Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias mokyklas baigėme?

Mokiausi vairuoti IKONIKOVO vairavimo mokykloje, Vilniuje, seniai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moon @ 2007 04 13, 00:56)
Aš lankiau pernai. Gerai, kad per savaitę vienas, nors ir ilgesnis užsiėmimas, laiko susitaupo. Teorijos dėstytojas man patiko (mokiausi L. Giros gatvėje), bet vairuoti pakliuvau pas tokį Mindaugą. Nervuotas vaikinas nerealiai doh.gif , nors , tiesa, ir aš ne dovanėlė, sekėsi labai sunkiai, turėjau vairavimo baimę, o dar kai intruktorius toks verysad.gif ... Vairavimo egzo iki šiol neišlaikiau, mokausi dabar kitoj mokykloj.

As mokiausi "Gineidoj" ir vairavau su Mindaugu (idomu ar tas pats). Teorijos destytojas puikus. Viska gerai isaiskino. Knygeles beveik nereikejo skaityt. smile.gif Vairavau apie 20 pamoku. Sakyciau daug. g.gif Mindaugas visad pagirdavo, o pabaigoje stebejosi, kokia pazanga padariau. Pradzioje dunduku dundukas buvau. lotuliukas.gif Regitroj irgi vairuojant pagyre. thumbup.gif O dabar patenkinta vairuoju automata ir jokio vargo neturiu. thumbup.gif Didziausias mano vargas buvo pavaru junginejimas. doh.gif
Atsakyti
Gal kas moketes B. Kazlausko mokykloj Pilaitej? Gal galit pasiulyti koki instruktoriu? g.gif
Atsakyti
Buivio mokykloj silainiuose, labai patiko, bent jau teorija tai thumbup.gif
Atsakyti
Mokiausi Ikonikovo v. mokykloj. Kadangi neturiu su kuom palyginti, mano vertinimas būtų 8 balai iš 10 mirksiukas.gif biggrin.gif
Važinėjau su Vladimiru.
Visus egzaminus išlaikiau iš pirmo karto. bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(anzu @ 2007 04 23, 13:01)
As mokiausi "Gineidoj" ir vairavau su Mindaugu (idomu ar tas pats). Teorijos destytojas puikus. Viska gerai isaiskino. Knygeles beveik nereikejo skaityt.  smile.gif Vairavau apie 20 pamoku. Sakyciau daug. g.gif Mindaugas visad pagirdavo, o pabaigoje stebejosi, kokia pazanga padariau. Pradzioje dunduku dundukas buvau. lotuliukas.gif Regitroj irgi vairuojant pagyre.  thumbup.gif O dabar patenkinta vairuoju automata ir jokio vargo neturiu.  thumbup.gif Didziausias mano vargas buvo pavaru junginejimas. doh.gif

Matyt, tas pats ,laukdavo prie Lietuvos kino teatro, neaukštas toks. Tikriausiai tu gabesnė buvai ir jo iš kantrybės taip neišvesdavai. Aš šiaip ne taip atlankiau tas privalomas 10 pamokų ir pasprukau blush2.gif , reikėjo dar anksčiau pasikeisti instruktoriu, bet bijojau ant dar blogesnio užsirauti. Atsisveikindamas jis pasakė, kad aš niekada vairuoti neišmoksiu, kad tokių mokinių jis dar neturėjo verysad.gif .
P.S. Na bet aš turiu vilties išmokti, nors ir be jo pagalbos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moon: 26 balandžio 2007 - 11:26
Jau baigiau vairavimo mokyklą ZEBRAS Kaune.
Išlaikiau abu egzaminus iš pirmo karto, rezultatai kalba už mane. O pats mokymamasis ten man buvo malonus, naudingas. Visoms rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
o aš moakusi Dorkane Antakalnyje ax.gif kolkas nieko blogo... teorijos destytojas geras, žiūrėsim kas bus su praktika bigsmile.gif
Atsakyti
As mokiausi MOBILUS ZMONES Kaune, teorija buvo super ir prie kompiuteriu viskas gerai, bet instruktoriu tai nekoki gavau, bet ir pati gal ne auksas buvau ax.gif Siaip ar taip as po 5 vaziavimu sugalvojau pabandytisu savo masina kuri lauke kol issilaikysiu teises pavaziuoti, pasisodinau savo brangiausiaji ir net is vietos neisvaziavau doh.gif Pasirodo jis uz mane viska dare ir net nesiteike tai paaiskinti, tada uzpykau atsiemiau uz likusius 5 vaziavimus pinigus ir ismokau pati ir islaikiau is pirmo karto drinks_cheers.gif Bet girdejau, kad ten kiti labai geri instruktoriai smile.gif
Atsakyti
Gal kas galit issa g.gif kyti nuomone apie B. Kazlausko mokykla? Girdejau, kad visai nieko instruktorius Tomas. Ar kas moketes pas ji?
Atsakyti
QUOTE(Moon @ 2007 04 26, 17:22)
Matyt, tas pats ,laukdavo prie Lietuvos kino teatro, neaukštas toks. Tikriausiai tu gabesnė buvai ir jo iš kantrybės taip neišvesdavai. Aš šiaip ne taip atlankiau tas privalomas 10 pamokų ir pasprukau blush2.gif  , reikėjo dar anksčiau pasikeisti instruktoriu, bet bijojau ant dar blogesnio užsirauti. Atsisveikindamas jis pasakė, kad aš niekada vairuoti neišmoksiu, kad tokių mokinių jis dar neturėjo verysad.gif .
P.S. Na bet aš turiu vilties išmokti, nors ir be jo pagalbos ax.gif

Taip, tas pats. blink.gif Butu jis man taip pasakes. Akis isdraskyciau. cool.gif Na, jis man visai kitoks buvo. Nuolat juokaudavo, kartu papypsedavom mergaitems ir berniukams. Zodziu, nustebau.
Aisku, ismoksti. thumbup.gif Ne nuo kazkiokio instruktolelio viskas priklauso. mirksiukas.gif
Atsakyti
mokiausi "ARV auto" Kaune. viskas thumbup.gif
Atsakyti