Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias mokyklas baigėme?

As mokiaus vilniuje "Lekada" vairavimo mokykloje(pries pusantru metu), man visai patiko. Teorijos instruktorius labai fainas, vairavimo irgi nieko. Egzaminus visus islaikiau is pirmo karto, nors nieks negalejo patiket biggrin.gif Mano nuomone tai ne vairavimo mokykloj esme, nes ji duoda tik praktinius dalykus ir ismoko labai mazai, tai tik pradziamokslis, o tame kiek turi galimybes papildomai vairuot ir ar yra dar kas tave pamokytu. Vairavimo mokyklose viska pasako, koki begi jungt, jau suk, jau spausk, net nespeji pagalvot biggrin.gif
Sekmes besilaikanciom teises mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astuftis @ 2007 04 04, 12:54)
As mokiaus vilniuje "Lekada" vairavimo mokykloje(pries pusantru metu), man visai patiko. Teorijos instruktorius labai fainas, vairavimo irgi nieko. Egzaminus visus islaikiau is pirmo karto, nors nieks negalejo patiket biggrin.gif Mano nuomone tai ne vairavimo mokykloj esme, nes ji duoda tik praktinius dalykus ir ismoko labai mazai, tai tik pradziamokslis, o tame kiek turi galimybes papildomai vairuot ir ar yra dar kas tave pamokytu. Vairavimo mokyklose viska pasako, koki begi jungt, jau suk, jau spausk, net nespeji pagalvot biggrin.gif
Sekmes besilaikanciom teises mirksiukas.gif

Nu nežinau, kažkaip autopilotu nevažiavau mokydamasi, tikrai galvodavau, ką darau, tuo labiau, kad instruktorius visada sakydavo, jog reikia galvoti prieš darant. O papildomai su niekuo nevažinėjau, nes galimybės tokios nebuvo, bet gal ir nereikėjo smile.gif
Atsakyti
Panevezio "Vairavimo mokymo centre" thumbup.gif turejau lb gera instruktoriu, kuris nei kada rekdavo ir visada maloniai bendravome tongue.gif tik ziu kad nelabai jis cia ir bedirba, bet tel turiu tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2007 03 30, 22:58)
Kaune vairavimo mokykla ABC  thumbup.gif .Mokiausi pries 6m.

Papildyta:
QUOTE(zuasta @ 2007 03 30, 22:58)
Kaune vairavimo mokykla ABC  thumbup.gif .Mokiausi pries 6m.

Pries 6m. gal ir buvo super kol neatsirado vis daugiau nauju ir kurkas siuolaikiskesniu su naujais automobiliais ir sviesiomis klasemis. As ABC baigiau pries 3m. ir automobiliai seni na gal vienas kitas ir nauji, bet pas juos visi nori, as vazonejau su mazuciu renuku ''kibiriuku'' kur antra pavara tik labai pasistengus galima buvo imest, dar dabar maciau jis vazineja.
Papildyta:
Kaune tai labai sauni mokykla yra VAIRALDA. Man tai pati geriausia. As baigiau kita, bet vairuot ismokau butent joje. Saunus direktorius, labai gera nuotaika ten vyrauja ir aplamai viskas ten PUIKU.
Atsakyti
aš prieš tris metus baigiau J. Mackonio vairavimo mokyklą thumbup.gif Vilniuje, Šeškinės g. Tikrai galiu rekomenduoti, abu egzaminus išlaikiau iš pirmo karto. Teoriją vedė pats savininkas Juozas, o praktiką mokė šaunus instruktorius Henrikas (ar Haroldas doh.gif ) thumbup.gif Mokytis buvo vienas malonumas, gavau tikrai puikių praktinių patarimų, jau dabar, vos po 3 metų vairavimo praktikos, draugai mane laiko išties gera vairuotoja thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinga: 10 balandžio 2007 - 17:43
"Šviesoforas" (prie stoties)
1. jaunamamyte (apgavikų šutvė )

Na as pries beveik 6metus ten mokiausi, tai viskas thumbup.gif buvo!
Atsakyti
QUOTE(ugniukas1 @ 2007 03 10, 08:26)
O gal kuri lankete sestadieno grupe Gineidoje ? kokie ispudziai ? Gal galit koki instruktoriu ten parekomenduoti  4u.gif

Aš lankiau pernai. Gerai, kad per savaitę vienas, nors ir ilgesnis užsiėmimas, laiko susitaupo. Teorijos dėstytojas man patiko (mokiausi L. Giros gatvėje), bet vairuoti pakliuvau pas tokį Mindaugą. Nervuotas vaikinas nerealiai doh.gif , nors , tiesa, ir aš ne dovanėlė, sekėsi labai sunkiai, turėjau vairavimo baimę, o dar kai intruktorius toks verysad.gif ... Vairavimo egzo iki šiol neišlaikiau, mokausi dabar kitoj mokykloj.
Atsakyti
Gal kas moketes pas B. Kazlausko mokyklos instruktoriu Toma? Kazin kaip sis instruktorius? Drauge nori uzsirasyti, bet nezino ar pas ji. g.gif
Atsakyti
Aš mokiaus Rigvedoj Kaune.

O šiaip tia galvoju - koks skirtumas kur mokintis, vis tiek viskas nuo pačios , -ies priklauso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bride @ 2007 04 17, 20:40)
Aš mokiaus Rigvedoj Kaune.

O šiaip tia galvoju - koks skirtumas kur mokintis, vis tiek viskas nuo pačios , -ies priklauso  smile.gif

Nesutinku. Ne visai viskas. Per paskaitas labai daug informacijos gavau, kur knygelę skaitydama neradau, šiaip į krūvą mano klausimų atsakė, intsruktoriai abu man labai kantrūs ir geri. O kai pasiklausai aplink - ir laiką vagia pamokų, ir rėkia, ir nepaaiškina tik kritikuoja doh.gif Arba kompuose prištvaninės programos būna. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkė @ 2007 04 18, 09:35)
Nesutinku. Ne visai viskas. Per paskaitas labai daug informacijos gavau, kur knygelę skaitydama neradau, šiaip į krūvą mano klausimų atsakė, intsruktoriai abu man labai kantrūs ir geri. O kai pasiklausai aplink - ir laiką vagia pamokų, ir rėkia, ir nepaaiškina tik kritikuoja  doh.gif Arba kompuose prištvaninės programos būna.  doh.gif

Visiskai pritariu jusu nuomonei.Labai daug priklauso nuo instruktoriaus ir aisku teorijos destytojo.vien tik pasiskaityt knygele neuztenka, kad ir kaip jau ten suprantamai parasyta, kai isvaziuoji su instruktorium i gatve, tada ir supranti kiek daug reiskia gerai nusiteikias salia taves sedintis ir gerai savo darba ismanantis svetimas zmogus. Mano vyras tiek kantrybes neturejo schmoll.gif . Dekinga begalo savo instruktoriui RAIMUNDUI is [COLOR=red]VAIRALDOS thumbup.gif super, visiems sakiau ir sakysiu.
Atsakyti
Baigineju "Dorkana" , antra karta sios mokyklos nesirinkciau...
Atsakyti