Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias mokyklas baigėme?

QUOTE(sineja @ 2010 03 01, 12:13)
nors as nebaigiau eksternu, bet noreciau pasidalinti savo nuomone  4u.gif  Kadangi as niekada nesidomejau vairavimu, vaziuodama nekreipdavau demesio i zenklus, i situacijas ir .t.t. vairuot pradejau nuo visisko nulio, tai man teorijos pamokos neatsiejamos, galiu pasakyti, kad knygutej tiek dalyku neparasyta..Tad spresk pagal save, jei manai, kad sugebesi tai pirmyn  mirksiukas.gif

Ir aš manau, kad žmogaus paaiškinimas pades geriau suprasti taisykles. Juk tikriausiai yra pateikiami realus pavyzdziai, kurie dar labiau padeda isisavinti medziaga.
Ieskau toliau kur galeciau mokytis...
Atsakyti
QUOTE(nijako @ 2010 03 01, 15:32)
Ir aš manau, kad žmogaus paaiškinimas pades geriau suprasti taisykles. Juk tikriausiai yra pateikiami realus pavyzdziai, kurie dar labiau padeda isisavinti medziaga.

Aš mokiausi mokykloje (AutoABC). Nežinau, ar mokytojas ne itin geras papuolė, bet nieko naujo neišgirdau, ko nebuvo knygutėje. Tiesiog pamokų metu skaitydavo knygutę, kai kurias vietas gal plačiau pakomentuodavo, bet nelabai ten buvo ką komentuot - knygutėj tikrai aiškiai ir tiksliai viskas surašyta, be to, turėjom knygutes su paveiksliukais. Jei eičiau iš naujo, tikrai mokyčiaus eksternu ir nesukčiau galvos dėl sunkiai suderinamo laiko...
Atsakyti
QUOTE(nijako @ 2010 03 01, 15:32)

Aš tai dorkane mokiausi,man labai patiko kaip teorija deste, viskas buvo aiškinama tikroviškai, visokios situacijos smulkiai išanalizuojamos ir labai daug praktišku patarimu kaip elgtis tam tikroms situacijom,vienu žodžiu nesigailiu kad išklausiau teorijos paskaitas,eksternu tikrai daug ko bučiau nesužinojusi.
Atsakyti
baigiau "Zebras" mokykla,esancia Kaune,Laisves al. visai patiko,malonus mokytojai,ir neleido eiti teorijos laikyt kol ten teorijos neislaikai nepadarant nei vienos klaidos thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas žinote instruktoriaus Arūno tel.nr. keičau telefoną ir neišsisaugojau nr.
prašau, mergaitės, pagelbėkit verysad.gif

Tiesa, jis dirbo vairavimo mokykloje "Noriu vairuoti" verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vpusku: 02 kovo 2010 - 16:47
uzsirasiau i Jasucio vairavimo mokykla. Pradedu lankyti nuo kovo 22 dienos. Tikiuosi nenusivilsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edma @ 2009 10 29, 12:24)
,,Dorkanas,, Antakalnyje  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Prisiskaičiau čia pas jus kokių instruktorių būna, ir baisu dabar ant tokių papult doh.gif pusė mano optimizmo išgaravo biggrin.gif
Gal turite kokių atsiliepimų apie vairavimo mokyklas Naujininkuose arba netoliese (pvz.: Pylimo g., Savanorių)?
Atsakyti
As baigiau GeraMokykla vilniuje s.miestelyje lb jau viskas neblogai, instruktorius toks zmogiskas, baimes ner jokios vairuojant thumbup.gif
Atsakyti
baigiau I.Jagmino mokykla Siauliuose. vakar issilaikiau praktini egzamina regitroj (is antro karto) rolleyes.gif instruktorius Jonas thumb_yello.gif (pirmakart susimoviau grinai deel savo zioplumo) doh.gif
Atsakyti
Baigiau vairavimo mokyklą "Mealda", Vilniuje, Savanorių pr./ Gerosios vilties gatvėje smile.gif tiesa, prieš 3-4 metus jau, tai gal dabar kas ir pasikeitę wink.gif nors mokykla mačiau tikrai yra smile.gif labai smagus kolektyvas, draugiškas.. Teoriją išdėstė greitai, kadangi užsiėmiai vykdavo 4 kartus per savaitę.. O dėl vairavimo tai gal ir pati žiopla, teko papildomai mokintis aikštelėje parkavimo, nes mažai man buvo žinių.. ax.gif
Bet šiaip mokykla buvau patenkinta wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 11 balandžio 2010 - 16:05
QUOTE(Thea! @ 2010 03 02, 00:02)
baigiau "Zebras" mokykla,esancia Kaune,Laisves al. visai patiko,malonus mokytojai,ir neleido eiti teorijos laikyt kol ten teorijos neislaikai nepadarant nei vienos klaidos thumbup.gif

Apie "Zebra" ir as pacios geriausios nuomones bigsmile.gif Ir teorijos ir vairavimo labai faini mokytojai. Vairuot mokiaus su Linu, nerealus instruktorius. wub.gif
Atsakyti