aš irgi Šilainiuose mokiausi. tik mano kursai buvo sausio 20-kovo 8, tai gal dabar ten ir daugiau dėstytojų.
žiauriausia yra sutikti instruktorių išvažinėjant iš Regitros laikant egzą ir po to skambinti su klausimu "kada yra laiko papildomai pamokai?". bet jo, atsimenu paguodė, o papildomas važiavimas pridėjo pasitikėjimo (nes mano problema buvo nervuose...), tai po to jau skambinau pasidžiaugt, kad įveikiau. labai smagu jaust, kai žmogus už Tave džiaugias )
QUOTE(attente @ 2011 08 18, 00:18)
aš irgi Šilainiuose mokiausi. tik mano kursai buvo sausio 20-kovo 8, tai gal dabar ten ir daugiau dėstytojų.
žiauriausia yra sutikti instruktorių išvažinėjant iš Regitros laikant egzą ir po to skambinti su klausimu "kada yra laiko papildomai pamokai?". bet jo, atsimenu paguodė, o papildomas važiavimas pridėjo pasitikėjimo (nes mano problema buvo nervuose...), tai po to jau skambinau pasidžiaugt, kad įveikiau. labai smagu jaust, kai žmogus už Tave džiaugias )
Tai matyt pasikeitė, nes jau kai aš mokiausi, Šilainiuose buvo tik vienas dėstytojas per abi grupes. Gal perėjo jis į centrą?
Mano ir problema nervuose, šeštadienį bandysiu antrą kartą, tikiuosi pavyks man suimt save į rankas
ARV-AUTO
Turiu penkis vairavimo kursu baigimo pazymejimus : Jasucio (,du-Autobusu parko(D1,D),VGTU© ir Dorkano(CE),kazko blogo nei apie viena mokykla pasakyti negaliu,visur buvo gerai,dar su Zukausko instruktoriais esu vazinejus,ir B,ir C kat.-irgi gerai buvo
o ka manote apie moteris instruktores?
QUOTE(gintee22 @ 2011 08 21, 17:44)
o ka manote apie moteris instruktores?
Tas pats kaip berniukas konsultantas sarmoj ar droge.
Nenorėčiau mokytis su moterim, galvočiau ką čia man moteriškė aiškina. O su vyru kitaip, jauti atsakomybę už savo veiksmus. Čia aš pgl save, bet su moterim nesimokiau.
Baigiau ARV auto Silainiuose. Teorijos instruktorius buvo super. Vairavimo instruktoriu Kura pasirinkau pasiskaicius atsiliepimus foume. Deja nelikau juo patenkinta, del bendravimo jokiu nusiskundimu neturiu,nei karto neapreke,tolerantiskas,bet va vairuoti gerai neismokino. Vietoj to kad paaiskinti kaip tinkamai atlikti manevra atlikdavo pats.
QUOTE(Todo @ 2011 09 30, 16:11)
Baigiau ARV auto Silainiuose. Teorijos instruktorius buvo super. Vairavimo instruktoriu Kura pasirinkau pasiskaicius atsiliepimus foume. Deja nelikau juo patenkinta, del bendravimo jokiu nusiskundimu neturiu,nei karto neapreke,tolerantiskas,bet va vairuoti gerai neismokino. Vietoj to kad paaiskinti kaip tinkamai atlikti manevra atlikdavo pats.
Tikrai? Kažkaip netikiu, mano draugė pas jį ėjo, prieš egzą ant drąsos paėmė vieną papildomą pamoką ir išlaikė vairavimo egzą iš pirmo karto, ir tikrai nesakė, kad kažką už ją darytų, kaip tik kišdavosi tik ekstra atvejais (na, išskyrus pirmus kartus). O niekas kitas jos nemokino