Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias mokyklas baigėme?

As tai baigiau Laimutes vairavimo mokykla, Kaune viskas labai super, o pati Laimute nereali instruktore thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nesamone00 @ 2007 05 15, 09:17)
As tai baigiau Laimutes vairavimo mokykla, Kaune viskas labai super, o pati Laimute nereali instruktore  thumbup.gif

papasakok daugiau, kokios masinos mokykloje, ilgai reikejo laukti vairavimu? O kaip Laimute, ar nerekia ir pan.? ax.gif As kaip tik ruosiuosi sia savaite uzsirasyti i kokia mokykla vairavimui, tik dar neissirenku i kuria... ax.gif
Atsakyti
Jau važiuoju viena thumbup.gif Trečia diena, ir jokių vargų nematau. Fantastiškai mane paruošė ZEBRO INSTRUKTORIAI. Esu labai abiems, su kuriais važinėjau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkė @ 2007 05 15, 13:20)
Jau važiuoju viena  thumbup.gif Trečia diena, ir jokių vargų nematau. Fantastiškai mane paruošė ZEBRO INSTRUKTORIAI. Esu labai abiems, su kuriais važinėjau dėkinga  4u.gif

O su kokiais vazinejai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 05 15, 16:24)
O su kokiais vazinejai?  ax.gif

Privalomus važiavau su Juozu. Labai geras dėdulė, kantriai mano šnekų ir klausinėjimų klausė. Paskui dėl savęs pasiėmiau dar papyldomų jau su forume visų išgirtu Linu. thumbup.gif Aikštutėj man labai jo aiškinimai daug davė.
Šiaip abu labai kantrūs ir mandagūs.
Atsakyti
As baigiau Auto ABC kaune.. teorija super, labai gerai paruose, surinkau 100 proc.. bet tikrai ten vel neiciau del vairavimo.. masinos senos,(gal dabar jau ir turi naujesniu) tai kai nuvaziuoji i regitra nat nauju, ir pasibaigia visas ismokimas smile.gif po to pasiemiau Rigvedoj pora vaziavimu, tai instruktorius super.. !! Ir is kart islaikiau smile.gif
Atsakyti
Niekur forume nerandu jokių atsiliepimų apie vairuok.lt Vilniuje g.gif aš ten užsirašiau ir žadu eit mokytis, gal kas gali papasakot ką nors apie šią mokyklą 4u.gif būčiau labai dėkinga biggrin.gif
Atsakyti
As tai irgi kazkaip nerandu jokiu atsiliepimu apie B. Kazlausko mokykla. Kazinkaip ten instruktoriai ir siaip ar gerai paruosia? Gal kas ten baiget? g.gif
Atsakyti
Sveikos,
o gal kuri mokotes Dorkano mokykloj Karoliniskese? Butu labai idomu suzinoti nuomone apie ta mokykla ir jos instruktorius. Zadu i ja uzsirasyti, nes pati gyvenu Lazdynuose. Butu patogu griztant is darbo i paskaitas nueiti. O gal kas gali rekomenduoti kita kokia mokykla, kuri butu netoli Lazdynu arba kazkur Laisves pr.? Gal yra geresniu?

Buciau dekinga uz atsakymus ir patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linelytė @ 2007 05 24, 13:12)
Sveikos,
o gal kuri mokotes Dorkano mokykloj Karoliniskese? Butu labai idomu suzinoti nuomone apie ta mokykla ir jos instruktorius. Zadu i ja uzsirasyti, nes pati gyvenu Lazdynuose. Butu patogu griztant is darbo i paskaitas nueiti. O gal kas gali rekomenduoti kita kokia mokykla, kuri butu netoli Lazdynu arba kazkur Laisves pr.? Gal yra geresniu?

Buciau dekinga uz atsakymus ir patarimus  4u.gif

Man patiko Jasucio mokykla ax.gif Spaudos rumuose. Tikrai liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasras @ 2007 04 22, 23:03)
Mokiausi vairuoti IKONIKOVO vairavimo mokykloje, Vilniuje, seniai... smile.gif

As is ten mokiaus drinks_cheers.gif Labai patiko, ir viska eksternu is pirmo kart islaikiau 4u.gif , nes labai norejau teisiu ax.gif
O vazinet mokiaus su instruktorium Tomu, tai jokiu nusiskundimu thumbup.gif Tik nezinau, ar dabar jis ten dirba, nes 5 metai jau praejo nuo to laiko.
Atsakyti
QUOTE(ciau @ 2007 05 24, 13:17)
Man patiko Jasucio mokykla  ax.gif  Spaudos rumuose. Tikrai liuks  thumbup.gif

Aciu uz patarima 4u.gif Reikes patyrineti kas ten per mokykla smile.gif
Atsakyti