Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias mokyklas baigėme?

Radviliškio I. Jagmino vairavimo mokyklą ax.gif
Atsakyti
Kaune A.Kalvinsko vairavimo kokykla thumbup.gif isspaus is taves viska ir dar daugiau,tada tik pedinsi i Regitra thumbup.gif ir teisingai nera ko gedos mokyklai daryti,juolab,kad Regitra sudarineja sarasus geriausiu mokyklu pagal islaikiusiu skaiciu tongue.gif
Atsakyti
laimutės vairavimo mokykloje Kaune mokiaus, super, daug tokios moteriškos patirties pasidalino, prisijuokdavom, ir įdomu klausyt būdavo, ir instruktorius kantrus toks fainas. Žodžiu rekomenduoju visiems smile.gif
Atsakyti
Gal kas neseniai mokesi Jasucio mokykloje (Jeruzales arba Fabijoniskiu filialuose) ir zino ar dar ten dirba instruktorius mokantis su sidabrine Opel Astra, nepamenu vardo, gal Stasys, nors nesu tikra blush2.gif Toks apkunokas, ~30-35 metu.
Atsakyti
Sveiki, gal kas moketes "RACIONALAUS VAIRAVIMO CENTRAS" Savanorių pr. 206-321, Kaunas www.vairuokgeriau.lt
4u.gif Nelabai randu atsiliepimu apie sia imone, apie kursu kokybe, instruktoriu.....

Atsakyti
QUOTE(amir'a @ 2011 03 31, 22:41)
Sveiki, gal kas moketes "RACIONALAUS VAIRAVIMO CENTRAS" Savanorių pr. 206-321, Kaunas www.vairuokgeriau.lt
4u.gif Nelabai randu atsiliepimu apie sia imone, apie kursu kokybe, instruktoriu.....

As baigiau sia mokykla. Instruktorius tai super thumbup.gif Labai kanktrus,moka isaiskinti klaidas,paguosti,pabaigoj visada paklausia ar as jam klausimu ar priekaistu kokiu turiu bigsmile.gif
Atsakyti
sveiki visi 4u.gif

Prameciau tema prabegom, ir neuzkliuvo (gal neuzmaciau) akys uz Kedainiu miesto vairavimo mokyklu g.gif unsure.gif Gal kas lanket ir cia kuria nors? g.gif Jei ka, galit ir i AZ rasyti, galit ir cia 4u.gif
Atsakyti
As mokiausi ELEKTRENUOSE, JOVITO STANKEVICIAUS mokykloje (isikurusi buvusios bubliotekos patalpuose, kam idomu mirksiukas.gif ) tai tiek jis, tiek kitas instruktorius, jo brolis, paruosia thumbup.gif nezinau, tokiu ramiu zmoniu dar nemaciau, ne karto nrbuvo balso pakelias (nors as pati save kartais apstaugti norejau doh.gif ) viska paaiskina kas neaisku... ir pajuokauja, ir seip patarimu duoda, ir nelupikauja smile.gif
Atsakyti
Sveiki visi unsure.gif Nu visai susiparinau verysad.gif Baigiau mokyklėlę 2008m,dėl susiklosčiusių aplinkybių taip ir nelaikiau egzamino Regitroje,nors eismą jau buvau išlaikius,tai,kaip dabar bus,jei aš niekaip nespėju ir iki to rugsėjo,mano mokyklos b
aigimo liudijimas nebegalios ir pinigėliai,sumokėti mokyklai nuėjo veltui? mad.gif
Pakomentuokite,kas žinote apie šitokią situaciją.Dėkui iš anksto.
Atsakyti
QUOTE(_Loreta @ 2011 01 24, 02:22)
Žiūriu, kad yra daug gerų atsiliepimų apie instruktorių Lauryną iš "Gineidos", visiškai jiems pritariu ir turiu gerų naujienų  smile.gif - jis neseniai atidarė savo mokyklą Pylimo gatvėje, Lauryno vairavimo mokykla vadinasi "Pyyp".

Aš pati pas Lauryną mokiausi papildomai, nes po teisių išsilaikymo 8 metus nevairavau, o vyrui neužteko kantrybės. O gal bijojo su manim važiuoti biggrin.gif Užteko 2 Lauryno pamokų, kad viską prisiminčiau ir galėčiau pati pradėti važinėti mieste.

Tikrai labai rekomenduoju - superinis instruktorius!
Papildyta:
Čia galima daugiau pasiskaityti apie jį - vairavimo instruktorius Laurynas Uogintas.

QUOTE(taša @ 2011 02 12, 16:00)
neber. vairuok.lt arba kitaip Gineida.

Papildyta:
prisidedu prie Lauryno pagyru! pati pas ji mokiausi.
bet dabartine jo kulturingo vairavimo mokykla man turbut netiktu... nes net tada jau keikiausi prie vairo doh.gif  biggrin.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif

Sutinku! drinks_cheers.gif Ju Facebook tai tik patvirtina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gucii: 16 birželio 2011 - 20:10
QUOTE(Mussyte @ 2011 06 10, 17:38)
Sveiki visi unsure.gif Nu visai susiparinau verysad.gif Baigiau mokyklėlę 2008m,dėl susiklosčiusių aplinkybių taip ir nelaikiau egzamino Regitroje,nors eismą jau buvau išlaikius,tai,kaip dabar bus,jei aš niekaip nespėju ir iki to rugsėjo,mano mokyklos b
aigimo liudijimas nebegalios ir pinigėliai,sumokėti mokyklai nuėjo veltui? mad.gif
Pakomentuokite,kas žinote apie šitokią situaciją.Dėkui iš anksto.

sveika,jei gerai supratau tu tik mokyklinius isislaikei egzaminus?o regitroj nebuvai?tai jai gerai supratau ...tai mokyklinis galioja 1metus..po metu tu turi kartot viska is naujo:(nes ir teorija jai laikytum regitroj ,ji irgi tik metus galioja iki vaziavimo:)
schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidutee: 16 birželio 2011 - 21:59
Sveika,

Taip viską turi išsilaikyti iki rugsėjo pirmos, kitaip pažymėjimas nebegalios.
Linkiu sėkmės!

Aš baigiau vairavimo mokyklą Linauta, tai,nors sąlygos pakankami geros, teoriją gerai išdėstė ir instruktorius Gediminas -labai ramus ir fainas žmogus.

Visgi šios mokyklos nelinkėčiau-vadovybė ir administratorės nelabai sąžiningi žmonės,galite ir nusvilti 4u.gif

Atsakyti