QUOTE(pikudama @ 2009 09 03, 15:15)
KA JUS MANOT. as padariau tik pagreitejima aikstelej ir po to 5 kartus uzgesau ant estakados, kadangi.... man DORKANO superinstruktorius liepe atlikinet estakada neteisingai, be rankinio stabdzio, sake nesamone kaip tave mokino tavo mieste su rankiniu, vilniuj reik atlikinet su koju stabdziu. taip ir dariau...
skambinsiu ju direktoriui ir paklausiu, gal man kompensacija noretu pasiulyt uz neteisinga ismokyma... jie PRIVALO ATSAKYTI uz savo darbuotojus....
skambinsiu ju direktoriui ir paklausiu, gal man kompensacija noretu pasiulyt uz neteisinga ismokyma... jie PRIVALO ATSAKYTI uz savo darbuotojus....
estakadą galima daryti arba su rankiniu arba be jo. nėra jokio 'teisingo' būdo, tiesiog kaip kam patogiau. aš asmeniškai su rankiniu nė nesu bandžiusi, mokiausi su paprastu ir nė karto neužgesau. jei pati neprašot gali tiesiog ir terodyti jų įprastą būdą. o dėl tų 'neteisingų' mokymų ir kompensacijų - stipriai per jautriai reaguojat. nors žinoma dėl savo nesėkmių visada lengviausia kaltinti kitus