Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta keršyti už neištikimybę

QUOTE(Zajoncek @ 2007 02 15, 02:21)
tai jau greiciausiai su tavim ?  doh.gif

Na nebūtinai.... ax.gif aš irgi čia esu.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolančikė @ 2007 01 07, 16:45)
Keršijau vurui už neištikimybę tuo pačiu. Žinote kuo baigėsi? Ogi sutikau žmogų, kuris iš tikrųjų mane pamilo. Ir kurio dėka šiandien esu sėkmingai išsiskyrusi. O būčiau taip ir vargusi su vyru, kuriam visiškai nerūpėjau. Tada, kai gyvenom. Dabar jau kaip ir rūpiu. Tik, deja, šaukštai jau po pietu... Tai va kuo kartais gali būti naudingas kerštas. Išvadas pasidarykite pačios, mielosios. Tik galiu atsakingai pareikšti, jog neverta gaišti laiko ir aukoti savo sveikatos, nervų ir jaunystės dėl vyrų, kuriems esat nereikalingos. Atleisti galima tik vienąkart, ir tai jei žmogus nuklydęs po to stengiasi susigražinti jusų pasitikėjimą. Kitu atveju nėra nei vienos priežasties(vaikai, pinigai.... nesąmonė!), dėl kurios verta būtų leisti taip save žeminti!!

drinks_cheers.gif aleliuja 1000000000000 % pritariu
paciai to neteko patirti, tikiuosi ir neteks rolleyes.gif as ishvis taip elgiuosi, kaip noriu, kad su manim elgtusi, o jei jam - dzin, tai - pats kaltas ! g.gif cia taip buvo priesh santuoka ne su dabartiniu vyru, kolkas problemu didesniu nekyla, jau nekalbant apie neishtikimybes schmoll.gif esam kazkada shnekeje, kas butu jeigu butu..... tai as ishsakiau savo nuomone, kad jei susirastu kokia, kuri ir baisesne uz mane ir protelio maziau turi, tai cia butu ne man ishdavimas, bet paciam jam, nes savigarbos neturi schmoll.gif tuom diskusija ir pasibaige lotuliukas.gif
Atsakyti
man asmeniskai atrodo ,kad butu kvaila kersyti tuo paciu,nemanau,kad kazka tuo pasieksi.Ne del to ,kad atkersysi vyrui ir galesi pasakyt ,kaip tu man-taip ir as tau,bet vien del kersto su kazkuo i lova is kart tikrai negulciau.Puiku,jei baigiasi taip kaip Jolancikei,bet manau,kad tokie atvejai yra vienetai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TetisG @ 2007 02 15, 06:10)
Na nebūtinai....  ax.gif aš irgi čia esu....  blush2.gif

na taip, visi jus cia tiesiog "musu paslaugoms" lotuliukas.gif
Atsakyti
Kersyti tuo paciu neverta, galima kitaip, o Jolancikes tai, manau, vienetinis atvejis 4u.gif
Atsakyti
Pagalvojau, ir nezinau ka atsakyti. As tikrai neisivaizduoju, kokie butu mano jausmai tuo metu.
Dabar sededama prie PC sakau jog kersyciau, bet kai tai nutiktu, turbut pulciau i depresija. Net negaliu pagalvoti, kad taip gali nutikt.
Atsakyti
Istikus tokiai situacijai pykau ziauriai, paskui pradejau aiskintis kas del ko?
Be to isklausiau vyro versija ir dabar matau kad viskas i gera ,o galvojau atsilyginti tuo paciu.dabar dziaugiuosi kad to nepadariau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2007 02 16, 15:39)
man asmeniskai atrodo ,kad butu kvaila kersyti tuo paciu,nemanau,kad kazka tuo pasieksi.Ne del to ,kad atkersysi vyrui ir galesi pasakyt ,kaip tu man-taip ir as tau,bet vien del kersto su kazkuo i lova is kart  tikrai negulciau.Puiku,jei baigiasi taip kaip Jolancikei,bet manau,kad tokie atvejai yra vienetai. smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
ir as sitaip saves neisivaizduoju....
Papildyta:
QUOTE(kotrina1 @ 2007 02 21, 02:20)
Kersyti tuo paciu neverta, galima kitaip, o Jolancikes tai, manau, vienetinis atvejis 4u.gif

o taip, ir as manau, kad jai tiesiog laaaabai pasiseke, sveikinu bigsmile.gif
Atsakyti
Tuo pačiu nekeršyčiau, tik pati save tuo įskaudinčiau, taigi nemanau, kad verta unsure.gif
Atsakyti
Nė už ką nesižeminčiau ir nekeršyčiau,nemanau,kad palengvėtų.Aišku vyreliui pagrasinčiau,kad atsilyginsiu tuo pačiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sudetingas klausimas g.gif aisku dabar galime sakyti,kad pasielktume vienaip arba kitaip,taciau tikrai niekas nezino kaip kas pasielgtu istikruju tokioje situacijoje:unsure:
Papildyta:
Manau neverta schmoll.gif ,tikrai nepalengvetu ir geriau nepasijustum rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sindita @ 2007 01 03, 06:49)
Kaip manot, ar verta keršyti neištikimam vyrui tuo pačiu? Neklausiu nuomonės tų, kurios mano, kad skirtis reikia po pirmos vyro neištikimybės  g.gif

Jei nuo to paciai bus lengviau tai taip. Sakyciau verta. As suzinojus taip neisielgciau, bet niekada neatleisciau. Po vieno karto buna ir antras ir trecias...
Atsakyti