Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias mokyklas baigėme?

QUOTE(Liepa88 @ 2010 06 21, 09:11)
Brolis baigė šitą mokyklą, tai nelabai patenkintas paliko... Nekokį įspūdį savininkas sudarė, o ir mokyklinio teorijos egzo tvarka idiotiška buvo  g.gif Rinkosi mokyklą pagal pigumą, tai ir gavo atitinkamai  doh.gif
Nors instruktorium tai lyg ir nesiskundė, bet šiaip gailėjos, kad pasirinko būtent "Gero kelio"  ax.gif

Draugė baigė šią mokyklą. Sakė kartą teko vairuoti su savininku, tai irgi apibūdino kaip beprotį kokį. Sakė rėkia labai.
Atsakyti
Baigiau Antakalnio "Dorkaną". Nelabai teigiamai atsiliepčiau, ypač apie grubiąją administratorę (geltonais trumpais plaukais) doh.gif Nesinorisi net prisimint. Žmogus su asmeninėm problemom, matosi.. Po vairavimo instruktoriaus Aloyzo pamokų neišlaikiau 2x unsure.gif Nežinau, gal čia ir mano asmeninės problemos buvo schmoll.gif
Paskutinėm dienom prieš egzą papildomas pamokas ėmiau Žukausko vairavimo mokykloje Antakalnyje. Pas Algirdą. Jis mane sakyčiau ir paruošė egzui. Mokė vairuot ne pagal šablonus (pvz., aikštelėje), bet jausti pačiai situaciją, mašiną. Tik jo minusai - labai saugo savo mašina, nuolat griebia už vairo, kai mato artėjančio duobę kelyje lotuliukas.gif . Tai labai užknisa. Be to, vairavimo pamoka gali baigtis bet kuriame Vilniaus taške lotuliukas.gif , iš kurio teks parsigabent iki namų kaip išmanai doh.gif , mat ten sutartas jam jau kitas pravažiavimas. Taip 'nusiima' laiko nuo pamokos.. Po Algirdo pamokų egzą išlaikiau iš pirmo karto 4u.gif
Atsakyti
Pries trejus metus baigiau Rinkeviciaus mokykla Kalvariju g. prie Zaliojo tilto. Aplamai viskas patiko, paskaitos vyko laiku, daug reikalavo. Tik vat su vairavimu na per geriausiai. Instruktorius ( nepamenu jo vardo, seimininko brolis) daug ka dare uz mane, po mokyklos regitroj neislaikiau.
Atsakyti
Mokausi dabar A. Zukausko. Dar nevazineju, dar tik pirma pamoka buvo. Teorija desto Arvydas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Passion*: 18 liepos 2010 - 20:58
Sveikos 4u.gif

