Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias mokyklas baigėme?

Jasutis
Manau geriausia ką galėjau pasirinkt. Instruktoriai super wub.gif teorija vyko labai linksmai, praktika irgi puikiai - per 10 pamoku išmokau visko,ko reikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Canis* @ 2009 05 07, 20:34)
Jasutis
Manau geriausia ką galėjau pasirinkt. Instruktoriai super  wub.gif  teorija vyko labai linksmai, praktika irgi puikiai - per 10 pamoku išmokau visko,ko reikia  thumbup.gif

Aš irgi ten mokinausi thumbup.gif Pas kokį instruktorių vairavai?
Atsakyti
QUOTE(Pookis Pistacijus @ 2009 03 10, 11:14)
Baigiau VRC Vilniuje. Siaip daug kas neatitinka ka jie skelbia savo reklamoje, bet teorija normaliai paruose, vairavimo instruktorius taip pat patiko, Regitroj is pirmo kart issilaikiau.

o su kokiu instruktorium mokaisi? as irgi sita mokykla baigiau, instruktorius Linas buvo. Labai geras
Atsakyti
As mokiausi Vilniuje Mealdoje (man rodos, ju psl. www.mealda.lt). Instruktoriaus vardo neatsimenu, bet jis mokyklos savininkas. Megdavo parekti, bet siaip neblogai moke, is pirmo karto islaikiau 4u.gif
Atsakyti
UAB Gineida (www.vairuok.lt). Teorijos destytojas Gintautas Jonauskas; Vairavimo instruktorius - Laurynas
Daugiau negu thumbup.gif Beveik visa mano seimos karta, draugai, gimines praeje ten. Taigi geriau negu thumbup.gif
Atsakyti
"Dorkanas" tai gal ir neblogai išmokė.
Atsakyti
QUOTE(Ligitukas_tukas @ 2009 05 09, 13:20)
UAB Gineida (www.vairuok.lt). Teorijos destytojas Gintautas Jonauskas; Vairavimo instruktorius - Laurynas
Daugiau negu thumbup.gif Beveik visa mano seimos karta, draugai, gimines praeje ten. Taigi geriau negu thumbup.gif

Man irgi patiko ir destymas ir praktinis mokymas. Bet kainos vairavimo vos ne dvigubos nei kitur. O as dar kursa kartojau, tai nuplese uz tas 5 pamokas po 100 lt, nors papildomos pamokos kainuoja 70. Gi tas pats papildomas vairavimas, o sumokejau daug daugiau, taip ir likau nesupratus, uz ka. Tas labai nuvyle.
Bet instruktoriui Laurynui isties esu labai dekinga - puikus zmogus ir mokytojas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2009 05 25, 14:20)
Man irgi patiko ir destymas ir praktinis mokymas. Bet kainos vairavimo vos ne dvigubos nei kitur. O as dar kursa kartojau, tai nuplese uz tas 5 pamokas po 100 lt, nors papildomos pamokos kainuoja 70. Gi tas pats papildomas vairavimas, o sumokejau daug daugiau, taip ir likau nesupratus, uz ka. Tas labai nuvyle.
Bet instruktoriui Laurynui isties esu labai dekinga - puikus zmogus ir mokytojas smile.gif

Taigi visur kurso kartojimas ~500Lt kainuoja. Tai nereiskia, kad pamoka po 100Lt...
Atsakyti
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 05 25, 14:31)
Taigi visur kurso kartojimas ~500Lt kainuoja. Tai nereiskia, kad pamoka po 100Lt...

Na bet koks cia kartojimas, paprasciausios papildomos pamokos, juk daugiau nieko nedarai, tik pravazineji. Ne visur tiek kainuoja. Drauge kartojo - mokejo tiek pat, kaip uz papildomas pamokas.
Atsakyti
QUOTE(Vakarė @ 2008 08 19, 14:00)
Mokiausi A. Bialo vairavimo mokykloje  smile.gif  Teorijos destymas tikrai labai geras, puikiai paruosia (mums deste pats mokyklos savininkas A. Bial), bet su vairavimu cia prasciau... smile.gif

drinks_cheers.gif Vairavima "muilina" pilnu tempu cool.gif Be to, jei kyla neaiskumai, klientas visada neteisus lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas Jasuti biggrin.gif Teorija labai sauni thumbup.gif su instruktorium truputi kitaip, nelabai jis man patiko unsure.gif
Atsakyti
E.Andrulio vairavimo mokykla Siauliuose, tiek teorija tiek instruktorius Darius thumbup.gif
Jaunas, kantrus ir ypac super ismoko thumbup.gif
Atsakyti