Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias mokyklas baigėme?

Aš baigiaukursus mokykloje "Autoklasė"... kaip ten kokybė net nežinau g.gif na, bet rezultatas "išlaikiau". Manau daug kas priklauso ne tik nuo instruktoriaus, bet ir būsimojo vairuotojo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmave @ 2007 08 10, 18:43)
Cia tai geraz smile.gif  pasirodo ne man vienai hamas pasirode  drinks_cheers.gif Na tu protingesne, tik 2 pamokas pravazinejai, o as visas 10 smile.gif)) na bet viskas gerai, kas gerai baigiasi smile.gif
Papildyta:
Jo jo, Laurynas dirba Gineidoj, man jis tikrai padejo.. Apie kitus instruktorius kazkaip neteko girdet.. Sekmes 4u.gif

Radau sena žinute apie Autoklasės instruktorių Alvydą. Keista, pati mokiausi Autoklasėje ir man labai patiko, su Alvydu vairavau gal kokius 4 kartus ir galiu pasakyti tik gerus žodžius, žinoma yra reiklus, bet labai aiškiai aiškina, turbūt važiavimus per sankryžas, stabdymus geriausiai isaiskino, bučiau ir daugiau važiavusi, tik laiko labai mažai instruktorius turi. Bet ir kiti Autoklasės instruktoriai faini. thumbup.gif
Atsakyti
Seniai seniai, rodos 2004-aisias, B kategorijos vairavimo kursus baigiau JTMC (Jono transporto mokymo centras) jeruzalėje. Neatsimenu pavardžių, bet teorijos dėstytojas buvo "prie bajerio" todėl nuobodu nebuvo, o vairavimo instruktorius nebuvo labai suinteresuotas įgudžių suteikimu, normalioj aikštelėj tik du kartus trumpai buvom, porą pamokų nusuko. Turbūt tikėjosi, kad papildomai dar pas jį užsisakysiu.. Nieko jam neišdegė, iš pirmo karto viską išlaikiau biggrin.gif
A kategoriją atvažinėjau Autoakademijoj pas legendinį (taip ir nežinau, kuo jis legendinis g.gif ) instruktorių Jeroslavą. Kiek teko domėtis, niekur pigiau nei Autoakademijoj neradau, bent jau Vilniuje..
Atsakyti
Aš baigiau J. Jasučio vairavimo mokyklą , o vairavimo praktikos mokiausi su instruktorium Vladimiru. Tikrai esu patenkinta: mokykla rimta, instruktorius taip pat (mandagus, taktiškas, mokantis bendrauti) , gavau pakankamai teorinių ir praktinių žinių, o atsiėmusi pažymėjimą iškart sėdau prie savo mašinos vairo ir vairavau savarankiškai thumbup.gif
Vairuoju metus, ir kol kas - sėkmingai mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai DRAIVERI baigiau 4u.gif labai fajnei ten viskas 4u.gif
o instruktorius tai Algirdas buvo 4u.gif
Atsakyti
"Gineida", su instruktoriais nelabai sekėsi, bet gal jau jie pakeisti geresniais smile.gif
Atsakyti
ARV auto, PUIKI MOKYKLA IŠLAIKIAU VISKA IŠ PIRMO KARTO! INSTRUKTORIUS VYTAS STAINYS SUPER. thumbup.gif
Atsakyti
pries pora metu buvau pradejus laikyti IKONIKOVO mokykloj, teorija gerai ,nu bet instruktorius papuole tragiskas-Stasys... kur greitis 40 ,jis man sakydavo baik vilktis ,viena vaziuosi galesi ir vilktis ,db spausk ... nu tai laba diena ...as gal mokausi ,o ne i rali atvaziavau ...arba i aikstele nuveze paskutine pamoka ..vazinejam vazinejam nu ir nlb man gaunasi ,tas ir sako ,negerai su tavim ,reiks dar mokytis papildomai ,nes uztenka zmonem karta i aikstele atvaziuot ir uztenka ..nu zodziu....taip as ten ir zlugau ...
po keliu metu pradejau mokytis J.MACKONIO mokykloj ,nu ten tai liux ,teorija deste pats Mackonis ,vairavima irgi .Malonus vyras,bendraujantis ,paaiskinantis nu ir be galo kantrus ... smile.gif 10 balu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dr.: 28 sausio 2011 - 12:31
QUOTE(saulyytė @ 2011 01 27, 23:24)
ARV auto, PUIKI MOKYKLA IŠLAIKIAU VISKA IŠ PIRMO KARTO! INSTRUKTORIUS VYTAS STAINYS SUPER.  thumbup.gif

su kokia masina jis dabar vazineja, jei ne paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(^Austėja^ @ 2011 01 31, 01:45)
su kokia masina jis dabar vazineja, jei ne paslaptis?

5 golfas melynas
Atsakyti
QUOTE(saulyytė @ 2011 02 06, 00:02)
5 golfas melynas

Mačiau kai šita mašinėlė partrenkė vaiką perėjoj. Mokinys vairavo. Pasitaiko. topsecret.gif instruktorius malonus pasirodė.
Atsakyti
Baigiau kursus AUTOREGA vairavimo mokykloje, labai patiko, instruktorius toks vaizdas bet ka paruostu egzaminui, labai aciu Jam. Beje tik 60lt dvi akademines valandos, kas man labai buvo svarbu smile.gif
Atsakyti