Jasutis
Manau geriausia ką galėjau pasirinkt. Instruktoriai super teorija vyko labai linksmai, praktika irgi puikiai - per 10 pamoku išmokau visko,ko reikia
QUOTE(*Canis* @ 2009 05 07, 20:34)
Jasutis
Manau geriausia ką galėjau pasirinkt. Instruktoriai super teorija vyko labai linksmai, praktika irgi puikiai - per 10 pamoku išmokau visko,ko reikia
Aš irgi ten mokinausi Pas kokį instruktorių vairavai?
QUOTE(Pookis Pistacijus @ 2009 03 10, 11:14)
Baigiau VRC Vilniuje. Siaip daug kas neatitinka ka jie skelbia savo reklamoje, bet teorija normaliai paruose, vairavimo instruktorius taip pat patiko, Regitroj is pirmo kart issilaikiau.
o su kokiu instruktorium mokaisi? as irgi sita mokykla baigiau, instruktorius Linas buvo. Labai geras
As mokiausi Vilniuje Mealdoje (man rodos, ju psl. www.mealda.lt). Instruktoriaus vardo neatsimenu, bet jis mokyklos savininkas. Megdavo parekti, bet siaip neblogai moke, is pirmo karto islaikiau
UAB Gineida (www.vairuok.lt). Teorijos destytojas Gintautas Jonauskas; Vairavimo instruktorius - Laurynas
Daugiau negu Beveik visa mano seimos karta, draugai, gimines praeje ten. Taigi geriau negu
Daugiau negu Beveik visa mano seimos karta, draugai, gimines praeje ten. Taigi geriau negu
"Dorkanas" tai gal ir neblogai išmokė.
QUOTE(Ligitukas_tukas @ 2009 05 09, 13:20)
UAB Gineida (www.vairuok.lt). Teorijos destytojas Gintautas Jonauskas; Vairavimo instruktorius - Laurynas
Man irgi patiko ir destymas ir praktinis mokymas. Bet kainos vairavimo vos ne dvigubos nei kitur. O as dar kursa kartojau, tai nuplese uz tas 5 pamokas po 100 lt, nors papildomos pamokos kainuoja 70. Gi tas pats papildomas vairavimas, o sumokejau daug daugiau, taip ir likau nesupratus, uz ka. Tas labai nuvyle.
Bet instruktoriui Laurynui isties esu labai dekinga - puikus zmogus ir mokytojas
QUOTE(Nova @ 2009 05 25, 14:20)
Man irgi patiko ir destymas ir praktinis mokymas. Bet kainos vairavimo vos ne dvigubos nei kitur. O as dar kursa kartojau, tai nuplese uz tas 5 pamokas po 100 lt, nors papildomos pamokos kainuoja 70. Gi tas pats papildomas vairavimas, o sumokejau daug daugiau, taip ir likau nesupratus, uz ka. Tas labai nuvyle.
Bet instruktoriui Laurynui isties esu labai dekinga - puikus zmogus ir mokytojas
Taigi visur kurso kartojimas ~500Lt kainuoja. Tai nereiskia, kad pamoka po 100Lt...
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 05 25, 14:31)
Taigi visur kurso kartojimas ~500Lt kainuoja. Tai nereiskia, kad pamoka po 100Lt...
Na bet koks cia kartojimas, paprasciausios papildomos pamokos, juk daugiau nieko nedarai, tik pravazineji. Ne visur tiek kainuoja. Drauge kartojo - mokejo tiek pat, kaip uz papildomas pamokas.
QUOTE(Vakarė @ 2008 08 19, 14:00)
Mokiausi A. Bialo vairavimo mokykloje Teorijos destymas tikrai labai geras, puikiai paruosia (mums deste pats mokyklos savininkas A. Bial), bet su vairavimu cia prasciau...
Vairavima "muilina" pilnu tempu Be to, jei kyla neaiskumai, klientas visada neteisus
Pas Jasuti Teorija labai sauni su instruktorium truputi kitaip, nelabai jis man patiko
E.Andrulio vairavimo mokykla Siauliuose, tiek teorija tiek instruktorius Darius
Jaunas, kantrus ir ypac super ismoko
Jaunas, kantrus ir ypac super ismoko