Mokausi Klaipėdoj "Vilor" mokykloje. Teorijos ten nėjau, nes ruošiausi savarankiškai, o praktinį vairavimą pasėmiau pas Algį - liuks instruktorius , ramus, malonus, nepriekabus, tik vieną vienintelį kartą jo balse išgirdau susierzinimą(bet pati kalta - vos ne iš eilės tas pačias klaidas dariau), viską kantriai aiškina, derina laiką ir t.t.
Krisciuno imone, Siauliai..ismokau vaziuot is vazinejau su vienu instruktoriumi, dziaugiausi, nes buvo geras, bet dabar suprantu, kad geriau grieztesnis.. po paskutinio vaziavimo padariau keliu menesiu pertrauka ir vel pradejau, nes tos pertraukos nieko gero neatnesa.. pradejau vazinet pas kita instruktoriu. Toks jau metuose, grieztas..pamenu keikdavausi mintyse, kai su juo vazinedavau, nes po jo zodziu blogiausia pasaulyje vairuotoja jausdavaus bet paskui pabodo jo tie tokie varymai, pradejau stengtis, reaguoti i pastabas ir tikrai geriau vaziuoti tikrai jauciu skirtuma, nes pas ana vaziuodavau, jis man pasakydavo pastabas, pro viena ausi ieidavo, pro kita iseidavo o sitas grieztas, bet sito reikia is tikruju
Kaune "Vairaldoj" prie Topolio, geras mano instruktorius buvo
Auto ABC, Kaune
QUOTE(Giedraa @ 2009 03 09, 20:23)
as laikiaus mobilus zmones Kaune, turejau labai gera instruktoriu..vien pagyrimai jam uz kantrybe ir viska
Baigiau VRC Vilniuje. Siaip daug kas neatitinka ka jie skelbia savo reklamoje, bet teorija normaliai paruose, vairavimo instruktorius taip pat patiko, Regitroj is pirmo kart issilaikiau.
Kriščiūno, Šiauliai. Teorijos dėstytojas buvo superinis, o va instruktorė nepatiko, nors ir išlaikiau regitroj iš pirmo karto viską, bet nepatiko kaip žmogus man ta instruktorė, o kad gerai išmokė, tai didelis dėkui jai
Baigiau LEKADA. Na gal ir nieko, turint omeny, kad teises laikiaus po 4 metu siulau mokytis kur yra ASTRa automobiliukai, nes dabar jie daug bedu pridaro.
QUOTE(miurdock @ 2009 03 09, 15:09)
ARV auto
rašykit patį geriausią atsiliepimą Super mokykla, dėstytojas sudomino, išmokė, išlaikiau 100 proc. vairavimo instruktorius taip pat išmokė nepriekaištingai, be papildomų važiavimų, išlaikiau iš pirmo karto.
rašykit patį geriausią atsiliepimą Super mokykla, dėstytojas sudomino, išmokė, išlaikiau 100 proc. vairavimo instruktorius taip pat išmokė nepriekaištingai, be papildomų važiavimų, išlaikiau iš pirmo karto.
as ir baigiau ARV auto, labai patiko man ten, tik dar laukiu egzaminu regitroj
Klaipėda- Matuzevičiaus mokykla - nieks neikit. Nieko gero.