QUOTE(olialiaa @ 2009 02 05, 12:05)
pradejau as 2007 rudeni teorija lankyt. bet lankiau fabuose. o teises biski uzsitese, pas Lauryna patekau tik 2008 sausi. O isisrinkau, man rodos pasiakaiciau komentarus kazkokiam forume, apie geriausius instruktorius. kadangi buvau visiskai zalia siame reikale ir masinoj is kaires nesu sedejus... tai man reikejo tikrai gero profesionalo
ir nenusivyliau! o atvirksciai, pamilau vairavima. tuo tarpu kai mano drauges, manim ikalbetos pradejo beveik tuo pat metu lankyt kursus - nusivyle, bijo, nenori. kai kurios taip ir nebaige. o as jom siuliau eit pas Lauryna! nesutiko. nepatikejo.et
as ir pradejau 2007 rudeni...
Bet as Pylimo g teorija lankiau. Del draugysciu su daktarais dariau pertrauka, tad praktika pradejau tik Liepos vidury kazkur...
Matau, kad musu nuomones visiskai sutampa del instruktoriaus Lauryno profesionalumo
Kadangi buvau prisiskaicius forumuose, kaip instruktoriai ivaro vairavimo fobijas ir pan, tai labai bijojau, kad man tep nenutiktu, nors ir visom keturiom verziausi vairuot
Labai degiau noru. Dabar net neisivaizduoju, kokios cia fobijos galetu buti...
Vairavimas man - toooks didelis malonumas, kad niekaip nenustoju sapnuoti, jog vairuoju, ar perku masina, ar ja taisau, ar kazkam pasakoju, kaip man sekasi vairuoti ir pan... Bet kas idomiausia, jog kai sapnuoju, kad vairuoju, aiskiai matau, kokias klaidas darau (pagrindines, kokias dariau vairuojant su Laurynu) ir iskart taisausi, kaip moke Laurynas
Man taaaaip truksta vairavimo...
Issilaikius teises dar neteko pavairuoti. Seimyneles automatas - man neduoda. Netveriu savam kailyje, kaip noriu vairuoti!
Taigi, pats dideliausias dekui instruktoriui Laurynui
kad nenuslopino tos mano ugneles vairuoti, o priesingai - dar labiau ja pakurste!!...
P.S. xex
matau visai galima butu ikurti tema "Instruktorius Laurynas (Gineida)"
populiarus jis cia kazkaip