As baigiau Vingio 16 Strižak mokykla,klaipedoj.Buvo prikolnas destytojas, puikus instruktorius bet jei buciau zinojus kaip ten desto buciau ejus savarankiskai teorija mokytis nes tliepdavo namie knygute skaityt ir atejus prie kompo i kalusimus atsakinet,tai tas pats kaip paciam mokytis ir bilietus internete sprest...
Sveikos As mokiausi Siauliuose Jagmino mokykloje.likau labai patenkinta ir paskaitomis,nes labai issamiai viska isaiskindavo,ir begalo likau patenkinta instruktorium,pas ji galvoju dar uzsiregistruoti,nes seniai vairavau,o reikes mieste vairuoti,o drasos neturiu,tai reikes truputi pakartoti praktikos Bet siaip Siaulietems tikrai patarciau sia mokykla
QUOTE(Aurelija_ @ 2010 05 12, 20:33)
Apie "Zebra" ir as pacios geriausios nuomones Ir teorijos ir vairavimo labai faini mokytojai. Vairuot mokiaus su Linu, nerealus instruktorius.
Del Lino pritariu, vazinejau su juo viena karta, o po to pakeite instruktoriu, tai visai nieko gero jis buvo Daug kas pas Lina eina papildomai mokytis
Jasucio mokykla, mokausi pas instruktoriu Antana.
Kol kas absoliuciai jokiu nusskundimu netriu, esu zalia, pradejau nuo 0, o siuo metujauciuosi nebe tokiajauir zalia:), vaziuoti galiu!!!!
Antanas, kaip instruktorius man tikrai patinka, nusiskundimu neturiu, ramus, pataria, paaiskina, estakadoje ismoke su abiems stabdziais vaziuot, pasako pagr. mano klaidas
gal ir yra geresniu instruktoriu, bet as esu juo tikrai pateninta, zinot, merginos, reikia ir savo jegas ivertint, musu gi gabumai tikrai ne visu vienodi.
as apskritai neisivaizdavau, kd as sesiu kada prie masinos vairo, as ju paaniskai bijojau, net sedint keleivio vietoje man budavo nemalonu, sededavauisikibusi, o dabar sakau - as tikrai vairuosiu savo masiniuka!!!!! ir manau, kad didelis nuopelnas, kad taip siuo metu jauciuos ir sugebu, yra mano instruktorius ANTANAS.
Aciu jam
Kol kas absoliuciai jokiu nusskundimu netriu, esu zalia, pradejau nuo 0, o siuo metujauciuosi nebe tokiajauir zalia:), vaziuoti galiu!!!!
Antanas, kaip instruktorius man tikrai patinka, nusiskundimu neturiu, ramus, pataria, paaiskina, estakadoje ismoke su abiems stabdziais vaziuot, pasako pagr. mano klaidas
gal ir yra geresniu instruktoriu, bet as esu juo tikrai pateninta, zinot, merginos, reikia ir savo jegas ivertint, musu gi gabumai tikrai ne visu vienodi.
as apskritai neisivaizdavau, kd as sesiu kada prie masinos vairo, as ju paaniskai bijojau, net sedint keleivio vietoje man budavo nemalonu, sededavauisikibusi, o dabar sakau - as tikrai vairuosiu savo masiniuka!!!!! ir manau, kad didelis nuopelnas, kad taip siuo metu jauciuos ir sugebu, yra mano instruktorius ANTANAS.
Aciu jam
QUOTE(Joa @ 2010 03 01, 00:21)
ruosiausi is keliu eismo taisykliu knygutes ir bilietu, dar internete sprendziau visus is eiles rastus bilietus. Regitroj teorija galima laikyti savarankiskai pasiruosus kai turimas bent vidurinis issilavinimas, jokiu problemu nebuvo ir islaikiau is pirmo karto. Islaikius teorija uzsirasiau i mokykla praktiniam mokymuisi
Klausykit Kolegės, o kokius dokumentus reikia parodyti nuėjus į regitrą. Ar būtinai reikia turėti tą mokyklos baigimo pažymėjimą ar pan. Kaškaip čia man jau lėtai einasi , o juk norisi atostogauti
QUOTE(tapse @ 2009 10 27, 19:47)
Mokiausi Dorkane labai patiko ir teorijos destymas ir vairavimas, labaai geras instruktorius
O kas buvo instruktorius?
QUOTE(tapse @ 2010 06 07, 19:18)
Serapinas,labai fainas
Na girdėjau, kad šis instruktorius labai šaunus. Manasis nieko, bet paskutiniu metu mane pardėjo stresuoti Na nesupranta dar, kad aš tik pradedu mokytis vairuoti, o jis reikalauja kaip iš mokančios. Na aš nepasiduosiu
QUOTE(IvetaJ @ 2010 06 07, 20:42)
Na girdėjau, kad šis instruktorius labai šaunus. Manasis nieko, bet paskutiniu metu mane pardėjo stresuoti Na nesupranta dar, kad aš tik pradedu mokytis vairuoti, o jis reikalauja kaip iš mokančios. Na aš nepasiduosiu
O pas ka tu mokaisi
QUOTE(IvetaJ @ 2010 06 07, 15:32)
Pas Vakarijų.
Iterpsiu ir as savo trigrasi apie Vakari(Vakariju).Turejau garbes pries 5 metus vaziuot papildomu pamoku....Na, jei jis dar ten dirba tai vadinasi ner toks jau visai beviltiskas... Nes skundu esu savo ausim nugirdus pas administratore..
Nuotaikos zmogus..megsta plepet, o jeigu itinki, tai gerai...neissidirbines.
Labiausiai tai istrigo man toks vaizdelis-mokantis aikstelej, tai neaiskino kaip daryt ka, bet vis....pasipurksdavo kazkokiu ...dezodorantu...Kai as atsisukau pazvelgt , ka ten jis taip uosto....jis tokiu paklaikusiu zvilgsniu man sako-as gi sako....susileidziu kartais.... Nieko nesupratau , bet gal ir reikejo paviesint ir lipt is auto.Po to, jau kelis kart maciau kaip paneles islipa is jo mokomojo net neatsisveinusios .
Gal as tik toki vaizda apie ji susidariau nes mano pazistama eme papildomu pamoku jau turedama teises, tai sake -koks fainas!!!
reziume-ciudakas ir vsio.O mes tik mokinukai