Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias mokyklas baigėme?

QUOTE(eglincia @ 2007 05 25, 14:21)
o tai smartas prisideda prie tu masinyciu? bigsmile.gif

Man atrodo,kad taip mirksiukas.gif
Atsakyti
As Kaune prie BERZELIO parduotuves vairavimo mokykloje uzsirasius. Kadangi as mokiausi teorija eksternu, nelankiau pamokeliu tai man visai patiko.Teorija pati istysai dvi savaites mokiausi ir sestadieny sy issilaikiau egzamina 4u.gif instruktorius geras, nenervuotas ir nerekia.yra ypac kantrus. kolkas viskas gerai tik masina su kuria mokausi vairuoti grabas...
Atsakyti
Neikit vaikai į J.Rinkevičiaus vairavimo mokyklą. Būsit apgauti.

1. Prieš porą mėnesių vairavimo instruktorius nurodė žodžiu neteisingą vairavimo pamokos laiką. Kai neatvykau tuo laiku, kurį jis buvo užsirašęs savo popieriuose, nors man pasakė kitą laiką, mano pamoka "nuplaukė". Pinigų už ją negražino. Taigi, iš mano kišenės jau nuplaukė 60 lt

2. Dešimta vairavimo pamoka nebuvo traktuojama kaip vairavimo egzaminas, nes instruktorius nusprendė, kad man dar reikia papildomų pamokų. Nebuvo pasirinkimo: laikyk egzaminą, jeigu neišlaikai, važiuojam toliau. Užsisakiau 2 papildomas pamokas, taigi 120 lt vėl iš kišenės. Skambinu direktoriui, kad išrašytų man vairavimo kursų baigimo pažymėjimą, nes užsiregistravau į Regitrą laikyti teorijos, o tas pareiškia, jog aš nelaikiau vairavimo egzamino, todėl nieko negausiu. Turiu ateiti laikyti egzamino ir sumokėti dar 60 Lt. Prieš vairavimo egzaminą, manau, reikėtų dar poros vairavimo pamokų, taigi vėl kainuoja pinigus.

Jaučiuosi apgauta. Direktorius visiškai nelankstus. Į jokius kompromisus nesileido. Ir dar pridūrė, kad pinigų jam tikrai netūksta. ir kad neaiškinčiau, kaip jis turi vadovauti savo įmonei smile.gif)

p.s. pataupiau, šimtą litų neužsiregistravusi į dorkaną, tačiau išleidau kur kas daugiau papildomai ir tai dar nepabaiga.

p.s.s. kompiuterių klasė tragiška.
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2007 05 30, 12:04)

2. Dešimta vairavimo pamoka nebuvo traktuojama kaip vairavimo egzaminas, nes instruktorius nusprendė, kad man dar reikia papildomų pamokų. Nebuvo pasirinkimo: laikyk egzaminą, jeigu neišlaikai, važiuojam toliau. Užsisakiau 2 papildomas pamokas, taigi 120 lt vėl iš kišenės. Skambinu direktoriui, kad išrašytų man vairavimo kursų baigimo pažymėjimą, nes užsiregistravau į Regitrą laikyti teorijos, o tas pareiškia, jog aš nelaikiau vairavimo egzamino, todėl nieko negausiu. Turiu ateiti laikyti egzamino ir sumokėti dar 60 Lt.

blink.gif Nu jooooo...As issilaikiau mokyklini teorijos,gavau kursu baigimo pazymejima ir niekas net neklause kaip vairuoju.Vairavimo instruktorius net patare neimti papildomu(vairuoju tikrai silpnai) pamoku ir keliaut i Regitra
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2007 05 30, 12:34)
blink.gif Nu jooooo...As issilaikiau mokyklini teorijos,gavau kursu baigimo pazymejima ir niekas net neklause kaip vairuoju.Vairavimo instruktorius net patare neimti papildomu(vairuoju tikrai silpnai) pamoku ir keliaut i Regitra

is draugu ir pazystamu panasias kalbas girdejau apie mokyklinius vairavimo egzaminus kitose mokyklose, tad dabar dar pikciau del tokio nelankstumo sad.gif
Atsakyti

1. Prieš porą mėnesių vairavimo instruktorius nurodė žodžiu neteisingą vairavimo pamokos laiką. Kai neatvykau tuo laiku, kurį jis buvo užsirašęs savo popieriuose, nors man pasakė kitą laiką, mano pamoka "nuplaukė". Pinigų už ją negražino. Taigi, iš mano kišenės jau nuplaukė 60 lt

2. Dešimta vairavimo pamoka nebuvo traktuojama kaip vairavimo egzaminas, nes instruktorius nusprendė, kad man dar reikia papildomų pamokų. Nebuvo pasirinkimo: laikyk egzaminą, jeigu neišlaikai, važiuojam toliau. Užsisakiau 2 papildomas pamokas, taigi 120 lt vėl iš kišenės. Skambinu direktoriui, kad išrašytų man vairavimo kursų baigimo pažymėjimą, nes užsiregistravau į Regitrą laikyti teorijos, o tas pareiškia, jog aš nelaikiau vairavimo egzamino, todėl nieko negausiu. Turiu ateiti laikyti egzamino ir sumokėti dar 60 Lt. Prieš vairavimo egzaminą, manau, reikėtų dar poros vairavimo pamokų, taigi vėl kainuoja pinigus.

Jaučiuosi apgauta. Direktorius visiškai nelankstus. Į jokius kompromisus nesileido. Ir dar pridūrė, kad pinigų jam tikrai netūksta. ir kad neaiškinčiau, kaip jis turi vadovauti savo įmonei smile.gif)

p.s. pataupiau, šimtą litų neužsiregistravusi į dorkaną, tačiau išleidau kur kas daugiau papildomai ir tai dar nepabaiga.

oho siaubas blink.gif
Atsakyti

As lankiau K.Rynkeviciaus mokykla Vilniuje, centre. Ar cia ta pati?
Atsakyti
QUOTE(austra @ 2007 05 30, 17:18)
As lankiau K.Rynkeviciaus mokykla Vilniuje, centre. Ar cia ta pati?

ne, cia kita smile.gif as rasiau apie J.Rinkeviciaus
Atsakyti
eisiu B1 mokytis,inau,kad zukauskas ruosia,bet nekelia ten nieks ragelio,o suzinojau,kad autoakademijoj irgi yra,750 lt...
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2007 05 31, 13:38)
eisiu B1 mokytis,inau,kad zukauskas ruosia,bet nekelia ten nieks ragelio

Gal V.Zukausko mokykla?
Atsakyti
man rodos a.zukausko ,nors kas ten zino biggrin.gif zodziu zinau,kad yra antakalny...
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2007 05 31, 14:15)
man rodos a.zukausko ,nors kas ten zino  biggrin.gif  zodziu zinau,kad yra antakalny...

Tai ne,nes cia Kaune lotuliukas.gif Ot Zukauskai,visur mokyklu prikure tongue.gif
Atsakyti