Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta keršyti už neištikimybę

QUOTE(Raduga @ 2007 01 04, 08:59)
Jei didžiai gerbiamas sutuoktinis gailėtųsi ir žadėtų daugiau taip nedaryt - gautų dar vieną ir jau paskutinį šansą. Jeigu jam tai atrodytų nereikšminga, normalu ar pan., bet aš dėl kažkokių priežasčių norėčiau su juo likti - nepulčiau keršyti tuoj pat, bet progai ir žavingam individui pasitaikius daryčiau tai nejausdama jokio sąžinės graužimo.

Skelbdama šią temą, aš kalbėjau ne apie save, o apskritai apie visas, arba tiksliau išduotas moteris. Mano pačios nuomonė labai sutampa su Raduga smile.gif Toks klausimas kilo, nes turiu kelias pažįstamas,kurioms yra tokia situacija ir jos,atrodo, norėtų keršyti... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sindita @ 2007 01 04, 09:29)
Toks klausimas kilo, nes turiu kelias pažįstamas,kurioms yra tokia situacija ...

Kai jums tokia situacija, galėsite atsakinėti į šį klausimą. Teoriniai svaičiojimai tinka literatūroje o ne gyvenime. Kiek suprantu kol kas neatsakė nei vienas iš savo patirties.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 01 04, 10:32)
Kai jums tokia situacija, galėsite atsakinėti į šį klausimą. Teoriniai svaičiojimai tinka literatūroje o ne gyvenime. Kiek suprantu kol kas neatsakė nei vienas iš savo patirties.

Tai aš ir tikiuosi, kad atsiras žmonių su patirtim tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2007 01 03, 18:34)
Jei žmonės yra kartu, tai reiškia, kad vienas kitam turi kažkokius jausmus, sakykim, meilę. Tai ar taip paprasta paimt ir skaudint žmogų net jei jis tave įskaudino? Ar tau pačiai nuo to keršto geriau būtų?

Nuo meiles iki neapykantos - vienas zingnis.
Paskelbciau "šventąjį karą" tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sindita @ 2007 01 04, 10:39)
Tai aš ir tikiuosi, kad atsiras žmonių su patirtim  tongue.gif

O kam tau reikia, kad tokiu atsirastu?
Atsakyti
QUOTE(com @ 2007 01 04, 11:16)
O kam tau reikia, kad tokiu atsirastu?

Jeigu atvirai, tai mano sesei taip jau nutiko... verysad.gif Ir ji dabar man guodžiasi,prašo patarimų, nu žinot kaip būna...O ką aš jai galiu patart?Paguosti tai žinoma ... Tai ir noriu išgirsti nuomonę iš žmonių praėjusių šį kelią, gal jai tai padėtų apsispręsti, ar verta keršyti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sindita @ 2007 01 04, 11:54)
Jeigu atvirai, tai mano sesei taip jau nutiko... verysad.gif  Ir ji dabar man guodžiasi,prašo patarimų, nu žinot kaip būna...O ką aš jai galiu patart?Paguosti tai žinoma ... Tai ir noriu išgirsti nuomonę iš žmonių praėjusių šį kelią, gal jai tai padėtų apsispręsti, ar verta keršyti.  g.gif

Radai kur patarimu ieskoti, cia tau (tavo sesei) geriausiu atveju pasiulys susirasti ta, su kuria vyras miegojo ir kersyti jai, nes vyras SM forume yra neveiksi butybe, kuria reikia tausoti nuo bet kokio blogio.
Atsakyti
QUOTE(com @ 2007 01 04, 11:59)
Radai kur patarimu ieskoti, cia tau (tavo sesei) geriausiu atveju pasiulys susirasti ta, su kuria vyras miegojo ir kersyti jai, nes vyras SM forume yra neveiksi butybe, kuria reikia tausoti nuo bet kokio blogio.

Juk keršyti siūloma tuo pačiu tongue.gif Tai su ta, su kuria vyras miegojo nesigaus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2007 01 04, 12:04)
Juk keršyti siūloma tuo pačiu  tongue.gif

Kaip vyras, tai visai nieko prieš tokiam keršto būdui smile.gif Daugiau tokių...
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2007 01 04, 13:04)
Juk keršyti siūloma tuo pačiu  tongue.gif Tai su ta, su kuria vyras miegojo nesigaus  schmoll.gif

Ka gali zinoti, visko siais laikais pasitaiko. Kersto irankis gali tapti pats netikeciausias.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 01 04, 12:07)
Kaip vyras, tai visai nieko prieš tokiam keršto būdui smile.gif Daugiau tokių...

Tai ir sakau, kad tai ne kerštas lotuliukas.gif Nebent moteris jausis atkeršijus, o vyras liks neapgautas ax.gif Abiems gerai biggrin.gif
Tik kaži ar vyro apgavystė bus pamiršta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 04 sausio 2007 - 12:13
QUOTE(Apuokas @ 2007 01 04, 12:12)
  Tik kaži ar vyro apgavystė bus pamiršta  g.gif

Kam tai įdomu... Keršykit moteriškės, keršykit. Tokios keršytojos būna thumbup.gif
Atsakyti