Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias mokyklas baigėme?

QUOTE(Vegan @ 2009 05 27, 19:39)
Pas Jasuti biggrin.gif  Teorija labai sauni thumbup.gif  su instruktorium truputi kitaip, nelabai jis man patiko unsure.gif

Su kuo vairavai? rolleyes.gif
Atsakyti
as mokiausi "Gineidoj"", Pylimo gatvej, Vilniuje.
Gaila nebepamenu teorijos destytojo vardo , bet jis buvo toks didokas, su akinukais, jaunas pakankamai. Bet labai saunus buvo, deste suprantamai ir idomiai.
O praktika buvo pas Mindauga. thumbup.gif instruktorius
Atsakyti
mergaites. esu pikta ir noriu jum pasipasakot protest.gif as siandien patyriau toki fiasko DORKANO deka, kokio turbut gyvenime neturejau, ir privalau jums apie tai papasakot...... ir kitiems pasakykit, jei kiltu klausimas, ar rinktis sia istaiga. doh.gif siandien pirma karta gyvenime bandziau laikyt teises. buvau atlankiusi kursus ir issilaikiusi teorija pries tris metus kitam mieste, ir nebelaikiau del studiju vaziavimo egzamino. dabar susimasciau pabaigt sita reikala, ir nuejau i dorkana (pasiskaiciusi geru atsiliepimu) klaust, ka jie man siulytu. pirma, man niekas negalejo atsakyt i klausima, ar mano teorija galioja dar (pagal mandra istatyma galioja iki rugsejo 17), liepe skambint i reigtra. paskambinau, sako turejo ir mokykla pasakyt - galioja. 4u.gif na gerai, kadangi vel paskaiciau daug geru atsiliepimu - vistiek ejau i dorkana imt pamoku papildomu. nemaloniai elgesi man ta ju sekretore, bet kentejau, maniau gi "geriausia mokykla" vilniuj, bent taip zmones sako. tris dienas is eiles instruktorius liepe vaziuot i aikstele, nors figuras jau beveik idealiai atlikinejau, sake tau dar daug reikia (pinigu isleisti i ju kisene), vis griebdavo uz vairo, sakydavo tu nepadarysi, nu cia per stebukla padarei. po to neapsikentus emiau dar pamoku kitoj mokykloj, AUTOKLASEJ, vaziavau po miesta, karta kita i regitros kelius, sekesi tikrai gerai, net nepalyginsi duotu ziniu ir pastangu, kurias teideda DORKANO "asai" (ten tokia salta aplinka doh.gif ) ir kokias paprasta, bet nuostabi, gudriai mokanti mokykla. ir siandien bandziau laikyt teises. KA JUS MANOT. as padariau tik pagreitejima aikstelej ir po to 5 kartus uzgesau ant estakados, kadangi.... man DORKANO superinstruktorius liepe atlikinet estakada neteisingai, be rankinio stabdzio, sake nesamone kaip tave mokino tavo mieste su rankiniu, vilniuj reik atlikinet su koju stabdziu. taip ir dariau... eina sau, mano egzaminatorius buvo tikrai nuostabus, supratingas, bet kai jau pati apstulbus sedziu kad neiseina nors tu ka, sako "kas tave taip vaikiskai moke, kas tau tokia nasta uzkrove"... likau pritrenkta, sakau man liepe tai taip vaziuot DORKANE, tipo mokykloj Nr.1.... ir zmogus sako kaip taip gali but - kai tokia jautria masina vaziuoji, kai net milimetrai del sankabos svarbu, tai tik su rankiniu reikia... padariau idomumo delei dar karta su rankiniu - gavosi puikiai, nors imk ir vaziuok i gatves, savo jegomis neabejojau... o po to dar ilgai egzaminatorius ramino verkiancia, nes taip susierzinau.. ir jo zodziais, masina siaip valdziau graziai ir buvo malonu bandomuosius ratus sukt aplink...

ZMONES - AR JUS MANOT, KAD APIE MOKYKLA (kuri, beje, skelbiasi "dirba profesionalūs, atestuoti teorijos dėstytojai ir vairavimo instruktoriai"), kurios instruktorius padare tokia grubia klaida, yra verta galvoti, jog nebus NESAMONIU MOKYME kitose srityse? as manau, kad man sitas profesionalas taip reprezentavo vairavimo mokykla, jog sita antireklama tikrai dar ne vienam pasakysiu. esu isiutusi, isizeidusi ir praradusi bet koki tikejima - ten tik pinigu plesikai..

