Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias mokyklas baigėme?

QUOTE(pikudama @ 2009 09 03, 15:15)
KA JUS MANOT. as padariau tik pagreitejima aikstelej ir po to 5 kartus uzgesau ant estakados, kadangi.... man DORKANO superinstruktorius liepe atlikinet estakada neteisingai, be rankinio stabdzio, sake nesamone kaip tave mokino tavo mieste su rankiniu, vilniuj reik atlikinet su koju stabdziu. taip ir dariau... 

skambinsiu ju direktoriui ir paklausiu, gal man kompensacija noretu pasiulyt uz neteisinga ismokyma... jie PRIVALO ATSAKYTI uz savo darbuotojus....

estakadą galima daryti arba su rankiniu arba be jo. nėra jokio 'teisingo' būdo, tiesiog kaip kam patogiau. aš asmeniškai su rankiniu nė nesu bandžiusi, mokiausi su paprastu ir nė karto neužgesau. jei pati neprašot gali tiesiog ir terodyti jų įprastą būdą. o dėl tų 'neteisingų' mokymų ir kompensacijų - stipriai per jautriai reaguojat. nors žinoma dėl savo nesėkmių visada lengviausia kaltinti kitus rolleyes.gif
Atsakyti
butent. nera teisingo ar neteisingo budo. galima arba su rankiniu, arba su paprastu stabdziu,zinoma jums turejo parodyti abu budus,ir tuomet jus pasirinktume kuris jums priimtinesnis. as asmeniskai bandziau ir taip ir taip, bet su rankiniu man visai nepatiko, o be to ir mieste juk kiekviena kart sustojus neuztraukinesi to rankinio;]]
Atsakyti
Tai nejaugi regitroje egzamino metu egzaminuotojas gali pasakyti, kad ne su tuo stabdziu dirbama ant estakados, jeigu galima ir taip, ir kitaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2009 11 08, 19:31)
Tai nejaugi regitroje egzamino metu egzaminuotojas gali pasakyti, kad ne su tuo stabdziu dirbama ant estakados, jeigu galima ir taip, ir kitaip g.gif

negali. spėju kad tiesiogiai taip ir nepasakė, o davė pastabą maždaug 'kodėl nebandote kitu būdu jei tai nesiseka'. vairavimo mokyklos paprastai abiem nė nemoko, o parodo tą, kuris pačiam instruktoriui priimtinesnis. aš apie rankinį išgirdau tik iš pažįstamų, tada paprašiau parodyti bet pernelyg daug terliojimosi pasirodė, be to su paprastu gerokai lengviau. gal nebent labai kojos drebėti turi kad būtų įmanoma užgęsti. o pačioj egzamino tvarkoj yra nurodyta 'sustojimas ir pajudėjimas iš vietos įkalnėje'. kokiu būdu - nenurodyta.
Atsakyti
O mane Zebre moke abiem budais i ikalne ivaziuot, o Regitroje sake jog reikia su rankiniu daryt. smile.gif
Atsakyti
MAn instruktorius irgi sake kad regitroj galima tiek su rankiniu tiek su darbiniu stabdziu sustot ant estakados.Pirmasis instruktorius mane moke tik su darbiniu,o kai emiau papildomus pas kita tai ismoke ir su rankiniu.Sake kad jei gyvenime tektu vazinet su benzinine masina tai teks naudotis rankiniu,nes su darbiniu vargiai pajudesi ikalneje.Seniau ir regitroj buvo benzinines,todel ir mokydavo tik su rankiniu.Beje,kad ir dyzeline,sake jei silpnesnis variklis tai irgi reikia rankini naudot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo waja28: 09 lapkričio 2009 - 17:12
QUOTE(waja28 @ 2009 11 09, 17:10)
MAn instruktorius irgi sake kad regitroj galima tiek su rankiniu tiek su darbiniu  jei gyvenime tektu vazinet su benzinine masina tai teks naudotis rankiniu,nes su darbiniu vargiai pajudesi ikalneje.

va čia tai tikrai netiesa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(waja28 @ 2009 11 09, 18:10)
MAn instruktorius irgi sake kad regitroj galima tiek su rankiniu tiek su darbiniu stabdziu sustot ant estakados.Pirmasis instruktorius mane moke tik su darbiniu,o kai emiau papildomus pas kita tai ismoke ir su rankiniu.Sake kad jei gyvenime tektu vazinet su benzinine masina tai teks naudotis rankiniu,nes su darbiniu vargiai pajudesi ikalneje.Seniau ir regitroj buvo benzinines,todel ir mokydavo tik su rankiniu.Beje,kad ir dyzeline,sake jei silpnesnis variklis tai irgi reikia rankini naudot.

