Palengvėjo..truputuką..
savęs nelaikau stipriu žmogumi..į viską dažniausiai reaguoju ašaromis..priverkiu kibirus..bet poto palengvėja..
čia dar ne visos nelaimės..po tėčio mirties praėjus gal porai mėnesių sudegė namai..mamai gili depresija, bet dabar antidepresantus geria jau geriau..o aš kažkaip be depresijų einu, į priekį į priekį, ir nėra viskas taip jau blogai.. paverkiu kartais apie savo šeimą galvodama, poto pasišypsau, pasijuokiu..
QUOTE(Mimixa @ 2009 10 07, 22:01)
Palengvėjo..truputuką..
savęs nelaikau stipriu žmogumi..į viską dažniausiai reaguoju ašaromis..priverkiu kibirus..bet poto palengvėja..
čia dar ne visos nelaimės..po tėčio mirties praėjus gal porai mėnesių sudegė namai..mamai gili depresija, bet dabar antidepresantus geria jau geriau..o aš kažkaip be depresijų einu, į priekį į priekį, ir nėra viskas taip jau blogai.. paverkiu kartais apie savo šeimą galvodama, poto pasišypsau, pasijuokiu..
ir jus dar sakod,kad nesat stipri
QUOTE(Mimixa @ 2009 10 07, 21:29)
tikrai nemažai teko patirti užuojauta dėl tėvelio , o brolis turėtu būt dėkingas likimui ir tiestis iš tos duobės kaip tikras vyras o ne mažas vaikas.jei ne dėl savęs tai dėl šeimos( kiek supratau turi dukryte)
QUOTE(Bona -pari @ 2009 10 08, 09:44)
tikrai nemažai teko patirti užuojauta dėl tėvelio , o brolis turėtu būt dėkingas likimui ir tiestis iš tos duobės kaip tikras vyras o ne mažas vaikas.jei ne dėl savęs tai dėl šeimos( kiek supratau turi dukryte)
Tą aš jam diena iš dienos kartoju.. tikiuosi kada nors mane išgirs, kol kalbi su juo rodos supranta, bet vistiek daro savaip..
Papildyta:
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 10 07, 22:22)
ir jus dar sakod,kad nesat stipri
turiu sava žmogutį šalia, kuris padeda, kuris palaiko.. taip ir tripsenu pirmyn..
QUOTE(Mimixa @ 2009 10 08, 11:06)
Tą aš jam diena iš dienos kartoju.. tikiuosi kada nors mane išgirs, kol kalbi su juo rodos supranta, bet vistiek daro savaip..
sako žmogus girdi ta ką jis nori gridėti.Neišgirs Jusu kol pats nesupras tik,kad per vėlu nebutu
QUOTE(karolina262 @ 2009 10 08, 12:27)
saunuole. lenkiu galva pries JUS.jus labai stipri.sekmes jums.noretusi palinket kad jusu pacios asmeninis gyvenimas butu grazus ir rozemis klotas.su didziausia pagarba
QUOTE(karolina262 @ 2009 10 08, 12:27)
saunuole. lenkiu galva pries JUS.jus labai stipri.sekmes jums.noretusi palinket kad jusu pacios asmeninis gyvenimas butu grazus ir rozemis klotas.su didziausia pagarba
ačiū už palaikymą
šį skyrelį skaitydama suprantu, kad mano bėdos ne pačios baisiausios kokios gali būti..
aš kažkaip optimistiškai stengiuosi galvoti, kad viskas dar laukia ateitį..ir šiaip aš nesijaučiu auka, man viskas gerai aš sveika, turiu artimų žmonių, tik kažkodėl nesiseka žmogučiams esantiems greta, jiems labaiusiai reikia mano palaikymo, pagalbos, ar tiesiog rūpesčio..taip stengiuos ir elgtis..
Papildyta:
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 10 08, 14:26)
sako žmogus girdi ta ką jis nori gridėti.Neišgirs Jusu kol pats nesupras tik,kad per vėlu nebutu
sunku žiūrėt kaip pats žmogus griauna savo gyvenimą..bet kiekvienas mes savo likimo kalviai..labai tikiuosi, kad vieną dieną jis atsibus ir supras, kad reikia stengtis, jog kažkas pasikeitų, o ne sėdėt ir laukt, kol ateis kažkas ir padarys viską už jį.. ech kaip šito tikiuosi..
Nuzude mano 23m broliuka. Laidotuves buvo sunkios,nors dabar matau,kad nelabai suvokiau kas ivyko. praejo savaite po laidotuviu,gryzau namo i uzsieni ir matau gad darosi vis sunkiau ir sunkiau. Zinau,kad reikia laiko,bet kodel laikui einant vis blogiau. Suprantu,kad jo nebera,bet sirdis nesupranta kaip zmogus gali buti,gyventi,planuoti ir jo nebera ir nebebus. Nors nematydavau jo daznai,bet sunkiausia suvokti,kad jo Niekada nebebus! nezinau kaip istraukti ta gumula is gerkles kuris atrodo smaugia. Sunku,kad nuolat galvoju ko jis nebepamatis ir nebeisgyvens.
..labai gaila dėl tavo brolio... kiekvieno išėjimas yra skaudus, o pačių artimiausių - dar labiau...
QUOTE(reduxe @ 2009 10 19, 16:35)
praejo savaite po laidotuviu,gryzau namo i uzsieni ir matau gad darosi vis sunkiau ir sunkiau. Zinau,kad reikia laiko,bet kodel laikui einant vis blogiau. Suprantu,kad jo nebera,bet sirdis nesupranta kaip zmogus gali buti,gyventi,planuoti ir jo nebera ir nebebus. Nors nematydavau jo daznai,bet sunkiausia suvokti,kad jo Niekada nebebus! nezinau kaip istraukti ta gumula is gerkles kuris atrodo smaugia.
Labai užjaučiu dėl brolio...
O savaitė - tai labai labai mažai... Ir mėnuo bus mažai, ir du... Ir pusė metų... Ir kuo toliau, tuo bus sunkiau, tol, kol iki galo suprasi, kad brolis tikrai mirė. Ne išėjo kažkur trumpam, ne šiaip jo "nebėra", o mirė.
Niekur nuo to nedingsi, turi tai išgyventi. Ir išgyvensi.
Gal ir per griežtai aš čia, atsiprašau, bet tokia ta realybė.
Stipriai apkabinu... užuojauta gal nepadės, bet padės žinojimas, kad tu ne viena tokia, patyrusi artimo žmogaus netektį. Labai gaila, kad ir tau teko tokia dalia pajausti, kaip skaudu ir sunku artimo netekti. Iš tiesų, kaip jau merginos rašė, bus dar ilgai sunku ir nė vienas negalime pasakyti, kada tas skausmas sumažės, bet tikrai ne po mėnesio ar dviejų... taip kad stiprybės tau
labai aciu. suprantu,kad tokia realybe,kad dar ilgai skaudes. o jei istikro tai ne velnio as nesuprantu,as net nesuprantu,kad tai is tikro vyksta su mumis. Daznai pagalvodavau kaip istverciau tokia situacija va ir atsiunte man isbandyma. Sunkiausia kai galvoji,kad jo nebebus per sventes,kad negaliu paskambint,kad jis nedrypso lovoj iki pietu,kad nematis kaip mes su vyru kuriam seima. vieninteliu noriu dabar tiketi,kad tik jo kunas mires,o jis pats dar su mumis