Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias mokyklas baigėme?

as mokausi Klaipedos darbo rinkos mokymo centre. teorija baigiau thumbup.gif dabar tebesipraktikuoju... neblogai ismoko, ziuresiu kaip regitroj pasiseks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ciau @ 2007 05 24, 12:17)
Man patiko Jasucio mokykla  ax.gif  Spaudos rumuose. Tikrai liuks  thumbup.gif

Man irgi patiko thumbup.gif . Net klaidų nepadariau per egzą mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Soul @ 2007 05 24, 17:10)
Man irgi patiko thumbup.gif . Net klaidų nepadariau per egzą  mirksiukas.gif .

Kur tu mokeisi ? Pas koki instruktoriu ? ax.gif

As spaudos rumuose pas Ricarda thumbup.gif
Atsakyti
Aš šiandien pabaigiau visus važinėjimus. Pasirinkau Dorkaną, Savanorių pr. Instruktorius Vytautas labai kantrus, malonus žmogus. Neįsivaizdavau net, kad tokių instruktorių būna bigsmile.gif Labai gaila, kad jau paskutinis važiavimas, visai neprailgo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciau @ 2007 05 24, 16:16)
Kur tu mokeisi ? Pas koki instruktoriu ?  ax.gif

As spaudos rumuose pas Ricarda  thumbup.gif

instruktoriaus vardo nepamenu blush2.gif ... o turėčiau atsimint, nes vos nenukaliau jo aikštelėj manevruodama doh.gif .
Atsakyti
nezinau ar vietoj rasau,bet neradau temos...kaip su teisemis nepilnameciams?
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2007 05 25, 13:52)
nezinau ar vietoj rasau,bet neradau temos...kaip su teisemis nepilnameciams?

Nepilnameciams B1 . smile.gif
Atsakyti
bet ta masinyte 50km/h vos traukia? biggrin.gif kazka esu girdejus,jog issilaikius jaunimas nusiperka paprasta mazytes masineles ir niekas nestabdo jei tvarkingai vazineji,o jei ir sustabdo,dudoa kysi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2007 05 25, 14:06)
bet ta masinyte 50km/h vos traukia? biggrin.gif  kazka esu girdejus,jog issilaikius jaunimas nusiperka paprasta mazytes masineles ir niekas nestabdo jei tvarkingai vazineji,o jei ir sustabdo,dudoa kysi? g.gif

Nemanau,kad atsipirsi kysiu jeigu avarija padarysi. Arba i tave ivaziuos ax.gif Geriau sulauk 18 metu. 4u.gif
Atsakyti
okis ,reiks pagalvot apie ta masinyte,o tai is kur zinot apie tas masinytes?modelius?
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2007 05 25, 14:15)
okis ,reiks pagalvot apie ta masinyte,o tai is kur zinot apie tas masinytes?modelius?

Gal vairavimo mokyklos zino kokie modeliai buna B1 g.gif Zinau tik "smarta" biggrin.gif Paskambinek i mokyklas patars ka geriau daryt ax.gif
Atsakyti
o tai smartas prisideda prie tu masinyciu? bigsmile.gif
Atsakyti