Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias mokyklas baigėme?

Mokiausi „Gineidoje“, Pylimo gatvėje. Atsiliepimai patys šilčiausi, jau dabar pasiilgstu pamokų smile.gif Teoriją dėstė Gintautas Jonauskas. Reiklus, bet dėsto super profesionaliai. Pateikia daug anekdotinių pavyzdžių iš praktikos ir svarbiausia, kad visas tas juokingas istorijas pasakoja ne šiaip sau, o norėdamas sudėlioti dėstomos temos akcentus (žodžiu, nenuklysta į lankas). Taip kad pamokos tikrai gyvos ir informatyvios.
Vairuoti mokiausi pas Lauryną. Pasirinkau jį prisiskaičiusi teigiamų atsiliepimų, tai iš pradžių nuogąstavau, kad nebūtų „pergirtas“, kaip kartais pasitaiko smile.gif Na, bet realybė pranoko visus lūkesčius smile.gif Apskritai mokytis vairuoti ėjau labai nenorom, labiau iš reikalo, nes vairavimas ir eismas man tiesiog paniką kėlė, bet Laurynas tikrai daro stebuklus thumbup.gif Pati, jei prireikia ką nors ko nors pamokyti, esu labai nekantri, tai man protu nesuvokiama, kaip žmogus gali turėti tokią auksinę kantrybę. Žodžiu, beprotiškai kantrus (balso tonas išlieka ramutėlis net avarinėse situacijose), labai įžvalgus (greitai pastebi mokinio nuotaikas ir į jas reaguoja), labai profesionalus (nepraleidžia klaidų pro akis ir netingi šimtą dvidešimt kartų pakartoti, ką ir kaip reiktų daryti, kad tų klaidų nebeliktų) instruktorius. Iš tos baimės vairuoti kartais pjaudavau grybą kaip reikiant, bet iš pamokos Lauryno dėka visad grįždavau su šypsena.
Ir teoriją, ir vairavimą išsilaikiau iš pirmo karto, dabar belieka toliau tobulėti, o „Gineidai“ ir Laurynui visad būsiu dėkinga už tai, kad padėjo atsikratyt vairavimo fobijos ir pažadino tikrą norą išmokti gerai vairuoti thumbup.gif
Atsakyti
Mokiausi Dorkane labai patiko ir teorijos destymas ir vairavimas, labaai geras instruktorius ax.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
As mokiasi "Jasucio vairavimo mokykla" ar kazkaip panasiai vadinasi. Teorijos pamokomis likau labai patenkintas, nes desto pats Jasutis ir zmogus tikrai labai stengiasi isaiskinti viska, kad islaikytu visas kursas. Kiek zinau ta imone turi kelias buveines, taigi jei rinksites kursus, eikite ten kur desto pats Jasutis. Anksciau jis budavo spaudos rumuose, dabar nezinau ar dar ten buna. As ir visiem savo pazystamiem ir draugam rekomendavau, tai su teorija niekam problemu nebuvo...
O del vairavimo, tai cia kaip kam jau pasiseka, nes priklauso labai daug nuo instruktoriaus. Jei zmogus stengiasi, visada gerai isaiskina, jokiu problemu nebus. Man asmeniskai nepatiko maniskis, toks vaizdas kad jam tik atvazinet buvo svarbiausia ir viskas. Sedim, vaziuojam, jis nieko nesako. Aiksteleje islipdavo ir nueidavo plepet su kitais instruktoriais, o tu ten sukinekis kaip tau patinka ir pats mokinkis... Po 5 kartu lyg tarp kitko uzsimine, kad man jau nereik mokintis ir jei noriu galiu nebevaiksciot ir jis pasirasys, kad visus 10 kart buvau, matyt saliarka norejo sutaupyt doh.gif Gerai, kad nebuvau zalias, nes su tokiu instruktorium nemokanciam vairuot, be sansu ismokt. Cia buvo pries ~6 metus, tikiuosi jis jau nebedirba... Bet va draugei kitas pakliuvo instruktorius toje pacioje imoneje, tai ja praktiskai nuo nulio ismokino vairuot ir padejo labai puikius pagrindus, dabar ji vairuoja geriau, net nei kaikurie vyrai, o apie moteriskes net nekalbu biggrin.gif
Atsakyti
,,Dorkanas,, Antakalnyje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kasnis @ 2009 10 29, 10:42)
O del vairavimo, tai cia kaip kam jau pasiseka, nes priklauso labai daug nuo instruktoriaus.

Kokie vardai jūsų minėtų instruktorių?
Smalsu daugiau apie konkrečius Jasučio instruktorius sužinot...
Atsakyti
QUOTE(Laumės vaikas @ 2009 10 29, 14:55)
Kokie vardai jūsų minėtų instruktorių?
Smalsu daugiau apie konkrečius Jasučio instruktorius sužinot...

Oi vardu tikrai nepasakysiu, neprisimenu. Maniskis tai atrode toks jaunesnis, apkunus, susikuprines ir su stipriu rusisku akcentu kalbejo. Bet jis gal ir nebedirba jau ten, vistik tiek metu praejo...
Drauges instruktoriaus tikrai nezinau ir nemaciau, bet sake labai maloniai bendraujantis, kantrus, ir atrodo vyresnis. Siuo metu ji komandiruoteje, kai grys pasiklausiu, ji laike pries tris metus. Bet seip daug pazystamu toj mokykloje mokinosi, tai visi patenkinti, o teorija visi islaike is pirmo kart. Dabar man reiktu C isilaikyt, gaila, kad Jasutis nemokina C kategorijos. Tai ieskausi kur geriau ir pigiau:)
Atsakyti
Aš mokiausi Gineidoje. Teoriją dėstė Povilas, bet čia dar pernai... smile.gif Normaliai, nėra taip, kad super, bet ir nėra blogai. Vairuoti mokiausi pas Dmitrijų, tai nieko jis man neaiškino, važinėjomės ten, kur jam reikia, į vaistinę, šiukšlių maišais pastoviai bagažinė buvo užkrauta, tai važiavome jų išmesti... O aikštelėje vieną kartą tebuvome. Po pertraukos mokiaus pas Lauryną. Tikrai vertas pagyrų ir pritariu aukščiau parašytam komentarui apie jį. smile.gif O dabar štai kai išsilaikiau vairavimą net keista man mintis, kad nebus tokių fainų vairavimo pamokų... ax.gif blush2.gif
Atsakyti
AS baigiau S.Skridailos imones mokykla, esancia Silainiuose thumbup.gif .Labai patiko, puikus mokytojai, tiek teorija tiek praktika isaiskino kuo puikiausiai. Atejau nemokedama nieko, kiek dariau klaidu ir zioplinejau, ale kad nors karta buciau jautusi nors susierzinima balse, nieko. Kantrus labai ir faini zmoguciai thumbup.gif Atsiliepimai mano apie sia mokykla patys geriausi. Viska Regitroj issilaikiau is pirmo karto yahoo.gif Esu jiems labai dekinga notworthy.gif .
Atsakyti
QUOTE(Edma @ 2009 10 29, 10:24)
,,Dorkanas,, Antakalnyje  thumbup.gif

Ir as drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
"Vairalda" thumbup.gif
Atsakyti
Mokiausi Zebre , viska islaikiau is pirmo karto 4u.gif
Atsakyti
Mokiausi Ikonikovo vairavimo mokykloje smile.gif viskas labai patiko thumbup.gif tiek teorijos destytojas, tiek instruktorius Vitalijus thumbup.gif viską išsilaikiau iš pirmo karto drinks_cheers.gif
Atsakyti