As mokiausi AUTOKLASEJE Vilniuje. Man ten viskas patiko
Mokiausi Klaipedoje KALBU GAMOJE LAUKININKU 2......Ka galiu pasakyt...teorijos destytoja superine!!isdeste teorija taip,kad pats bukiausias turejo suprast
Praktika..isnstruktoriai tragiski..nereke,nesauke,malonus..bet mokymo 0,pasakojo man apie savo gyvenyma daugiau,o ne kaip vairuot...atvazinejom privalomas ir dumiau pas kita instruktoriu papildomu..va cia atsigavau
STRIZAK VINGIO 16 INSTRUKTORIUS VLADAS!!!!2-3 pamoka suvokiau,kas kur ir kada....po papildomu 6 pamoku regitra iveikiau be jokio sunkumo....
Jei kas eisit mokytis tai tik i VINGIO 16 ..
Instruktorius jaunas iki 30metu,paslaugus,mandagus,nerekiantis,kantrus,isaiskinantis viska labai aiskiai...ZODZIU SUPERINIS
Praktika..isnstruktoriai tragiski..nereke,nesauke,malonus..bet mokymo 0,pasakojo man apie savo gyvenyma daugiau,o ne kaip vairuot...atvazinejom privalomas ir dumiau pas kita instruktoriu papildomu..va cia atsigavau
STRIZAK VINGIO 16 INSTRUKTORIUS VLADAS!!!!2-3 pamoka suvokiau,kas kur ir kada....po papildomu 6 pamoku regitra iveikiau be jokio sunkumo....
Jei kas eisit mokytis tai tik i VINGIO 16 ..
Instruktorius jaunas iki 30metu,paslaugus,mandagus,nerekiantis,kantrus,isaiskinantis viska labai aiskiai...ZODZIU SUPERINIS
Aš mokiausi Šilainiuose V.Žukausko vairavimo mokykloj(Šilainių poliklinikoj).Teorijos dėstytojas labai jaunas,bet visai neblogai vedė paskaitas.Vairavimo instruktorius Petras Andriejunas išmokė visai neblogai.Rėkti nei karto nerėkė(gal greičiau kokį kartą aš ant jo esu rėkusi),visai fainas vyrukas,visada su šypsena.Ir teoriją ir vairavimą išlaikiau iš pirmo karto.
Baigiau "Gera mokykla", Vilniuje. Viskas super Nebuvo jokių problemų. Instruktoriai geri. Teorija ir praktika "Regitroj" - iš pirmo karto
REKOMENDUOJU
REKOMENDUOJU
QUOTE(secret_lover_ @ 2011 08 07, 12:16)
Labas
Aš baigiau I. Jagmino vairavimo mokyklą Radviliškyje.
Nieko blogo pasakyti negaliu, tik gal kainos šiek tiek kanda.. Nes draugė Vilniuje kursus lankė ir pigiau mokėjo
Aš baigiau I. Jagmino vairavimo mokyklą Radviliškyje.
Nieko blogo pasakyti negaliu, tik gal kainos šiek tiek kanda.. Nes draugė Vilniuje kursus lankė ir pigiau mokėjo
kalbama,kad sostineje ir lengviau islaiko
Baigiau Auto ABC, Kaune savanorių pr. likau patenkinta viskuo išskyrus instruktoriumi savo teko ARV auto dasipirkti papildomų pora valandų per kurias daugiau išmokau nei per visą važinėjimą su abc instruktoriumi..
BIALO, Vilniuje, bet šiaip sau.
Laimutės vairavimo mokykla, Kaune. Super
QUOTE(Auskarija @ 2012 01 27, 16:36)
Baigiau Auto ABC, Kaune savanorių pr. likau patenkinta viskuo išskyrus instruktoriumi savo teko ARV auto dasipirkti papildomų pora valandų per kurias daugiau išmokau nei per visą važinėjimą su abc instruktoriumi..
As irgi sita baigiau,ten tragiski instruktoriai ,niekam nerekomenduociau .
Irmanto Jagmino mokykla, Radviliškis