Radviliškio I. Jagmino vairavimo mokyklą
Kaune A.Kalvinsko vairavimo kokykla isspaus is taves viska ir dar daugiau,tada tik pedinsi i Regitra ir teisingai nera ko gedos mokyklai daryti,juolab,kad Regitra sudarineja sarasus geriausiu mokyklu pagal islaikiusiu skaiciu
laimutės vairavimo mokykloje Kaune mokiaus, super, daug tokios moteriškos patirties pasidalino, prisijuokdavom, ir įdomu klausyt būdavo, ir instruktorius kantrus toks fainas. Žodžiu rekomenduoju visiems
Gal kas neseniai mokesi Jasucio mokykloje (Jeruzales arba Fabijoniskiu filialuose) ir zino ar dar ten dirba instruktorius mokantis su sidabrine Opel Astra, nepamenu vardo, gal Stasys, nors nesu tikra Toks apkunokas, ~30-35 metu.
Sveiki, gal kas moketes "RACIONALAUS VAIRAVIMO CENTRAS" Savanorių pr. 206-321, Kaunas www.vairuokgeriau.lt
Nelabai randu atsiliepimu apie sia imone, apie kursu kokybe, instruktoriu.....
QUOTE(amir'a @ 2011 03 31, 22:41)
Sveiki, gal kas moketes "RACIONALAUS VAIRAVIMO CENTRAS" Savanorių pr. 206-321, Kaunas www.vairuokgeriau.lt
As baigiau sia mokykla. Instruktorius tai super Labai kanktrus,moka isaiskinti klaidas,paguosti,pabaigoj visada paklausia ar as jam klausimu ar priekaistu kokiu turiu
sveiki visi
Prameciau tema prabegom, ir neuzkliuvo (gal neuzmaciau) akys uz Kedainiu miesto vairavimo mokyklu Gal kas lanket ir cia kuria nors? Jei ka, galit ir i AZ rasyti, galit ir cia
Prameciau tema prabegom, ir neuzkliuvo (gal neuzmaciau) akys uz Kedainiu miesto vairavimo mokyklu Gal kas lanket ir cia kuria nors? Jei ka, galit ir i AZ rasyti, galit ir cia
As mokiausi ELEKTRENUOSE, JOVITO STANKEVICIAUS mokykloje (isikurusi buvusios bubliotekos patalpuose, kam idomu ) tai tiek jis, tiek kitas instruktorius, jo brolis, paruosia nezinau, tokiu ramiu zmoniu dar nemaciau, ne karto nrbuvo balso pakelias (nors as pati save kartais apstaugti norejau ) viska paaiskina kas neaisku... ir pajuokauja, ir seip patarimu duoda, ir nelupikauja
Sveiki visi Nu visai susiparinau Baigiau mokyklėlę 2008m,dėl susiklosčiusių aplinkybių taip ir nelaikiau egzamino Regitroje,nors eismą jau buvau išlaikius,tai,kaip dabar bus,jei aš niekaip nespėju ir iki to rugsėjo,mano mokyklos b
aigimo liudijimas nebegalios ir pinigėliai,sumokėti mokyklai nuėjo veltui?
Pakomentuokite,kas žinote apie šitokią situaciją.Dėkui iš anksto.
QUOTE(_Loreta @ 2011 01 24, 02:22)
Žiūriu, kad yra daug gerų atsiliepimų apie instruktorių Lauryną iš "Gineidos", visiškai jiems pritariu ir turiu gerų naujienų - jis neseniai atidarė savo mokyklą Pylimo gatvėje, Lauryno vairavimo mokykla vadinasi "Pyyp".
Aš pati pas Lauryną mokiausi papildomai, nes po teisių išsilaikymo 8 metus nevairavau, o vyrui neužteko kantrybės. O gal bijojo su manim važiuoti Užteko 2 Lauryno pamokų, kad viską prisiminčiau ir galėčiau pati pradėti važinėti mieste.
Tikrai labai rekomenduoju - superinis instruktorius!
Papildyta:
Čia galima daugiau pasiskaityti apie jį - vairavimo instruktorius Laurynas Uogintas.
Aš pati pas Lauryną mokiausi papildomai, nes po teisių išsilaikymo 8 metus nevairavau, o vyrui neužteko kantrybės. O gal bijojo su manim važiuoti Užteko 2 Lauryno pamokų, kad viską prisiminčiau ir galėčiau pati pradėti važinėti mieste.
Tikrai labai rekomenduoju - superinis instruktorius!
Papildyta:
Čia galima daugiau pasiskaityti apie jį - vairavimo instruktorius Laurynas Uogintas.
QUOTE(taša @ 2011 02 12, 16:00)
neber. vairuok.lt arba kitaip Gineida.
Papildyta:
prisidedu prie Lauryno pagyru! pati pas ji mokiausi.
bet dabartine jo kulturingo vairavimo mokykla man turbut netiktu... nes net tada jau keikiausi prie vairo
Papildyta:
prisidedu prie Lauryno pagyru! pati pas ji mokiausi.
bet dabartine jo kulturingo vairavimo mokykla man turbut netiktu... nes net tada jau keikiausi prie vairo
Sutinku! Ju Facebook tai tik patvirtina
QUOTE(Mussyte @ 2011 06 10, 17:38)
Sveiki visi Nu visai susiparinau Baigiau mokyklėlę 2008m,dėl susiklosčiusių aplinkybių taip ir nelaikiau egzamino Regitroje,nors eismą jau buvau išlaikius,tai,kaip dabar bus,jei aš niekaip nespėju ir iki to rugsėjo,mano mokyklos b
sveika,jei gerai supratau tu tik mokyklinius isislaikei egzaminus?o regitroj nebuvai?tai jai gerai supratau ...tai mokyklinis galioja 1metus..po metu tu turi kartot viska is naujo:(nes ir teorija jai laikytum regitroj ,ji irgi tik metus galioja iki vaziavimo:)
Sveika,
Taip viską turi išsilaikyti iki rugsėjo pirmos, kitaip pažymėjimas nebegalios.
Linkiu sėkmės!
Aš baigiau vairavimo mokyklą Linauta, tai,nors sąlygos pakankami geros, teoriją gerai išdėstė ir instruktorius Gediminas -labai ramus ir fainas žmogus.
Visgi šios mokyklos nelinkėčiau-vadovybė ir administratorės nelabai sąžiningi žmonės,galite ir nusvilti
Taip viską turi išsilaikyti iki rugsėjo pirmos, kitaip pažymėjimas nebegalios.
Linkiu sėkmės!
Aš baigiau vairavimo mokyklą Linauta, tai,nors sąlygos pakankami geros, teoriją gerai išdėstė ir instruktorius Gediminas -labai ramus ir fainas žmogus.
Visgi šios mokyklos nelinkėčiau-vadovybė ir administratorės nelabai sąžiningi žmonės,galite ir nusvilti