kad pazadinti, kad jau laikas keltis, rengtis ir laukti sveciu ir pamate kad senelis nebereaguoja..... Per 5 minutes atvaziavo greitoji, bet jau nieko nebegalejo padaryti......tik pasake kad mirtis buvo staigi ir greiciausiai jisai nejuto jokio skausmo, nes jo veide buvo sypsena....Greiciausiai trombas......
Man jo po siai dienai labai truksta, negaliu patiket......
Taciau guodziuosi tik tuo, kad isejo labai graziai ir lengvai. Visi galetu pavydet tokios mirties. Kai pagalvoji kartais kaip zmones kankinasi pries mirti kai serga veziu.....
mano senelis irgi mire nuo trombo, irgi su sypsena veide, as ja prisimenu ir verkiu. Vasaras leisdavau pas seneli irmociute, o dabar jo nebera Negaliu susitaikyti ir nezinau, ar kada galesiu... Aisku, jam buvo daug metu, bet dar galejo gyventi ir gyventi, niekuo nesiskunde, dar pries ssavaite buvau, buvo linksmas, kalbejo, o dabar jo jau nebera viskas per viena diena, viena diena dar kalbejom, linksmas, zvalus, ziuri tv, o kita jau mires..,