Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip susitaikyti su artimo žmogaus mirtimi?

QUOTE(Laureanza @ 2011 06 07, 14:23)
stipriai apkabinu...laikykis..
Ir kodėl žmogus nusprendžia pats išeiti iš gyvenimo??? verysad.gif

Gal toks jos likimas, nepritapo šiam gyvenime, nors buvo protinga, graži, baigė mokslus, bet gyvenime prasmės nematė, ypač kai suprato, kad teks išsiskirt su gyvenimo meile, bet tikrai nemanėm, kad ji tokioj duobėj, buvo liūdna, nusiminus, bet tai suprantama išsiskyrus su vaikinu, matyt mokėjo gerai slėpti savo tikruosius jausmus verysad.gif Atrodė mums nieko netrūksta, nei tėvų meilės, nei pinigų... Sugriuvo šeima, sugriuvo tėvų gyvenimas, tik juoda tuštuma
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2011 06 07, 12:45)
Pati netekau sesės prieš mėnesį.. Pati pasitraukė iš gyvenimo... Tokia jauna ir graži buvo, vos 24 metų.. Atrodo tik jos netekus, supratau ką turėjau, supratau, kad likau viena, o buvome dviese, galėjau labiau mylėt, daugiau dėmesio skirt, daug ką galėjau kitaip daryt, galėjau neleist tą sekmadienį jos vienos važiuoti, galėjau sakyt lik namie, ką ten veiksi, taip jos ir nesulaukėm grįžtant namo... Nesulauksim niekada.. Kodėl gyvenimas toks? Kodėl ji taip padarė? Kaip viską iškęst? Ar įmanoma bus vėl šypsotis

sveika! kaip tu? kaip klostosi tavo yuvenimas?
cia mano kurta tema, bet teko pakeiti nica. man daug lengviau, bet tik del to,kad visiskai druadziu sau apie ji galvoti:(
sapnavau viena diena diena,kad jis sugryz Vasario 28d...taip baisu dabar unsure.gif
Atsakyti
Vakar netekau mociutes, ji buvo man kaip mama...negaliu sau atleisti, kad praejusi savaitgali nepaskambinau..o jauciau kazka, vis atideliojau... pries pora dienu jai pasidare blogai, skubiai dare operacija, po jos prasidejo koma, kol vakar vaziavau is darbo, kol verkiau ir meldziausi, kol deliojau zodzius, kuriuos jai pasakysiu i telefono rageli, nes esu uz tukstanciu km, ji isejo... as nespejau.... nakti sanavau ja... ji ryte man ant peties uzdejo savo salta ranka... as nespejau...nespejau pasakyti... nespejau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Triunfante: 24 vasario 2012 - 01:51
Sedziu ir verkiu antra nakti, mire mano mociute, bet apverkiu is naujo mama.... ar galima kada nors pamirsti ta skauma, ta netekti? Manau, kad niekada... Daugiau nei po 20 metu, as jos taip ilgiuosi...
Atsakyti
QUOTE(Triunfante @ 2012 02 24, 03:44)
Sedziu ir verkiu antra nakti, mire mano mociute, bet apverkiu is naujo mama.... ar galima kada nors pamirsti ta skauma, ta netekti? Manau, kad niekada... Daugiau nei po 20 metu, as jos taip ilgiuosi...

bet taip sielotis irgi negalima.dabar reikia tik melstis ir sakyti,kad jai labai gera,nes ji nesikankina.o jus atvirksciai,tik skandinate ja savo asaromis .
Atsakyti
QUOTE(vilma37 @ 2012 02 24, 14:45)
bet taip sielotis irgi negalima.dabar reikia tik melstis ir sakyti,kad jai labai gera,nes ji nesikankina.o jus atvirksciai,tik skandinate ja savo asaromis .

