Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias mokyklas baigėme?

QUOTE(Kliamka @ 2011 02 05, 23:11)
Mačiau kai šita mašinėlė partrenkė vaiką perėjoj. Mokinys vairavo. Pasitaiko. topsecret.gif instruktorius malonus pasirodė.

Kliamka kaip tau sekas - ar jau baigei kursus, issilaikei egzus? smile.gif

Rimtai............partrenke vaika......... bet tai gal neuzkabino? Bet tai gal kas kitas, ne sio instruktoriaus, nes toj m-kloj daug melynu 5-u golfu. ax.gif
Atsakyti
Aš baigiau Mažeikių moksleivių techninės kūrybos centrą. Atsiliepimai patys blogiausi doh.gif Ėjau čia, nes iš tiesų nenorėjau laikytis teisių, o čia buvo toks kaip būrelis.
Teorija: Dėstytoja buvo visai nebloga. Tik dėl ligos praleidau daug pamokų. Kai pasveikus vėl nuėjau pradėjo man aiškint, kad nieko nemoku, neišlaikysiu, nesugebėsiu pasivyti kitų. Norint gauti popierėlį apie baigtus kursus reikėjo tris kart iš eilės išlaikyti teorijos egzaminą dėstytojai ir galėdavai eit laikyti pas direktorę. Visa tai padariau be problemų, pas direktorę surinkau 100 %. Regitroje iš pirmo karto taipogi 100%.
Praktika: Galėjome rinktis iš kelių instruktorių. Teorijos dėstytoja įkalbinėjo eiti pas Stanislovą Jarockį, neva jis pats geriausias. Na tai mes trys draugai pas jį ir pasirinkom. Kaip vėliau supratom, dėstytoja mus apgavo ir įkišo pas patį blogiausią instruktorių. Kiti du buvo daug geresni. Taigi atėjau į pirmą pamoką. Mokėjau tik užsivesti mašiną ir truputį važiuoti (diena prieš tai tėtis pamokė). Iškart liepė važiuoti per miestą į aikštelę. Pasakius, kad nemoku važiuoti pradėjo šaukti kad neišsidirbinėčiau ir važiuočiau. Šiaip ne taip pasiekėm aikštelę. Aikštelė įsikūrusi (jei taip galima pasakyti) autobusų parko teritorijoje, tai kartais tekdavo prasilenkti su autobusais. Visa aikštelė vienos duobės, pagreitėjime prie stop linijos milžiniška duobė. Estakada buvo mažiukas kalniukas. Linijos nubrėžtos su pagaliu, vietoj kuoliukų pagaliai ir tušti alaus buteliai. Instruktorius vieną kartą parodė šoninį parkavimą, dar porą kartų pabuvo kol aš bandžiau ir išėjo į šalia esančius garažus pasikalbėti su darbininkais. Ir visą valandą viena parkavausi šonu. Grįžęs pasakė, kad visai neblogai važiuoju ir liepė važiuot atgal prie mokyklos. Aišku važiuojant dar visokie įžeidžiantys žodžiai sklido mano pusėn, vietoj to, kad paaiškintų kaip reikia važiuot. Kitos pamokos buvo labai panašios, dažniausiai liepė daryti šoninį parkavimą. Paskutinę pamoką prisiminė, kad neparodė kaip reikia galu statytis į dvi figūras (ta tiesi ir pakrypusi). Greitai parodė ir išėjo. Per visas pamokas mieste važinėjausi tik tiek, kiek reikėdavo nuo mokyklos iki aikštelės nuvažiuoti ir atgal ir dar vieną kartą, kai instruktoriui reikėjo pas draugą nuvažiuoti.
Reziume: po tokios mokyklos pamokų būčiau niekaip neišlaikiusi praktikos egzamino, nes nieko neišmokino. Visiškai nenorėdavau eiti, nes žinojau, kad vėl teks klausytis keiksmažodžių, rėkimų ir pan.
Pasiėmiau papildomas pamokas pas kitos vairavimo mokyklos instruktorių Aleksą, kurį rekomendavo klasiokas. Per penkias pamokas išmokė viską iš naujo, kiekvieną kartą važiuodavom vis skirtingais Regitros maršrutais, paskutinį kartą aprodė Regitros aikštelę ir palinkėjo sėkmės. Kitą dieną išlaikiau iš pirmo karto thumbup.gif Paskambinau instruktoriui Aleksui ir nuoširdžiai padėkojau. Vėliau vos kam nors manęs paklausus gal žinau gerą instruktorių, rekomenduodavau Aleksą ir visi jo mokiniai buvo patenkinti.
Apie Jarockį baisu net prisimint.
Beje, tas Mažeikių moksleivių techninės kūrybos centras buvo pirmasis Mažeikių rajone, pagal moksleivių, egzaminus išlaikiusių iš pirmo karto skaičių. Todėl, kad visi masiškai po to centro pamokų papildomai eidavo pas kitus instruktorius.

