As tai baigiau Laimutes vairavimo mokykla, Kaune viskas labai super, o pati Laimute nereali instruktore
QUOTE(nesamone00 @ 2007 05 15, 09:17)
As tai baigiau Laimutes vairavimo mokykla, Kaune viskas labai super, o pati Laimute nereali instruktore
papasakok daugiau, kokios masinos mokykloje, ilgai reikejo laukti vairavimu? O kaip Laimute, ar nerekia ir pan.? As kaip tik ruosiuosi sia savaite uzsirasyti i kokia mokykla vairavimui, tik dar neissirenku i kuria...
QUOTE(Jolkė @ 2007 05 15, 13:20)
Jau važiuoju viena Trečia diena, ir jokių vargų nematau. Fantastiškai mane paruošė ZEBRO INSTRUKTORIAI. Esu labai abiems, su kuriais važinėjau dėkinga
O su kokiais vazinejai?
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 05 15, 16:24)
O su kokiais vazinejai?
Privalomus važiavau su Juozu. Labai geras dėdulė, kantriai mano šnekų ir klausinėjimų klausė. Paskui dėl savęs pasiėmiau dar papyldomų jau su forume visų išgirtu Linu. Aikštutėj man labai jo aiškinimai daug davė.
Šiaip abu labai kantrūs ir mandagūs.
As baigiau Auto ABC kaune.. teorija super, labai gerai paruose, surinkau 100 proc.. bet tikrai ten vel neiciau del vairavimo.. masinos senos,(gal dabar jau ir turi naujesniu) tai kai nuvaziuoji i regitra nat nauju, ir pasibaigia visas ismokimas po to pasiemiau Rigvedoj pora vaziavimu, tai instruktorius super.. !! Ir is kart islaikiau
Niekur forume nerandu jokių atsiliepimų apie vairuok.lt Vilniuje aš ten užsirašiau ir žadu eit mokytis, gal kas gali papasakot ką nors apie šią mokyklą būčiau labai dėkinga
As tai irgi kazkaip nerandu jokiu atsiliepimu apie B. Kazlausko mokykla. Kazinkaip ten instruktoriai ir siaip ar gerai paruosia? Gal kas ten baiget?
Sveikos,
o gal kuri mokotes Dorkano mokykloj Karoliniskese? Butu labai idomu suzinoti nuomone apie ta mokykla ir jos instruktorius. Zadu i ja uzsirasyti, nes pati gyvenu Lazdynuose. Butu patogu griztant is darbo i paskaitas nueiti. O gal kas gali rekomenduoti kita kokia mokykla, kuri butu netoli Lazdynu arba kazkur Laisves pr.? Gal yra geresniu?
Buciau dekinga uz atsakymus ir patarimus
o gal kuri mokotes Dorkano mokykloj Karoliniskese? Butu labai idomu suzinoti nuomone apie ta mokykla ir jos instruktorius. Zadu i ja uzsirasyti, nes pati gyvenu Lazdynuose. Butu patogu griztant is darbo i paskaitas nueiti. O gal kas gali rekomenduoti kita kokia mokykla, kuri butu netoli Lazdynu arba kazkur Laisves pr.? Gal yra geresniu?
QUOTE(Linelytė @ 2007 05 24, 13:12)
Sveikos,
Man patiko Jasucio mokykla Spaudos rumuose. Tikrai liuks
QUOTE(rasras @ 2007 04 22, 23:03)
Mokiausi vairuoti IKONIKOVO vairavimo mokykloje, Vilniuje, seniai...
As is ten mokiaus Labai patiko, ir viska eksternu is pirmo kart islaikiau , nes labai norejau teisiu
O vazinet mokiaus su instruktorium Tomu, tai jokiu nusiskundimu Tik nezinau, ar dabar jis ten dirba, nes 5 metai jau praejo nuo to laiko.
QUOTE(ciau @ 2007 05 24, 13:17)
Man patiko Jasucio mokykla Spaudos rumuose. Tikrai liuks
Aciu uz patarima Reikes patyrineti kas ten per mokykla