gal atkeršyčiau jei koks tinkamas pasitaikytų. o jei ir ne, tai sakyčiau kad taip pasielgsiu.
QUOTE(Sindita @ 2007 01 03, 16:49)
Kaip manot, ar verta keršyti neištikimam vyrui tuo pačiu? Neklausiu nuomonės tų, kurios mano, kad skirtis reikia po pirmos vyro neištikimybės 

Vienreikšmiškai - ne. palengvėjimo tai neatneš, o situaciją komplikuos.
jeigu norisi keršto galima keršyt, jeigu ne tai nereikia.....betjeigu vyras pergulėjo su kita,o kuom moteris prastesnė? sutikusį tinkamą tikrai gali tiap pasielgti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 05 06, 17:37)
Vienreikšmiškai - ne. palengvėjimo tai neatneš, o situaciją komplikuos.
visiškai pritariu, paskui tik purvinas jausmas toks liks ir tiek. O vyrui galbūt nuo to skaudžiau ir nebus

QUOTE(Indijaa @ 2007 05 06, 19:02)
jeigu norisi keršto galima keršyt, jeigu ne tai nereikia.....betjeigu vyras pergulėjo su kita,o kuom moteris prastesnė? sutikusį tinkamą tikrai gali tiap pasielgti
Tinkamą kam?
Keršyti, nekeršyčiau...geriau atleiščiau, bet ta jo neištikimybė man būtų kaip žalia šviesa, t,y. atsiradus grieko vertam vyrukui, sugriešyčiau, nepajutus didelio sąžinės graužimo. ir ta padaryčiau tik dėl savęs, dėl to, kad pati noriu, o ne dėl kažkada buvusio neištikimo vyro.
Na jei karta taip pasitaikytu, gal nedaryciau dideles tragedijos ir nepulciau skirtis, bet turetu viska man nuosirdziai paaiskint..Aisku, butu skaudu. Turbut nuo jo zodziu ir priklausytu tolesni mano veiksmai. Kersyti tikrai nebegciau, juk esme ne iskaudinti ir parodyti, kad ir as taip galiu, bet issiaiskinti priezastis ir bandyti tobulinti santykius. Manau, kad kerstas tik dar labiau viska komplikuoja, nebent matai, kad is tu santykiu jau nieko gero nebus ir nori tik kersto
Bet siuo atveju jau ne kersyti, o skirtis butu protingiau.

akis uz aki,dantis uz danti

As nemanau, kad kersyti yra gerai.. o i neistikimybe tuom paciu atsilyginti taip pat, deje, bet po tokio kersto, geriau pati nepasijausi, galima sakyti dar blogiau...
Sazine pacia kankins ir kaip sakant po kiek laiko galvosi, kad be reikalo atsidavei, kazkam, vien del to, kad tuo momentu, pagalvotum, as ir galiu taip pat, kaip tu...
O jei tokios mintys kyla apie kersta, tai aplamai geriau issiskirti... nes niekada to neatleis ir visada tai prisiminsi ir save moraliskai grausi ...
Slibiniuko nuomone
Sazine pacia kankins ir kaip sakant po kiek laiko galvosi, kad be reikalo atsidavei, kazkam, vien del to, kad tuo momentu, pagalvotum, as ir galiu taip pat, kaip tu...
O jei tokios mintys kyla apie kersta, tai aplamai geriau issiskirti... nes niekada to neatleis ir visada tai prisiminsi ir save moraliskai grausi ...
Slibiniuko nuomone