Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta keršyti už neištikimybę

Aš asmeniškai taip nesielgčiau, nes iš esmės nepritariu neištikimybei. Bet iš pažįstamų žinau tokį variantą, kai žmona sužinojo apie vyro meilužę. Aišku pirmiausia užkūrė vyrui pirtį, privertė netraukt bet kokius santykius. Tada susirado kažkokį bachūriuką (na ir ji pati neblogai atrodo nail.gif ) Kaip jūs sakot "atkeršijo", pasisakė apie tai vyrui, net parodė tą keršto objektą doh.gif Dabar jie kartu (tik negarantuoju, kad vyras labai pasimokė iš to keršto g.gif ). Bet ką norėjau pasakyt - kad tą istoriją žino beveik visi jų draugai, pusė jų yra net matę ta vargšą vaikinuką. Ir viskas pasakoja vos ne kaip anekdotą.... nu tai man kažkaip šlykšti ta istorija ir tikrai nenorėčiau būt jos heroja

O ar keršys temos autorės sesuo tai tik nuo jos priklauso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingushka: 04 sausio 2007 - 12:40
QUOTE(com @ 2007 01 04, 13:12)
Ka gali zinoti, visko siais laikais pasitaiko. Kersto irankis gali tapti pats netikeciausias.

Tarp kitko, nebloga mintis- atkeršyti ir su vyro meiluže biggrin.gif Čia žinote, būtų įspūdingiau nei su kokiu kaimynu lotuliukas.gif
Atsakyti
priklauso nuo situcijos,kartais kerstas labai saldus o kartais jo is vis nereikia... O tuo labiau jei jau nuspendei gyvent su tuo zmogum toliau,atleisti jam ir susitaikyti. rolleyes.gif
Atsakyti
Ne, neverta.
Atsakyti
Neverta, bent jau vien todėl, kokia pačios savijauta bus po to blink.gif ir kam nuo to lengviau bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(MELA @ 2007 01 05, 10:48)
Neverta, bent jau vien todėl, kokia pačios savijauta bus po to blink.gif  ir kam nuo to lengviau bus g.gif

Gal galima paklausti kokia buna savijauta po to?
Atsakyti
kersyti isvis neverta...nei uz neistikimybe nei uz kazka kita schmoll.gif nes kerstas to zmogaus nepasieks,na ne taip kaip noretusi bent jau...save tik nuzeminsi...
Atsakyti
oi kerstas saldus dalykas kartais net koktu koks saldus.bet wiskas priklauso nuo situacijos bet manau (zinau) kad atkersyciau taip kad jam dar labiau skaudetu nei man
Atsakyti
na jei taip lengvai atleisi, tai ir antra karta nores nuklyst tongue.gif o jei zinos kad ir jam tas pats gresia, gal pagalvos pries darant biggrin.gif as asmeniskai manau, kad atsilyginciau tuo paciu, aisku pasitaikius progai ne kita diena tongue.gif tai galetu but ir po metu ir dveju rolleyes.gif juk tokio dalyko taip lengvai neistrinsi is atminties unsure.gif na, bet gal tik taip atrodo 100% nesu tikra, kad butent taip pasielgciau, kol tokios situacijos neteko patirt tikiuosi, kad ir neteks rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aziza: 05 sausio 2007 - 23:24
Na kersyti tikrai nekersyciau schmoll.gif , bet vyro neistikimybe nutrauktu mano isipareigojima buti istikimai.
Atsakyti
Keršijau vurui už neištikimybę tuo pačiu. Žinote kuo baigėsi? Ogi sutikau žmogų, kuris iš tikrųjų mane pamilo. Ir kurio dėka šiandien esu sėkmingai išsiskyrusi. O būčiau taip ir vargusi su vyru, kuriam visiškai nerūpėjau. Tada, kai gyvenom. Dabar jau kaip ir rūpiu. Tik, deja, šaukštai jau po pietu... Tai va kuo kartais gali būti naudingas kerštas. Išvadas pasidarykite pačios, mielosios. Tik galiu atsakingai pareikšti, jog neverta gaišti laiko ir aukoti savo sveikatos, nervų ir jaunystės dėl vyrų, kuriems esat nereikalingos. Atleisti galima tik vienąkart, ir tai jei žmogus nuklydęs po to stengiasi susigražinti jusų pasitikėjimą. Kitu atveju nėra nei vienos priežasties(vaikai, pinigai.... nesąmonė!), dėl kurios verta būtų leisti taip save žeminti!!
Atsakyti
negaliu vienreiksmiskai pasakyti verta ar ne...tiesiog man tai nepriimtina.
Atsakyti