skambinsiu ju direktoriui ir paklausiu, gal man kompensacija noretu pasiulyt uz neteisinga ismokyma... jie PRIVALO ATSAKYTI uz savo darbuotojus....
Atsakyti
QUOTE(pikudama @ 2009 09 03, 16:15)
mergaites. esu pikta ir noriu jum pasipasakot protest.gif  as siandien patyriau toki fiasko DORKANO deka, kokio turbut gyvenime neturejau, ir privalau jums apie tai papasakot...... ir kitiems pasakykit, jei kiltu klausimas, ar rinktis sia istaiga.  doh.gif  siandien pirma karta gyvenime bandziau laikyt teises. buvau atlankiusi kursus ir issilaikiusi teorija pries tris metus kitam mieste, ir nebelaikiau del studiju vaziavimo egzamino. dabar susimasciau pabaigt sita reikala, ir nuejau i dorkana (pasiskaiciusi geru atsiliepimu) klaust, ka jie man siulytu. pirma, man niekas negalejo atsakyt i klausima, ar mano teorija galioja dar (pagal mandra istatyma galioja iki rugsejo 17), liepe skambint i reigtra. paskambinau, sako turejo ir mokykla pasakyt - galioja.  4u.gif na gerai, kadangi vel paskaiciau daug geru atsiliepimu - vistiek ejau i dorkana imt pamoku papildomu. nemaloniai elgesi man ta ju sekretore, bet kentejau, maniau gi "geriausia mokykla" vilniuj, bent taip zmones sako. tris dienas is eiles instruktorius liepe vaziuot i aikstele, nors figuras jau beveik idealiai atlikinejau, sake tau dar daug reikia (pinigu isleisti i ju kisene), vis griebdavo uz vairo, sakydavo tu nepadarysi, nu cia per stebukla padarei. po to neapsikentus emiau dar pamoku kitoj mokykloj, AUTOKLASEJ, vaziavau po miesta, karta kita i regitros kelius, sekesi tikrai gerai, net nepalyginsi duotu ziniu ir pastangu, kurias teideda DORKANO "asai" (ten tokia salta aplinka doh.gif ) ir kokias paprasta, bet nuostabi, gudriai mokanti mokykla. ir siandien bandziau laikyt teises. KA JUS MANOT. as padariau tik pagreitejima aikstelej ir po to 5 kartus uzgesau ant estakados, kadangi.... man DORKANO superinstruktorius liepe atlikinet estakada neteisingai, be rankinio stabdzio, sake nesamone kaip tave mokino tavo mieste su rankiniu, vilniuj reik atlikinet su koju stabdziu. taip ir dariau... eina sau, mano egzaminatorius buvo tikrai nuostabus, supratingas, bet kai jau pati apstulbus sedziu kad neiseina nors tu ka, sako "kas tave taip vaikiskai moke, kas tau tokia nasta uzkrove"... likau pritrenkta, sakau man liepe tai taip vaziuot DORKANE, tipo mokykloj Nr.1.... ir zmogus sako kaip taip gali but - kai tokia jautria masina vaziuoji, kai net milimetrai del sankabos svarbu, tai tik su rankiniu reikia... padariau idomumo delei dar karta su rankiniu - gavosi puikiai, nors imk ir vaziuok i gatves, savo jegomis neabejojau... o po to dar ilgai egzaminatorius ramino verkiancia, nes taip susierzinau.. ir jo zodziais, masina siaip valdziau graziai ir buvo malonu bandomuosius ratus sukt aplink...

ZMONES - AR JUS MANOT, KAD APIE MOKYKLA (kuri, beje, skelbiasi "dirba profesionalūs, atestuoti teorijos dėstytojai ir vairavimo instruktoriai"), kurios instruktorius padare tokia grubia klaida, yra verta galvoti, jog nebus NESAMONIU MOKYME kitose srityse? as manau, kad man sitas profesionalas taip reprezentavo vairavimo mokykla, jog sita antireklama tikrai dar ne vienam pasakysiu. esu isiutusi, isizeidusi ir praradusi bet koki tikejima - ten tik pinigu plesikai..

skambinsiu ju direktoriui ir paklausiu, gal man kompensacija noretu pasiulyt uz neteisinga ismokyma... jie PRIVALO ATSAKYTI uz savo darbuotojus....

