Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta keršyti už neištikimybę

Na as tai tikrai negaleciau, gal ir paerzinciau taip sakydama,bet is tikruju niekad to nedaryciau. visu pirma pazeminciau save o ne atkersyciau.
Atsakyti
tikrai neverta, nes jei tik iš keršto tai padarysi, po to turėtum labai blogai jaustis dar labiau sugniuždytai, nes pati šiukšlėm save apdrėbsi mastau.gif
Atsakyti
O as kersiti tai nenoreciau, bet jau matyt uztvociau tai nuo dusios bash.gif Aisku, tai nieko nepakeistu, bet bent jau man butu lengviau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sindita @ 2007 01 04, 10:54)
Jeigu atvirai, tai mano sesei taip jau nutiko... verysad.gif  Ir ji dabar man guodžiasi,prašo patarimų, nu žinot kaip būna...O ką aš jai galiu patart?Paguosti tai žinoma ... Tai ir noriu išgirsti nuomonę iš žmonių praėjusių šį kelią, gal jai tai padėtų apsispręsti, ar verta keršyti.  g.gif

BUTINA atkersyti thumbup.gif Dar zinai ir pasakyti, bet kaipnors taip pamascius... Ne "Brangusis, katik gryzau is pasiglamzymo", o va pvz kersta nufilmuoti ir kurnors padeti a'la netycia kasete... thumbup.gif O ka?... Geras kerstas... Tik nelabai sio kersto esmes suprantu ir temos prasmes doh.gif

Tiesa, jei sesute turi potencialu kersymo "iranki" ir jai tereikejo priezasties-prasom-pirmyn thumbup.gif Gal palengves mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shirshe: 12 sausio 2007 - 11:02
Kam kersyt jei myli. Jei atsiranda noras kersyti, tai reiketu susimastyti- ar jausmai tikri. Jei nemyli zmogaus, tai ir kerstas nepades, vis tiek liks nuoskauda.
Atsakyti
QUOTE(Sindita @ 2007 01 03, 16:49)
Kaip manot, ar verta keršyti neištikimam vyrui tuo pačiu? Neklausiu nuomonės tų, kurios mano, kad skirtis reikia po pirmos vyro neištikimybės  g.gif

O kas nuo to pasikeis? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 01 12, 18:44)
O kas nuo to pasikeis?  blink.gif

Pasikeis turbūt tai, kad vyrui pasidarys aišku, jog "abu vienodi", tai galima ramia sąžine nebesijausti kažką neitin gero padarius ar juolab nebėra reikalo keisti savo įpročių ateityje. Tik vargu ar tas rezultatas atitinka keršytojos tikslą...
Atsakyti
Kersyt ir tik kersyti tokiam . Jai kas kreipkis i mane padesiu ....... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sindita @ 2007 01 03, 16:49)
Kaip manot, ar verta keršyti neištikimam vyrui tuo pačiu?

Jeigu kyla keršto troškimas, manau reiktų pasitikrinti su partneriu jausmus vienas kitam. Jeigu myli-noras keršyti neturėtų kilti.
Atsakyti
Nemanau, kad po tokio kersto moteris gerai jaustusi. Na, nebent kersto "irankis" bigsmile.gif jau is seniau nusiziuretas, visaip kaip idomus ir patrauklus blush2.gif , o pulti jam i glebi neleido tvirtos seimos pamatas. Tokiu atveju gal ir blush2.gif . Bet vyrui tikrai nesakyciau - uztektu tyliai zinoti, kad atkersijau bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 01 18, 12:01)
Nepilnatis šiandien, nei kokia šventė... Vairuokit atsargiai, žmonės ir per gatvę eidami dairykitės. Šiandien kažkas darosi.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 01 18, 11:01)
Nepilnatis šiandien, nei kokia šventė... Vairuokit atsargiai, žmonės ir per gatvę eidami dairykitės. Šiandien kažkas darosi.

Šiandien bloga astrologiškai diena- paskutinė mėnulio diena.
Ši diena, kaip ir trečiadienis, gerai užbaiginėti kokius nors darbus, daryti tvarką, tačiau ji prastesnė dėl 29 Mėnulio kalendoriaus dienos, kuri šį Mėnulio mėnesį bus paskutinė prieš jaunatį. Avestos tradicija jai suteikė Hidros, arba Aštuonkojo, vardą, o duotas šis pavadinimas ne iš meilės šiam gyvūnui, o norint pagąsdinti jo baisiomis, besirangančiomis kojomis, išvaizda. Tai reiškia, kad ši diena turi savyje nemažai iliuziškumo, nes dažnai, netgi formuojantis gražiems planetų aspektams, dienos pradžioje atrodo, kad tuoj pat ir labai greitai daug ką pavyks padaryti, tačiau dažniausiai būna kitaip.

29–oji Mėnulio diena
HIDRA arba AŠTUONKOJIS. Tai pati nemaloniausia, pavojingiausia Mėnulio kalendoriaus diena. Nepradėkite ir net neplanuokite naujų darbų. Neigiamos šios dienos savybės ne visuomet jaučiasi tuojau pat. Kartais ji atrodo visai maloni ir sėkminga, viliojanti ir lengva, tačiau dažnai, ypač vakarop, baigiasi nesąmoningais veiksmais, nemaloniais netikėtumais. Darbai, pažintys, pradėti šią dieną, gali baigtis visai ne taip, kaip tikitės. Dėl to geriau ją praleisti ramiai, santūriai. Grąžinkite, jei galite, skolas. Gerai atsikratyti visokio šlamšto, ydingų įpročių, nereikalingų santykių. Ruošinėkitės namuose, švarinkitės, pasimelskite. Geriau nespręskite nieko svarbaus, nesiaiškinkite santykių – tik dar labiau viską supainiosite. Tai pagundų, iliuzijų, saviapgaulės, geriausiu atveju – silpnybių aptikimo diena. Atsisakykite alkoholio ir kitų blogų įpročių, kitaip trauka išliks ilgam laikui.

Šaltinis: www.dharma.lt

biggrin.gif
Atsakyti