drinks_cheers.gif As netekau mamos jau beveik 16 metu, vyro beveik 10 metu. Jei sedeciau ir verkciau tikrai nuproteciau. Nesakau, kad neverkiu ir neprisimenu ju, net labai ilgiuosi, bet toks gyvenimas unsure.gif Kad sau nepadaryti blogiau reikia negyventi praeitimi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamakubu: 29 vasario 2012 - 10:19
QUOTE(mamakubu @ 2012 02 29, 10:16)
drinks_cheers.gif As netekau mamos jau beveik 16 metu, vyro beveik 10 metu. Jei sedeciau ir verkciau tikrai nuproteciau. Nesakau, kad neverkiu ir neprisimenu ju, net labai ilgiuosi, bet toks gyvenimas unsure.gif Kad sau nepadaryti blogiau reikia negyventi praeitimi 4u.gif

tikrai taip,reikia gyventi ateitimi.as sunaus neturiu 11m,tai nereiskia,kad jo neturiu sirdyje.priesingai ypatingai per metines,bei seimos sventes labai buna liudna,bet kaip sakoma gyviem kapu nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamakubu @ 2012 02 29, 11:16)

Mama ir Teti palaidojau pries metus, abu isejo vienas paskui per tris mėnesius...liūdna, trūksta, bet kažkaip kabintis vistiek reikia...nors kartais be galo sunku...
Atsakyti
siandien palaidojau savo seseri.... zuvo autoavarijoj. , kuri placiai cia nuskambejo per visus tv kanalus. zuvo svesdama savo 31 gimtadieni.... dieve dieve kaip man sunku... kaip mama eina is proto... cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Rexe @ 2012 02 17, 05:18)
sveika! kaip tu? kaip klostosi tavo yuvenimas?
cia mano kurta tema, bet teko pakeiti nica. man daug lengviau, bet tik del to,kad visiskai druadziu sau apie ji galvoti:(
sapnavau viena diena diena,kad jis sugryz Vasario 28d...taip baisu dabar unsure.gif

Mes po truputį, neseniai pagimdžiau sūnelį, turim visi džiaugsmą mažą dabar, čia kaip sakau sesės siūstas stebuklas, tik gaila, kad ji negali juo pasidžiaugti. O tėvai vis dar eina iš proto, nors jau greit metinės, bet vistiek, atrodo nei kiek negeriau, ypač sunku visiem per šventes, labai jos trūksta...
Papildyta:
QUOTE(vabaliukste @ 2012 04 07, 17:38)
siandien palaidojau savo seseri.... zuvo autoavarijoj. , kuri placiai cia nuskambejo per visus tv kanalus. zuvo svesdama savo 31 gimtadieni.... dieve dieve kaip man sunku... kaip mama eina is proto... cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif

Stiprybės jūsų šeimai, laikykitės, sunkiausia mamai, daug laiko reiks, kad žaizda bent kiek apsitrauktų
Atsakyti
QUOTE(vabaliukste @ 2012 04 07, 17:38)
siandien palaidojau savo seseri.... zuvo autoavarijoj. , kuri placiai cia nuskambejo per visus tv kanalus. zuvo svesdama savo 31 gimtadieni.... dieve dieve kaip man sunku... kaip mama eina is proto... cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif

stiprybes, ištvermes 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Du menesiai po mociutes mirties. Kuo toliau, tuo labiau einu is proto. Daiktu kruvos parsiveztos - negaliu prisiversti net perziuret ar ispakuoti, bijau i kapines vaziuoti, nes bijau pamatyt ikritusia duobe, isivaizduoti vaizda po zeme. Lyg "protinga" knyga norisi paskaityt, kad apsiraminti, bet tuo paciu ir nesinori nusiraminti, nes tai atrodo netinkama. Noriu bandyt patiket pomirtiniu gyvenimu, bet pernelyg netikinti esu. Noriu atsiriboti nuo visu, kad kuo maziau artimu zmoniu reiketu ateityje laidoti.Noriu sapnuot ja, bet nesapnuoju. Rasau laiskus jai. Einu is proto
Atsakyti