QUOTE(Jolančikė @ 2007 01 07, 16:45)
Keršijau vurui už neištikimybę tuo pačiu. Žinote kuo baigėsi? Ogi sutikau žmogų, kuris iš tikrųjų mane pamilo. Ir kurio dėka šiandien esu sėkmingai išsiskyrusi. O būčiau taip ir vargusi su vyru, kuriam visiškai nerūpėjau. Tada, kai gyvenom. Dabar jau kaip ir rūpiu. Tik, deja, šaukštai jau po pietu... Tai va kuo kartais gali būti naudingas kerštas. Išvadas pasidarykite pačios, mielosios. Tik galiu atsakingai pareikšti, jog neverta gaišti laiko ir aukoti savo sveikatos, nervų ir jaunystės dėl vyrų, kuriems esat nereikalingos. Atleisti galima tik vienąkart, ir tai jei žmogus nuklydęs po to stengiasi susigražinti jusų pasitikėjimą. Kitu atveju nėra nei vienos priežasties(vaikai, pinigai.... nesąmonė!), dėl kurios verta būtų leisti taip save žeminti!!

aleliuja 1000000000000 % pritariu
paciai to neteko patirti, tikiuosi ir neteks

as ishvis taip elgiuosi, kaip noriu, kad su manim elgtusi, o jei jam - dzin, tai - pats kaltas !

cia taip buvo priesh santuoka ne su dabartiniu vyru, kolkas problemu didesniu nekyla, jau nekalbant apie neishtikimybes

esam kazkada shnekeje, kas butu jeigu butu..... tai as ishsakiau savo nuomone, kad jei susirastu kokia, kuri ir baisesne uz mane ir protelio maziau turi, tai cia butu ne man ishdavimas, bet paciam jam, nes savigarbos neturi

tuom diskusija ir pasibaige