Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias mokyklas baigėme?

QUOTE(IvetaJ @ 2010 06 07, 21:32)
Pas Vakarijų.

Aš kai mokiausi tai irgi girdejau ,kad nuotaikos žmogus ,bet neblogas,o kaip dabar tai nežinau schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
baigineju draiverio mokykla didis.gif instruktorius super, beje ir teorija idomiai deste irgi super, tik uztrunka kursai nes dideles eiles pas instruktorius 4u.gif
Atsakyti
Galiu padovanoti 100 lt. nuolaidu kupona norintiems mokytis teises .lt 4u.gif
Atsakyti
Baigiau J. Jasučio vairavimo mokyklą, teorijos dėstytojas ir instruktorius Olegas - puikūs, viską išsilaikiau iš pirmo karto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Eileiteja @ 2010 06 15, 16:08)
Baigiau J. Jasučio vairavimo mokyklą, teorijos dėstytojas ir instruktorius Olegas - puikūs, viską išsilaikiau iš pirmo karto  wub.gif

Draugė irgi pas Olegą, bet jau 3 kart neišlaikė biggrin.gif
Atsakyti
mokiausi Daugva ir ko, pries 2 metus, labai fainas ir teorijos destytojas ir praktikos. (tada dar jasinskio g, buvo) teorija is pirmo karto, praktika is antro, bet ant rytojaus be papildomu pamoku. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš lankiau varavimo kursus Vilniuje mokykloje "gero kelio" teko važinėti gal su 5 instruktoriais iš tos mokyklos doh.gif
labiausiai patiko Marius, net nežinau ar jis dar dirba, nes tai buvo prieš gerus 2,6 m. smile.gif
Atsakyti
baigiau "adpilis" mokyklą žirmūnuose,žirmūnų 143.gavau pažymėjimą ir išdumiau.mano patarimas-laikykites nuo šios mokyklos atokiau!nieko nemoko,tik važiuoti tiesiai.rezultatas-jau kokios 7papildomos pamokos ir neišlaikytas egzaminas regitroje.per papildomas paaiškino daugiau,nei per važiavimus mokykloj,instruktoriai šoke,kad tiek daug nemokino ir neaiškino
Atsakyti
Dorkanas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(siaudai @ 2010 06 20, 16:48)
Dorkanas  thumbup.gif

Aha,pritariu.As dabar Dorkane E kat."damusineju",tikrai gera mokykla.Kainos normalios ir (kas man buvo aktualiausia) yra sestadienine grupe,ir instruktoriai dirba sestadieniais thumbup.gif
Atsakyti
o as Rigvedoje kaune ipusejau kursus. gavau superini instruktoriu Dariu thumbup.gif thumbup.gif drauge pas ji mokesi tai egza is pirmo karto islaike, as irgi tikiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(la_vita @ 2010 06 19, 13:30)
Aš lankiau varavimo kursus Vilniuje mokykloje "gero kelio" teko važinėti gal su 5 instruktoriais iš tos mokyklos  doh.gif
labiausiai patiko Marius, net nežinau ar jis dar dirba, nes tai buvo prieš gerus 2,6 m.  smile.gif

Brolis baigė šitą mokyklą, tai nelabai patenkintas paliko... Nekokį įspūdį savininkas sudarė, o ir mokyklinio teorijos egzo tvarka idiotiška buvo g.gif Rinkosi mokyklą pagal pigumą, tai ir gavo atitinkamai doh.gif
Nors instruktorium tai lyg ir nesiskundė, bet šiaip gailėjos, kad pasirinko būtent "Gero kelio" ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepa88: 21 birželio 2010 - 08:14