Taigi tataigi, niekam nerekomenduoju mokytis Mažeikių moksleivių techninės kūrybos centre, nors ir kaina yra žymiai mažesnė (kadangi ten skaitosi kaip būrelis ir lankoma net 9 mėnesius)
Papildyta:
Beje, visa tai buvo prieš beveik tris metus, bet nemanau, kad dabar kas nors pasikeitė g.gif
Atsakyti
QUOTE(^Austėja^ @ 2011 02 06, 02:47)
Kliamka kaip tau sekas - ar jau baigei kursus, issilaikei egzus?  smile.gif
Rimtai............partrenke vaika......... bet tai gal neuzkabino? Bet tai gal kas kitas, ne sio instruktoriaus, nes toj m-kloj daug melynu 5-u golfu.  ax.gif

Tikrai nesakau, kad ten tas minimas instruktorius važiavo, nežinau šito. Tik šitas faktas buvo tiesiai prieš mano akis, tikrai kabino. Ir dar tas įvyko kai pati buvau neseniai pradėjus mokytis, tai patikėkit kokių emocijų pridavė.. vien nuo vaizdo drebėjau. Bet vairuot neatgrasė. Prieš savaitę išsilaikiau egzaminus karsta.gif jau turiu VP, tik mašinos nieks neduoda. Graži diena, pas draugę reik važiuot, kaip gerai būtų ratai!!! ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(nylla11 @ 2010 04 10, 23:00)
baigiau I.Jagmino mokykla Siauliuose. vakar issilaikiau praktini egzamina regitroj (is antro karto)  rolleyes.gif  instruktorius Jonas  thumb_yello.gif  (pirmakart susimoviau grinai deel savo zioplumo)  doh.gif

kantrus zmogelis?
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 02 06, 12:05)
Tikrai nesakau, kad ten tas minimas instruktorius važiavo, nežinau šito. Tik šitas faktas buvo tiesiai prieš mano akis, tikrai kabino. Ir dar tas įvyko kai pati buvau neseniai pradėjus mokytis, tai patikėkit kokių emocijų pridavė.. vien nuo vaizdo drebėjau. Bet vairuot neatgrasė. Prieš savaitę išsilaikiau egzaminus karsta.gif jau turiu VP, tik mašinos nieks neduoda. Graži diena, pas draugę reik važiuot, kaip gerai būtų ratai!!! ploja.gif

o kuom ten baiges?
saunuole thumbup.gif !!! as tai pries 4 metus issilaikiau, bet savo masinytes iki siol neturiu, o pas nieka neprasau. rolleyes.gif pakolkas man gerai su su viesuoju transportu, kol tokie dar sunkesni laikai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Austėja^: 06 vasario 2011 - 23:23
QUOTE(^Austėja^ @ 2011 02 07, 00:22)
o kuom ten baiges?
saunuole  thumbup.gif !!! as tai pries 4 metus issilaikiau, bet savo masinytes iki siol neturiu, o pas nieka neprasau.  rolleyes.gif  pakolkas man gerai su su viesuoju transportu, kol tokie dar sunkesni laikai.

Zinau kad buvo greitoji ir policija iskviesta, o kaip ten baiges nzn. As vazinejau viesuoju ir sakiau man ir taip gerai, bet kai jau pasidare negerai, griebiausi teisiu. Ir dbr noriu noriu noriu noriu noriu x1000k. pati vazinet. wub.gif nesvarbu kokie laikai, norams nepapasakosi apie laikus, pas mane jie nepaklusnus.
Atsakyti
QUOTE(Novembri @ 2010 08 29, 21:07)
mokiausi Vairuok.lt mokykloje.. man atrodo, jos jau nebera  g.gif

neber. vairuok.lt arba kitaip Gineida.

Papildyta:
QUOTE(_Loreta @ 2011 01 24, 02:22)
Žiūriu, kad yra daug gerų atsiliepimų apie instruktorių Lauryną iš "Gineidos", visiškai jiems pritariu ir turiu gerų naujienų  smile.gif - jis neseniai atidarė savo mokyklą Pylimo gatvėje, Lauryno vairavimo mokykla vadinasi "Pyyp".

Aš pati pas Lauryną mokiausi papildomai, nes po teisių išsilaikymo 8 metus nevairavau, o vyrui neužteko kantrybės. O gal bijojo su manim važiuoti biggrin.gif Užteko 2 Lauryno pamokų, kad viską prisiminčiau ir galėčiau pati pradėti važinėti mieste.

