Neikit vaikai į J.Rinkevičiaus vairavimo mokyklą. Būsit apgauti.
1. Prieš porą mėnesių vairavimo instruktorius nurodė žodžiu neteisingą vairavimo pamokos laiką. Kai neatvykau tuo laiku, kurį jis buvo užsirašęs savo popieriuose, nors man pasakė kitą laiką, mano pamoka "nuplaukė". Pinigų už ją negražino. Taigi, iš mano kišenės jau nuplaukė 60 lt
2. Dešimta vairavimo pamoka nebuvo traktuojama kaip vairavimo egzaminas, nes instruktorius nusprendė, kad man dar reikia papildomų pamokų. Nebuvo pasirinkimo: laikyk egzaminą, jeigu neišlaikai, važiuojam toliau. Užsisakiau 2 papildomas pamokas, taigi 120 lt vėl iš kišenės. Skambinu direktoriui, kad išrašytų man vairavimo kursų baigimo pažymėjimą, nes užsiregistravau į Regitrą laikyti teorijos, o tas pareiškia, jog aš nelaikiau vairavimo egzamino, todėl nieko negausiu. Turiu ateiti laikyti egzamino ir sumokėti dar 60 Lt. Prieš vairavimo egzaminą, manau, reikėtų dar poros vairavimo pamokų, taigi vėl kainuoja pinigus.
Jaučiuosi apgauta. Direktorius visiškai nelankstus. Į jokius kompromisus nesileido. Ir dar pridūrė, kad pinigų jam tikrai netūksta. ir kad neaiškinčiau, kaip jis turi vadovauti savo įmonei
)
p.s. pataupiau, šimtą litų neužsiregistravusi į dorkaną, tačiau išleidau kur kas daugiau papildomai ir tai dar nepabaiga.
p.s.s. kompiuterių klasė tragiška.