Mes abi mokomės toje pačioje mokykloje, pabaigsiu likusius 3 važiavimus ir pakeisiu ne tik instruktorių, bet ir mokyklą.Mane erzina instruktoriaus abejingumas. Anksčiau maniau, kad jis labai ramus žmogus, bet dabar matau, kad jam neįdomu mane mokyti, aš tikrai važiuodama darau daug nesamonių, kai paklausiu, ką man reikėjo padaryti, kad būtų gerai, jis atsakė- ką čia pasakosiu, vis tiek nesuprasi.Taip pabendravus dingsta bet koks noras važiuoti, jaučiuosi tragiškai.Bet aš juk tam ir atėjau, kad suvokčiau, suprasčiau ir išmokčiau važiuoti.Gal važiavime aš tikrai ne vunderkindas, bet jai man kas tinkamai paaiškistų, kodėl reikia daryti būtent taip,o ne kaip robotui vykdyti jo paliepimus, man sektūsi tikrai geriau.
Atsakyti
QUOTE(Atėnė V @ 2009 11 10, 11:11)
Mes abi mokomės toje pačioje mokykloje, pabaigsiu likusius 3 važiavimus ir pakeisiu ne tik instruktorių, bet ir mokyklą.Mane erzina instruktoriaus abejingumas.  Anksčiau maniau, kad jis labai ramus žmogus, bet dabar matau, kad jam neįdomu mane mokyti, aš tikrai važiuodama darau daug nesamonių, kai paklausiu, ką man reikėjo padaryti, kad būtų gerai, jis atsakė- ką čia pasakosiu, vis tiek nesuprasi.Taip pabendravus dingsta bet koks noras važiuoti, jaučiuosi tragiškai.Bet aš juk tam ir atėjau, kad suvokčiau, suprasčiau ir išmokčiau važiuoti.Gal važiavime aš tikrai ne vunderkindas, bet jai man kas tinkamai paaiškistų, kodėl reikia daryti būtent taip,o ne kaip robotui vykdyti jo paliepimus, man sektūsi tikrai geriau.

Siaubas doh.gif Ir kaip jie nesupranta, iš kieno pinigų algą gauna.. Tikrai keisk instruktorių ir jokiu būdu neįsivaryk jokių kompleksų dėl kažkieno nemokėjimo dirbt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėnė V @ 2009 11 10, 11:11)
Mes abi mokomės toje pačioje mokykloje, pabaigsiu likusius 3 važiavimus ir pakeisiu ne tik instruktorių, bet ir mokyklą.Mane erzina instruktoriaus abejingumas.  Anksčiau maniau, kad jis labai ramus žmogus, bet dabar matau, kad jam neįdomu mane mokyti, aš tikrai važiuodama darau daug nesamonių, kai paklausiu, ką man reikėjo padaryti, kad būtų gerai, jis atsakė- ką čia pasakosiu, vis tiek nesuprasi.Taip pabendravus dingsta bet koks noras važiuoti, jaučiuosi tragiškai.Bet aš juk tam ir atėjau, kad suvokčiau, suprasčiau ir išmokčiau važiuoti.Gal važiavime aš tikrai ne vunderkindas, bet jai man kas tinkamai paaiškistų, kodėl reikia daryti būtent taip,o ne kaip robotui vykdyti jo paliepimus, man sektūsi tikrai geriau.

Ir kokia gi čia mokykla taip moko gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(tapse @ 2009 11 10, 21:36)
Ir kokia gi čia mokykla taip moko gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

Krisciuno.cia siauliuose.
Atsakyti
QUOTE(waja28 @ 2009 11 10, 22:42)
Krisciuno.cia siauliuose.

Tada visi šiauliečiai turi žinoti,kad i ja nepakliutu bash.gif bash.gif
Atsakyti