Baigiau Kostygovo mokyklą Vilniuje, prie Tauro kalno. Teoriją dėsto savininkas Kostygovas, labai gerai išaiškina,pateikia daug daug pvz. iš realių situacijų, todėl
paskaitos ne nuobodžios. Kadangi lankiau šeštadieninėje grupėje ir buvau viena,tai
galėjau klausinėti kiek tik noriu ir išsinagrinėti kiekvieną situaciją smile.gif Pas jį reikia prie kompo surinkti 3 kartus 90 proc.,kad pasirašytų. Teorijos egzaminą Regitroje išlaikiau iš 1 karto ir gavau 90 proc. biggrin.gif
Praktiką lankiau pas instruktorių Marijaną, jam apie 30 metų. Labai mandagus nė karto nerėkė, važiuodama nejaučiau streso,kad galiu suklysti, kas yra neišvengiama
pradedančiajam. Praktiką išlaikiau Regitroje iš 1 karto. Džiaugiuosi, kad išsirinkau ir baigiau tą mokyklą 4u.gif
Atsakyti
Prieš trejus metus baigiau "Zebras" vairavimo mokyklą. Patiko, kad galėjau viską suderinti su darbu, kadangi ten laisvas grafikas. Nori lankai paskaitėles - nori nelankai. Aš tik ateidavau paspręsti testų. Kol neišlaikai testo mokykloj - tol neišduoda baigimo pažymėjimo, kad galėtum eiti į Regitrą egzamino.
Kaina nebuvo didelė - vidutinė sakyčiau. Automobiliai geri, o ir intruktorius visai nieko. Ten tik du jie yra smile.gif Neteko imtis papildomų vairavimo pamokų - viską gerai išmokino smile.gif
Kasdien važiuodavom iki regitros keletą minučių pasižiūrėti kaip kiti laiko egzaminus - kiekvieno klaidas komentuodavo ir sakydavo kaip to ar ano išvengti ir pan. Na tikrai rekomenduočiau smile.gif
Čia Kaune, Laisvės al.
Atsakyti
Aš mokiaus Kaune, "Vairaldoje" prie Girstučio. Pasirinkimą lėmė tai, kad arti gyvenau. Ką gi galiu pasakyti biggrin.gif . Per paskaitas snausdavau užmerkus vieną akį (tą, kurios nematydavo instruktorius biggrin.gif ). Man kažkaip visiškai buvo neįdomu, ateidavau ir nieko neišsinešdavau galvoje, komentarų ten būdavo mažai, daugiau tik skaitymo, o skaityti moku ir pati. Taip ir nepažinau tokio reiškinio kaip "įdomios teorijos paskaitos". Kadangi miegoti ten nebuvo baisiai patogu, galiausiai nebėjau į tas paskaitėles, mokiausi savarankiškai, dar ateidavau mokytis testus prie kompiuterio (teoriją išsilaikiau iš pirmo karto). Su vairavimu buvo taip pat prastai. Mokė Giedrius (po susitikimo su pirmuoju instruktoriumi (berods vardas iš A raidės) atsisveikinome po pirmo pasivažinėjimo - pasirodė visiškai niekam tikęs). Kiekvieną kartą (!) važiuodavome į aikštelę, atrodydavo, kad laiką bando užmušinėti. Važinėdavom dažniausiai užkampiais, kuriuose mažai eismo (nors ir taip laiką visada rinkosi ne piko arba važinėdavom aikštelėse, kol pikas baigsis). Gal tik trejetą kartų buvome nuvažiavę prie Regitros maršrutų. Man iš tiesų buvo keista, kaip žmogus, turintis šalia savęs stabdžius, negalėjo normaliai pavežioti po miestą, juk ne vien kaimo šunkeliais ruošiausi važinėti. Žodžiu, po paskutinio pravažiavimo, jis toliau pasiūlė savo paslaugas papildomoms pamokoms, bet aš jau žinojau, kad daugiau mes nesusimatysim. Žinojau, kad turint tą mokyklos baigimo pažymėjimą kreipsiuosi į tėtį. Jo kompetetinga nuomone "ta mokykla nieko neišmokė" biggrin.gif (na, išskyrus aikštelę biggrin.gif ). Su juo važiavau gal 10 kartų, sukėliau daug pavojingų situacijų, daug kartų abu nervinomės, bet galiausiai kažko išmokau smile.gif . Regitroje sužibėjau po antro laikymo (tiesa, tada tik grįžus į aikštelę pastebėjau, kad visą maršrutą buvau neįsijungus šviesų. Laimei, tą pastebėjau tik aš viena biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burleska: 19 liepos 2010 - 23:17
QUOTE(Burleska @ 2010 07 20, 00:15)
Regitroje sužibėjau po antro laikymo (tiesa, tada tik grįžus į aikštelę pastebėjau, kad visą maršrutą buvau neįsijungus šviesų. Laimei, tą pastebėjau tik aš viena biggrin.gif  )

lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš mokiausi Kaune "Auto ABC", Savanorių pr. gale. Teoriją išmokau eksternu, nes man tiko tik rytinės pamokos, o po dviejų pamokų dėstytojas išėjo atostogų, tai buvom dar vieną kartą susitikę, išsiaiškinau, kas buvo neaišku, mokyklinį egzaminą išlaikiau iš pirmo karto ir viskas ax.gif O vairavimo instruktorius tai thumbup.gif Mokytojas iš didžiosios raidės. Į pamokas lėkdavau kaip ant sparnų, jo pastabas ir pamokymus prisimenu net dabar (po 6 metų) thumbup.gif
Atsakyti
gal kas turit atsiliepimu apie sias mokyklas, renkuosi viena is ju:

Autoplaneta
vairavimokursai
Vaira

arba senamiesty, centre gal galit kazka parekomenduot, butu gerai pylimo g.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 29 liepos 2010 - 12:12
QUOTE(Vai2lka @ 2010 07 29, 13:12)
gal kas turit atsiliepimu apie sias mokyklas, renkuosi viena is ju

arba senamiesty, centre gal galit kazka parekomenduot, butu gerai pylimo g.

va,as mokiausi autotake,man patiko mirksiukas.gif centre,netoli zaliojo tilto
Atsakyti
Aš baigiau vairavimo mokyklą Mobilūs žmonės - šilainiuose , man patiko labai nuostabūs žmonės , vairavimo instruktorius papuolė labai geras , viską gerai išaiškino ir išmokino wub.gif
Atsakyti