Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias mokyklas baigėme?

QUOTE(voodou @ 2010 06 08, 21:50)
baigineju draiverio mokykla didis.gif  instruktorius super, beje ir teorija idomiai deste irgi super, tik uztrunka kursai nes dideles eiles pas instruktorius    4u.gif

aš taipogi baigiau šią mokyklą,atsiliepimai patys geriausi,teoriją išmokė gerai,vairavimo instruktorius irgi super pasitaikė thumbup.gif
Atsakyti
Baigiau J. Jasucio mokykla, fabijoniskiu filiale, sauni mokyklele, instruktorius taip pat puikus pasitaike, kantrus, ne isterikas, ramus zmogelis, regitra iveikta is pirmo karto thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgute_M: 02 rugpjūčio 2010 - 18:07
QUOTE(mangule @ 2010 07 16, 16:47)
Baigiau Antakalnio "Dorkaną". Nelabai teigiamai atsiliepčiau, ypač apie grubiąją administratorę (geltonais trumpais plaukais) doh.gif  Nesinorisi net prisimint. Žmogus su asmeninėm problemom, matosi.. Po vairavimo instruktoriaus Aloyzo pamokų neišlaikiau 2x unsure.gif  Nežinau, gal čia ir mano asmeninės problemos buvo  schmoll.gif
Paskutinėm dienom prieš egzą papildomas pamokas ėmiau Žukausko vairavimo mokykloje Antakalnyje. Pas Algirdą. Jis mane sakyčiau ir paruošė egzui. Mokė vairuot ne pagal šablonus (pvz., aikštelėje), bet jausti pačiai situaciją, mašiną. Tik jo minusai - labai saugo savo mašina, nuolat griebia už vairo, kai mato artėjančio duobę kelyje  lotuliukas.gif . Tai labai užknisa. Be to, vairavimo pamoka gali baigtis bet kuriame Vilniaus taške  lotuliukas.gif , iš kurio teks parsigabent iki namų kaip išmanai  doh.gif , mat ten sutartas jam jau kitas pravažiavimas. Taip 'nusiima' laiko nuo pamokos.. Po  Algirdo pamokų egzą išlaikiau iš pirmo karto  4u.gif

Aš mokausi dorkane, bet ne Antakalny. Kol kas tik geriausi atsiliepimai. Administratorė labai šilta ir paprasta, lengvai bendraujanti. Jos atostogų metu ją pavadavo viena administratorė iš antakalnio (bet ne šviesi), irgi labai maloni.
Teorijos pamokos buvo gan linksmos, dėstytojas tikrai geras, instruktorius man net kažkiek PER Geras, tikras ramybės įsikūnijimas, labai fainas žmogus. Su Aloyzu pati nesu susidūrus, bet bent jau čia dauguma mamyčių jį rekomenduoja kaip geriausią. Šiaip nuo instruktoriaus ne tiek daug ir priklauso. Sveikinu pagaliau išlaikius egzaminą, tiesaus kelio ir žalios šviesos mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Burleska @ 2010 07 20, 00:15)
Regitroje sužibėjau po antro laikymo (tiesa, tada tik grįžus į aikštelę pastebėjau, kad visą maršrutą buvau neįsijungus šviesų. Laimei, tą pastebėjau tik aš viena biggrin.gif  )

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif GERAS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
as tai baigiau mazo miestelio mokykla ax.gif GVM (gargzdu vairavimo mokykla ) ir seip kad esu labai patenkinta na negaliu taip pasakyti.. seip malonus zmones ir tiek smile.gif bet man patiko biggrin.gif istikruju nesigailiu kad pasirinkau ja smile.gif
Atsakyti
Jasucio mokykla spaudos rumuose. Instruktorius superinis thumbup.gif . Regitra is pirmo karto iveikta. Visko ismoke, tik dabar reikia naturoje viska pritaikyti.
Atsakyti
O gal kažkas mokėsi/mokosi ,,Gera mokykla" Vilniuje? Kokie būtų atsiliepimai? ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
noriu užsiregistruoti teisėm,bet neapsisprendžiu tarp dviejų mokyklų:

"Autotakas" ir "Gero kelio" ,gal kas lankėt,ir ką patarsit? rolleyes.gif
Atsakyti
Naujininkuose - "Variavimo klasė", nes pažįstamas intruktorius..mokino mama,sese,puske visa moterija mano biggrin.gif
Atsakyti
Mokiausi "Laimigitoje" Siauliuose, nedidele mokymo istaiga, bet gerai parengia mokinius, geras intruktorius, gerai teorija islaike, tik teigiami mano atsiliepimai. 4u.gif
Atsakyti
Mokiausi Krisciuno mokykloje, teorija desto nuostabiai ir aiskiai,o del praktikos tai nelabai gerai, vazinejau su Repecka tai jo mokymas toks :
Ai, vaziuok kaip nori, kiek as cia aiskinsiu ka ir kaip reikia daryt!
Nepatarciau pas ji praktikos atlikti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(miurdock @ 2009 03 09, 14:09)
ARV auto smile.gif

rašykit patį geriausią atsiliepimą smile.gif Super mokykla, dėstytojas sudomino, išmokė, išlaikiau 100 proc. vairavimo instruktorius taip pat išmokė nepriekaištingai, be papildomų važiavimų, išlaikiau iš pirmo karto.

Pas koki instruktoriu moketes?
Papildyta:
QUOTE(Monika* @ 2010 02 24, 18:52)
Ryt atsiimu pazymejima ARV auto.
Ir noreciau parekomenduoti LABAI gera kantru instruktoriu Rolanda Gruzdziu  thumbup.gif

Su kokia masinele jis vazineja?
Atsakyti
mokiausi Vairuok.lt mokykloje.. man atrodo, jos jau nebera g.gif
Atsakyti