QUOTE(mangule @ 2010 07 16, 16:47)
Baigiau Antakalnio "Dorkaną". Nelabai teigiamai atsiliepčiau, ypač apie grubiąją administratorę (geltonais trumpais plaukais)
Nesinorisi net prisimint. Žmogus su asmeninėm problemom, matosi.. Po vairavimo instruktoriaus Aloyzo pamokų neišlaikiau 2x
Nežinau, gal čia ir mano asmeninės problemos buvo
Paskutinėm dienom prieš egzą papildomas pamokas ėmiau Žukausko vairavimo mokykloje Antakalnyje. Pas Algirdą. Jis mane sakyčiau ir paruošė egzui. Mokė vairuot ne pagal šablonus (pvz., aikštelėje), bet jausti pačiai situaciją, mašiną. Tik jo minusai - labai saugo savo mašina, nuolat griebia už vairo, kai mato artėjančio duobę kelyje
. Tai labai užknisa. Be to, vairavimo pamoka gali baigtis bet kuriame Vilniaus taške
, iš kurio teks parsigabent iki namų kaip išmanai
, mat ten sutartas jam jau kitas pravažiavimas. Taip 'nusiima' laiko nuo pamokos.. Po Algirdo pamokų egzą išlaikiau iš pirmo karto
Aš mokausi dorkane, bet ne Antakalny. Kol kas tik geriausi atsiliepimai. Administratorė labai šilta ir paprasta, lengvai bendraujanti. Jos atostogų metu ją pavadavo viena administratorė iš antakalnio (bet ne šviesi), irgi labai maloni.
Teorijos pamokos buvo gan linksmos, dėstytojas tikrai geras, instruktorius man net kažkiek PER Geras, tikras ramybės įsikūnijimas, labai fainas žmogus. Su Aloyzu pati nesu susidūrus, bet bent jau čia dauguma mamyčių jį rekomenduoja kaip geriausią. Šiaip nuo instruktoriaus ne tiek daug ir priklauso. Sveikinu pagaliau išlaikius egzaminą, tiesaus kelio ir žalios šviesos
Papildyta:
QUOTE(Burleska @ 2010 07 20, 00:15)
Regitroje sužibėjau po antro laikymo (tiesa, tada tik grįžus į aikštelę pastebėjau, kad visą maršrutą buvau neįsijungus šviesų. Laimei, tą pastebėjau tik aš viena
)
GERAS