Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias mokyklas baigėme?

QUOTE(tapse @ 2009 11 10, 21:04)
Tada visi šiauliečiai turi žinoti,kad i ja nepakliutu bash.gif  bash.gif

Baigiau Kriščiūno mokyklą. Labai džiaugiuosi iš tikro. Nereikia sakyti kad VISI instruktoriai ten blogi ir VISA mokykla kaip pragaras. Kiekvienoj mokykloj yra blogų instruktorių, o dar ir nuo mokinio labai daug kas priklauso tongue.gif Man labai patiko ir teorijos dėstytojas ir vairavimo instruktorė ax.gif puikiai išmokė, išlaikiau iš pirmo karto viską. tad nepeikit visos mokyklos dėl to kad kažkam kažkas joje nepatinka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziogas88 @ 2009 11 11, 02:51)
Baigiau Kriščiūno mokyklą. Labai džiaugiuosi iš tikro. Nereikia sakyti kad VISI instruktoriai ten blogi ir VISA mokykla kaip pragaras. Kiekvienoj mokykloj yra blogų instruktorių, o dar ir nuo mokinio labai daug kas priklauso  tongue.gif  Man labai patiko ir teorijos dėstytojas ir vairavimo instruktorė  ax.gif  puikiai išmokė, išlaikiau iš pirmo karto viską. tad nepeikit visos mokyklos dėl to kad kažkam kažkas joje nepatinka  doh.gif

Jei esi gabus vairavimui, tai išmokyti gali bet koks instruktoriu iš bet kokios mokyklos, bet jei esi ne toks imlus, tuo atveju turėtų pasireikšti instruktoriaus pedagoginis talentas.Jei užveriamos durys, lipi pro langą, o manajam instruktoriui tas pats.Aš nesugebu, vadinasi -nesugebu. O aš tikrai labai,labai noriu išmokti vairuoti ir pinigų tam reikalui galiu skirti tiek kiek reikės.Gaila, bet jis to nesuprato.
Atsakyti
Vat labai idomi kai kuriu nuomone:''kam kaltinti mokykla,jei joje dirba blogi instruktoriai".Mano nuomone tai instruktoriai ir sudaro ta mokyklos pagrinda,man pav visai neidomu kas tos mokyklos savininkas,ar kokia ten sekretore dirba,taipogi ir teorijos destytojas geras jis ar blogas-nera svarbu,nes kaip zinot teorija ir savarankiskai galima ismokt.Todel man svarbiausia kokie instruktoriai ir kaip jie sugeba mokyti.O kadangi yra tokiu kurie visiskai abejingi,ir ne kiek neidomu ar ismoks mokinys ko ar ne,tai vat tokie instruktoriai ir gadina savo mokyklos varda.Oir mokyklos vadovas galetu gal labiau dometis kaip dirba jo darbuotojai.Ir as cia tikrai nenoriu pasakyt kad ten pas juos visi blogi,aisku gal ir labai geru yra,bet as kazkaip su jais nesusiduriau.
Atsakyti
Nepykit gi taip bigsmile.gif aš tik pasakiau savo nuomonę, kaip matau iš daugybės pasisakymų čia. Juk vienoje mokykloje būna daug instruktorių (ir labai gerų ir labai blogų), paskaičius šios temos post'us matau kad jei kas pataikė ant blogo instruktoriaus tai sako kad ne tik jis bet ir visa mokykla prasta (su likusiais instruktoriais, kurių net nepažįsta). Tik tiek, nepykit labai, norėjau pasisakyt ax.gif
Atsakyti
Merginos,o kokios dabar mašinos yra regitroje? Beje,gal kuri nors esate baigusios ar mokotės autotrasoje?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(369vieta @ 2010 02 20, 13:34)
Merginos,o kokios dabar mašinos yra regitroje? Beje,gal kuri nors esate baigusios ar mokotės autotrasoje?? 4u.gif

opel astros ir golfai bigsmile.gif
Atsakyti
Ryt atsiimu pazymejima ARV auto.
Ir noreciau parekomenduoti LABAI gera kantru instruktoriu Rolanda Gruzdziu thumbup.gif
Atsakyti
Mokiausi Ikonikovo įmonėje (kur Spaudos rūmuose, Vilniuje), mokykla patiko, teorijos dėstytojas Leonidas nuostabus, praktikos instruktorius Vladimiras normalus, kompiuterinė klasė irgi gera. Atsiliepimai patys geriausi.
Atsakyti
QUOTE(Tūla @ 2010 02 25, 18:15)
Mokiausi Ikonikovo įmonėje (kur Spaudos rūmuose, Vilniuje), mokykla patiko, teorijos dėstytojas Leonidas nuostabus, praktikos instruktorius Vladimiras normalus, kompiuterinė klasė irgi gera. Atsiliepimai patys geriausi.

Kažin kada tai buvo g.gif jau ir įmonės tokios nėra schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raidele: 25 vasario 2010 - 16:24
QUOTE(raidele @ 2010 02 25, 16:22)
Kažin kada tai buvo  g.gif  jau ir įmonės tokios nėra  schmoll.gif

labas
adresa ir kontaktus dar randu inetrnete, bet ju puslapio nebeatidaro. g.gif Tai nebera tos firmos? O as planavau nuo kovo ar balandzio menesio eiti mokytis.
Atsakyti
QUOTE(nijako @ 2010 02 26, 17:26)
labas
adresa ir kontaktus dar randu inetrnete, bet ju puslapio nebeatidaro.  g.gif  Tai nebera tos firmos? O as planavau nuo kovo ar balandzio menesio eiti mokytis.

Labas. Deja Ikonikovas mirė.
Tad ir įmonės tokios nėra. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raidele @ 2010 02 26, 15:30)
Labas. Deja Ikonikovas mirė.
Tad ir įmonės tokios nėra.  ax.gif

tai cia neseniai viskas? Nes dar pries koki menesi veike viskas. gaila. verysad.gif Gera imone buvo...

kokia kita mokykla butu rekomenduojama virsuliskiu rajone?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijako: 26 vasario 2010 - 15:33