Tikrai labai rekomenduoju - superinis instruktorius!
Papildyta:
Čia galima daugiau pasiskaityti apie jį - vairavimo instruktorius Laurynas Uogintas.

prisidedu prie Lauryno pagyru! pati pas ji mokiausi.
bet dabartine jo kulturingo vairavimo mokykla man turbut netiktu... nes net tada jau keikiausi prie vairo doh.gif biggrin.gif ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Baigiau ARV-auto vairavimo mokyklą Kaune, centriniam filiale. Vairuot mokiausi su VI golfu, pas S. Andriušką. Atsiliepimai tik patys geriausi thumbup.gif Atėjau mokytis prie vairo nėkart nesėdėjus, ir be jokių papildomų vairavimų, regitroj egzaminus išlaikiau iš pirmo karto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura5566: 16 vasario 2011 - 14:29
Na va pagirsiu ir mokyklą, kuri mane mokino. smile.gif Tai buvo Kaune, v.m. “Zebras”. Išsirinkau atsitiktinai, dėl palankių sąlygų ir... nei kiek nesigailėjau. Sakyčiau netgi negalėjau geriau pasirinkti. Visi, net ir kvailiausi klausimai buvo atsakyti visiškai rimtai. biggrin.gif Vairuoti mokė Linas. Auksinio būdo žmogus. Kantrus, reiklus, teisingas. Daugiau tokių vyrų galėtų būti ant Lietuvos. 4u.gif Iš karto važiavom į centrą, kamščius... atrodė, kad kas tik sunkiau sekasi, ten ir liepia važiuot, kad greičiau išmokčiau. Mokino ne šlifuoti Regitros maršrutus, o būti atidžiu ir praktišku vairuotoju, sakė „kur man patinka, ten važiuoju“. Važiavom ir ledais, ir pūgom, ir duobėm, ir užklimpti teko... Niekad neišgirdau frazės „gadinat man automobilį“. Pradėjau visiškai „žalia“, baisu buvo, o egzaminus Regitroj išlaikiau iš pirmo karto iškart po mokyklos baigimo. thumbup.gif Gavau nežinomą maršrutą, be tai nebuvo kliūtis, vadinasi išmokau stebėti kelią ir atitinkamai reaguoti. ax.gif Ilgiuosi to laiko, išnyko jis kaip mielas sapnas... gal net norėčiau vis dar mokytis, o atrodė kaip čia greičiau suvažinėt ir tuos egzaminus išlaikyt. Na ar kada būna žmogui gerai. biggrin.gif Kasdien galvoju apie vairavimą ir beprotiškai noriu į gatves. Dar naktim sapnuoju, kad mokausi arba egzaminą laikau. doh.gif
Atsakyti
Aš baigiau Mažeikių moksleivių techninės kūrybos centrą. Atsiliepimai patys blogiausi

Gerai, kad i toki kosmara nepakliuvau clap.gif nesuprantu, kaip instruktorius gali rekti ir keiktis. Pati esu gan rami, bet jau uzriaumociau pas toki dieda pakliuvus.

As galejau eiti i auto arv arba pas rekianti dieda turinti savo firma kurioje vienintelis vairavimo instruktorius jis pats. thumbup.gif Aisku pasirinkau arv ir nesigailiu, vairavimo instruktorius buvo kantrus ir ismoke ka reikia, teorijos destytojas labai patiko, bet teorijos islaikymas labiausiai priklauso nuo to kiek pati mokaisi.
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2010 07 20, 00:15)
Regitroje sužibėjau po antro laikymo (tiesa, tada tik grįžus į aikštelę pastebėjau, kad visą maršrutą buvau neįsijungus šviesų. Laimei, tą pastebėjau tik aš viena biggrin.gif  )

thumbup.gif tas geras.
As irgi laikiausi "Vairaldoje", bet prie Topolio, nes gyvenau netli, dabar maciau jau ji uzdaryta jei neklystu. Mano instruktorius buvo Kestutis, o su juo vazinedavom normaliai ir aikstelej, ir mieste (piko, nepiko metu) nusiskundimu del jo neturiu. O papildomai buvau viena tik pamoka pasiemus,poto su teciu, draugu vazinedavom smile.gif
Atsakyti
Mokiausi šioje J. Gelumbausko vairavimo mokykla. Nusiskundimų neturiu (nors, aišku, baigiau prieš 2 su kapeikom metų), buvo labai malonus ir šmaikštus teorijos dėstytojas, savininkas/direktorius labai fainas (pajuokavom draugiškai, kai atėjau su ramentais ir lūžusia koja pasiimt pažymos teorijai laikyt). Jokių piniginių maklių nebuvo, prie kompiuterio galima buvo sėdėt tiek laiko, kiek reikėjo. Buvau kelis kartus su mb atėjus prie kompiuterių jau (nes buvom kartu ir sugalvojau užsukt greit praspręst testukų), tai jokių problemų niekas dėl to nekėlė smile.gif
Vairavimo instruktorius ten turėjau du (dėl pertraukos sveikatos, vienas išėjo iš darbo dėl etatų mažinimo ir gavau kitą). Nusiskundimų abiem neturiu. Išlaikiau iš pirmo karto viską. Aišku praktinius dalykus ~1mėn laiko mokiausi su tėčiu, bet mokykla pagrindus stiprius tikrai padėjo.
Atsakyti