Man lygiai tas pats Kauno Auto ABC doh.gif (irgi ale geriausia, -iausia mokykla Kaune) Gavau tokį nenormalų instruktorių, kuris visą pamoką griebė už vairo, pats spaudinėjo pedalus ir perjunginėjo pavaras, aiškino, kad visą gyvenimą bijosiu vairuot ir būtent va šitaip neteisingai parodė estakadą... KET knygutėse bent jau parašyta, kad tai turi būti atliekama su rankiniu stabdžiu. Aišku iškart keičiau instruktorių (su juo dar nebuvau susitikus, tikiuos, kad tikrai nebebus tokių nesamonių). Bet šiaip labai graužiu nagus, kad anam pasirašiau už pamoką verysad.gif Mokėt didelius pinigus už tokį košmarą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo man_patinka_lietus: 03 rugsėjo 2009 - 16:01
Aš mokiausi "Autoklasėj", man patiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2009 09 03, 17:11)
Aš mokiausi "Autoklasėj", man patiko  g.gif

man autoklasej irgi nezmoniskai patiko, gal ne taip supratot is mano pasisakymo, jei cia man taikyta... blink.gif
Atsakyti
man_patinka_lietus,aš baigiau Auto ABC ir man labai patiko blink.gif važinėjau su geltonu vabalu,estakadoje mokino su rankiniu,sakė,kad galima su pedalais, berods vieną kartą pabandėm,kad pamatyčiau kas ir kaip,bet sakė,kad su rankiniu geriau. Vairą griebdavo tik rimtais atvejais, kai mokėjau aikštelėje išlipdavo ir palikdavo vieną sukiotis,davė kiek tik prašiau leidimų į aikštelė atvažiuot su šeimos mašina,atvažiuodavo manęs pasiimti į Donelaičio gatvę,nes labai man nepatogu važiuoti iki Islandijos pl. su juo visada buvo galima pasitarti kur važiuoti labiau reikia ar į miestą ar į aikštelę, man su žiedais bėdų buvo,tai pravažiavus pasakydavau,kad nelabai supratau,tai apsisukdavome ir vėl važiuodavom. nei karto balso nepakėlė,nei karto kažko pikto nepasakė. na tikrai,tik pagirti jį galėčiau. Mano dar trys pažįstami žmonės lankė tą mokyklą,visi gavo skirtingus mokytojus. Iš tų trijų vienas jau išsilaikė teises, dvi dar laikosi,nors ir jas mokino ant kalniuko su rankiniu,nors kai paklausau jų pasakojimų, tai rodos man pats geriausias instruktorius kliuvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Freedom @ 2009 09 03, 18:44)
man_patinka_lietus,aš baigiau Auto ABC ir man labai patiko  blink.gif važinėjau su geltonu vabalu,estakadoje mokino su rankiniu,sakė,kad galima su pedalais, berods vieną kartą pabandėm,kad pamatyčiau kas ir kaip,bet sakė,kad su rankiniu geriau. Vairą griebdavo tik rimtais atvejais, kai mokėjau aikštelėje išlipdavo ir palikdavo vieną sukiotis,davė kiek tik prašiau leidimų į aikštelė atvažiuot su šeimos mašina,atvažiuodavo manęs pasiimti į Donelaičio gatvę,nes labai man nepatogu važiuoti iki Islandijos pl. su juo visada buvo galima pasitarti kur važiuoti labiau reikia ar į miestą ar į aikštelę, man su žiedais bėdų buvo,tai pravažiavus pasakydavau,kad nelabai supratau,tai apsisukdavome ir vėl važiuodavom. nei karto balso nepakėlė,nei karto kažko pikto nepasakė. na tikrai,tik pagirti jį galėčiau. Mano dar trys pažįstami žmonės lankė tą mokyklą,visi gavo skirtingus mokytojus. Iš tų trijų vienas jau išsilaikė teises, dvi dar laikosi,nors ir jas mokino ant kalniuko su rankiniu,nors kai paklausau jų pasakojimų, tai rodos man pats geriausias instruktorius kliuvo  biggrin.gif

Nu aš pasikeičiau instruktorių ir tikiuos, kad dabar jau viskas kaip iš pypkės eis smile.gif Ką norėjau pasakyt, kad net gerose mokyklose tokių nenormalių pridurkų pasitaiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pikudama @ 2009 09 03, 17:16)
man autoklasej irgi nezmoniskai patiko, gal ne taip supratot is mano pasisakymo, jei cia man taikyta...  blink.gif

Ne, čia ne Jums buvo taikyta mirksiukas.gif tiesiog parašiau kur mokiausi ir kad patiko smile.gif
Atsakyti
mokiausi Dorkane dėstytojo vardo neatsimenu,bet išties jaunas ir pakankamai suprantamai viską dėstė,o instruktorių turėjau Jurgį Vylį,niekam nerekomenduočiau schmoll.gif
Atsakyti
I.Jagmino, Šiauliuose;]
Atsakyti
baigiau ARV-auto, atsiliepimai tik patys geriausi ir šilčiausi, patiko viskas nuo teorijos iki praktikos thumbup.gif išsilaikiau iš pirmo karto, neprireikė nei vienos papildomos pamokos
Atsakyti