Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip susitaikyti su artimo žmogaus mirtimi?

Liūdna.... žinau.... mano močiutė irgi jau išėjus... su ja praėjo visos mano vasaros.... Suprantu, kaip Tau skauda... ir ilgu... ta namų tuštuma smaugs dar ilgai... kai važiuoju apklankyt kapelio, sustoju prie kapinių ir suprantu tą siaubą - ties čia viskas baigiasi...... Laikykis....
Atsakyti
Laikykis. Aš savo močiutę palaidojau prieš kelis metus. Ir iki šiol sunku suvokti, kad jos nėra. Va atrodo paskambinsiu jai ir ji pakels telefono ragelį. Bet, deja....
Su laiku apsipranti su tuo skausmu ir gyveni toliau. Stiprybės tau
Atsakyti
prarast artima zmogu be galo sunku, as savo senelius palaidojau jau labai senei, pries 16 metu, buvo skaudu, bet nebuvau su eis artima, gal lengavai ta netekti isgivenau, o tevuka savo palaidojau pres 5 metus, mes buvom su jio labai artimi, tai ilgai gedejau, ir ilgai negalejau susitaikit, bet laikas ismokina mus givent toliau, banalu, bet laikas apmalsins skausma, ir ta zmogu galesi prisimint ne su asarom akyse, o su sipsana veide. proanukei papasakosi kokia pas jia, butu buvus promociute. o mociute mato tavo vaikeli is dangaus, ir dziaugesi kartu su tavim. zemeskos kancios jai pasibaige.
Atsakyti
Ačiū mamytės už šiltą žodį wub.gif Laikas yra mano sąjungininkas. Ji visada išliks kaip labai šviesus prisiminimas mano širdyje. Ir jei tikrai yra dangus, tai labai tikiu, kad aš ją dar pamatysiu wub.gif
Papildyta:
Jums taip pat didelės stiprybės... wub.gif
Atsakyti
pries para,apie 1 valanda nakties................................planavom antra vaika, o dabar.................kodel mama popa, kodel tete popa?????????????
niekas nesitikejo,niekas net nenuglavojo.....diedukas mire, nerandu uzuojautos zodziu vyrui, o tuo labiau dukrai,nes ji siandien atvykus mociutei pirmiausiai pasigedo dedes....ji labai mylejo dieduka, jis labiau uz gyvenima mylejo anuke...asaros byra,,,amzina atilsi, mes visada prisiminsim ir jeigu kada turesim berniuka, sauksim tik jo vardu. nezinau, ka rasau, paguldziau vyra,prigirdzius vaistu...
ir verkiu viena....nes uosvi mylesiu visada kad stipru ligai (sirdies operacija, sirdies stimuliatorius) zmogu,pati mieliausia ir stipriausia.per asaraas nebematau klaviaturos....
dukra siandien "kur diade"?
ka man jai pasakyt? tai pati didziausia dukros meile. as apatijoj,depresijoj ir...
tai pats mylimiausias zmogus...noreciau, kas sapnuotusi toliau...nenoriu patiket,kad jis daugiau neatidarys duru, nesisypsas savo sypsena,neapkabins mano vaiko taip,kaip tik gali apkabins mylintis zmogus....manj o jau dabar druksta....kas bus toliau??
kasbusmano vyrui,praradus teva????????????????

kas bus dukriukui,praraus mylimiausia seneli??????????
kodel?????????
zliumbiu ir zliumbiu,pabaigos nera..................
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laurencija2: 08 kovo 2008 - 01:41
as tikiu, kad su juo bendausiu kitaip....mane tas ramina,reikia eit pas vyra, rytlaukia sunki diena,,,kasgalvojo, kad taip bis????????????
Papildyta:
einant koridorium ksbonuotraukos.............kartu ir dieduko,paciofainiausioir mieliausio zmogaus........kaiptai iasgyvent'''''''''''''''''''''''''''''''?
Atsakyti
Stiprybės Jums. laikykitės.
Atsakyti
užuojauta
Atsakyti
Visu pirma reikia laiko...
As pati pries metus netekau savo senelio,pacio nuostabiausio ir geriausio verysad.gif Tik praejus metams supratau kad jo tikrai nebepamatysiu, ilgesys beprotiskas,ji prisimenu kasdien ir kaip mazas vaikas verkiu naktim verysad.gif
Net nezinau kaip paguosti,bet taip jau yra kad patys geriausi iseina labai greitai ir netiketai...
Laikykites kad ir kaip bebutu sunku...
Atsakyti
Laurencija, stiprybes tavo sheimai console.gif laikykites 4u.gif
Atsakyti
Visu pirma uzuojauta jums ir jusu seimai.Turi rasti jegu iveikti ta skausma augini vaika ,vaikui reikia tavo pagalbos ,paramos ,mazai sirdutei reikia tavo palaikymo.Nverkit raskit jegu,paziurekit i vaiko akis ir suprasit kad privalot buti stipri.Negalit pasiduot jus neviena,visupirma esat mama,kas nutiktu jei mamos pasiduotu.STIPRYBES.
Atsakyti

Stiprybės Jums jūsų šeimai, anitai . Rekomenduoju tau viena knyga paskaityt . http://www.tytoalba....n...iew&id=1095 . Gyvenimas didžiule dovana mums. Prisiminkite kokia brangią neįkainuojama patirti jis jums paliko . Jis pasiliko su jumis . Jo žodžiai, veiksmai prisiminimai jie niekur nedings.
Ramybės , stiprybės Jums .

Atsakyti