QUOTE(ciau @ 2007 05 24, 12:17)
Man patiko Jasucio mokykla Spaudos rumuose. Tikrai liuks
Man irgi patiko . Net klaidų nepadariau per egzą .
QUOTE(Soul @ 2007 05 24, 17:10)
Man irgi patiko . Net klaidų nepadariau per egzą .
Kur tu mokeisi ? Pas koki instruktoriu ?
As spaudos rumuose pas Ricarda
Aš šiandien pabaigiau visus važinėjimus. Pasirinkau Dorkaną, Savanorių pr. Instruktorius Vytautas labai kantrus, malonus žmogus. Neįsivaizdavau net, kad tokių instruktorių būna Labai gaila, kad jau paskutinis važiavimas, visai neprailgo
QUOTE(ciau @ 2007 05 24, 16:16)
instruktoriaus vardo nepamenu ... o turėčiau atsimint, nes vos nenukaliau jo aikštelėj manevruodama .
nezinau ar vietoj rasau,bet neradau temos...kaip su teisemis nepilnameciams?
QUOTE(eglincia @ 2007 05 25, 13:52)
nezinau ar vietoj rasau,bet neradau temos...kaip su teisemis nepilnameciams?
Nepilnameciams B1 .
bet ta masinyte 50km/h vos traukia? kazka esu girdejus,jog issilaikius jaunimas nusiperka paprasta mazytes masineles ir niekas nestabdo jei tvarkingai vazineji,o jei ir sustabdo,dudoa kysi?
QUOTE(eglincia @ 2007 05 25, 14:06)
bet ta masinyte 50km/h vos traukia? kazka esu girdejus,jog issilaikius jaunimas nusiperka paprasta mazytes masineles ir niekas nestabdo jei tvarkingai vazineji,o jei ir sustabdo,dudoa kysi?
Nemanau,kad atsipirsi kysiu jeigu avarija padarysi. Arba i tave ivaziuos Geriau sulauk 18 metu.
okis ,reiks pagalvot apie ta masinyte,o tai is kur zinot apie tas masinytes?modelius?
QUOTE(eglincia @ 2007 05 25, 14:15)
okis ,reiks pagalvot apie ta masinyte,o tai is kur zinot apie tas masinytes?modelius?
Gal vairavimo mokyklos zino kokie modeliai buna B1 Zinau tik "smarta" Paskambinek i mokyklas patars ka geriau daryt
o tai smartas prisideda prie tu masinyciu?