Aš ir Kaune Linauta baigiau, bet esu patenkinta tik teorijos dėstymu, vairavau pas Gediminą, tai nepatiko bet atlaikiau, tiesiog nusukinėjo važiavimus, ir šiaip toks chamavotas, kišasi labai į asmeninius reikalus.
Baigiau A. Žukausko Antakalnyje. Patiko dėstytojas ir instruktorius. Rekomenduoju instruktorių Aleksandrą, labai patiko.
Labas
Aš baigiau I. Jagmino vairavimo mokyklą Radviliškyje.
Nieko blogo pasakyti negaliu, tik gal kainos šiek tiek kanda.. Nes draugė Vilniuje kursus lankė ir pigiau mokėjo
Aš baigiau I. Jagmino vairavimo mokyklą Radviliškyje.
Nieko blogo pasakyti negaliu, tik gal kainos šiek tiek kanda.. Nes draugė Vilniuje kursus lankė ir pigiau mokėjo
QUOTE(aprilita @ 2011 08 06, 13:33)
Teko, deja. Nerekomenduoju . Net nežinau ką plačiau pasakyti. Bet ne ne ne.
Sinceraaa, taip ir pamaniau, kad apie tą patį Gediminą savo ankstesnėje žinutėje rašėte, iš aprašymo. Aš ne Linautoje mokausi, bet, matyt, jis ne vienoje mokykloje dirba. Dar teturėjau tik kelis važiavimus pas jį. O kaip dėl išmokymo, ar gerai paruošė?
Jo jis keliose mokyklose. Nežinau kaip jis ten paruošė, na aikštelėje su juo tik gal 2 kart buvau, ant estakados nė karto, tai regitroje iš aikštelės nebučiau išvažiavus. O skiedė, kad tikrai išlaikyčiau, tačiau man jau dabar sunku į jį objektyviai žiūrėt, bet tikrai jau kenčiau aš jį, nors dabar turbūt jau būčiau metus ir ėjus pas kitą. O egzaminui ruošiaus su tečiu važinėdama todėl jo nuopelnu nematau išlaikyme savo.
Sveikos
Baigiau J.Jasučio vairavimo mokyklą. Tiesa,tai buvo gana seniai (prieš 7metus) ,tačiau kaip man,žaliukėi,pradėjusiai nuo 0,viskas labai patiko. Kadangi buvau pirmakursė,suderino pamokų laiką ,kad nesikirstu su pasakaitomis. Instruktorius kas buvo jau nebepamenu,bet atmosfera ir įgautos žinios išsilaikiau iš pirmo karto
Baigiau J.Jasučio vairavimo mokyklą. Tiesa,tai buvo gana seniai (prieš 7metus) ,tačiau kaip man,žaliukėi,pradėjusiai nuo 0,viskas labai patiko. Kadangi buvau pirmakursė,suderino pamokų laiką ,kad nesikirstu su pasakaitomis. Instruktorius kas buvo jau nebepamenu,bet atmosfera ir įgautos žinios išsilaikiau iš pirmo karto
Mokausi Dorkane Antakalnyje. kokį instruktorių pasiūlytumėte?
QUOTE(Iloncikas @ 2011 08 16, 22:56)
Mokausi Dorkane Antakalnyje. kokį instruktorių pasiūlytumėte?
Aš ir šitam filiale buvau mokiaus pas Rimantą Burdą. Tai ką, geras, bet griežtas ir reiklus instruktorius. Viską turėjau daryt pati, galvoti viena, palikdavo aikštelėj pratimus daryti vienai. Tik jei ką ne taip padarydavau, keldavo balsą kaip reikalas
aš pavasarį baigiau Kaune ARV-Auto. nuostabi mokykla, laabai rekomenduoju. Mindaugas vilkickas labai smagus teorijos dėstytojasb uvo, nors ir kaaaaaip pavarguę ateidavom į paskaitas, bet būdavo net gėda snaust, nees tirkai įdomiai pasakodavo, su gerais pavyzdžiais iš gyvenimo, konkrečiom vietom, kur pasitaiko vienokia ark itokia sankryža ir t.t.
o vairavimo instruktorius buvo Rolandas Gruzdžius. taip pat patys geriausi atsiliepimai apie jį. ramus ir beprotiškai kantrus instruktorius. turėjo savų būdų išmokyt kai kuriuos dalykus, į aikštelę važiuodavom kaskart (nebent pats jau viską puikiai moki, tą mato instruktorius, tada gatvėj daugiau važinėji), visad paklausdavo, kur važiuojam, kas neaiškiausia (aišku, kai jau pravažiuoji visus įmanomus "kabliukus"). o dar labai smagu, kad ir dabar sutikus gatvėj atsimena, pamojuoja arba, jei netyčia per pasikeitimus susitinki, visad maloniai pasišneka. negalvojau, kad tas mokymosi procesas toks smagus bus
o vairavimo instruktorius buvo Rolandas Gruzdžius. taip pat patys geriausi atsiliepimai apie jį. ramus ir beprotiškai kantrus instruktorius. turėjo savų būdų išmokyt kai kuriuos dalykus, į aikštelę važiuodavom kaskart (nebent pats jau viską puikiai moki, tą mato instruktorius, tada gatvėj daugiau važinėji), visad paklausdavo, kur važiuojam, kas neaiškiausia (aišku, kai jau pravažiuoji visus įmanomus "kabliukus"). o dar labai smagu, kad ir dabar sutikus gatvėj atsimena, pamojuoja arba, jei netyčia per pasikeitimus susitinki, visad maloniai pasišneka. negalvojau, kad tas mokymosi procesas toks smagus bus
QUOTE(attente @ 2011 08 17, 23:56)
O, matau pas tą patį instruktorių mokėmės pritariu 100 % geležinė pas jį kantrybė, tas tiesa ech, smagu buvo. O neišlaikius, jis dar man paguodžiančią sms atsiuntė tik teoriją aš Šilainiuose mokiausi, pas kitą dėstytoją, bet irgi neblogas.