Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias mokyklas baigėme?

QUOTE(olialiaa @ 2009 02 04, 17:26)
Prisidedu ir as prie Gineidos ir Lauryno  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Papildyta:
ner ka ir prideti  thumbup.gif
pati pernai baigiau Gineida ir gavau teises likus 3 dienom iki liepos 1  lotuliukas.gif  doh.gif

heh smile.gif Tai gal mes dar kartu ir kursus lankem?... biggrin.gif Kada pradejai teorija?

IR kaip, per ka, kodel pasirinkai butent Lauryna? smile.gif Idomu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligitukas_tukas: 05 vasario 2009 - 01:14
QUOTE(Ligitukas_tukas @ 2009 02 05, 01:13)
heh  smile.gif  Tai gal mes dar kartu ir kursus lankem?... biggrin.gif  Kada pradejai teorija?

IR kaip, per ka, kodel pasirinkai butent Lauryna? smile.gif Idomu.

pradejau as 2007 rudeni teorija lankyt. bet lankiau fabuose. o teises biski uzsitese, pas Lauryna patekau tik 2008 sausi. O isisrinkau, man rodos pasiakaiciau komentarus kazkokiam forume, apie geriausius instruktorius. kadangi buvau visiskai zalia siame reikale ir masinoj is kaires nesu sedejus... tai man reikejo tikrai gero profesionalo smile.gif ir nenusivyliau! o atvirksciai, pamilau vairavima. tuo tarpu kai mano drauges, manim ikalbetos pradejo beveik tuo pat metu lankyt kursus - nusivyle, bijo, nenori. kai kurios taip ir nebaige. o as jom siuliau eit pas Lauryna! nesutiko. nepatikejo.et doh.gif
Atsakyti
As ejau i "MOBILIUS ZMONES" Kaune..
aplinka faina,kursus ten deste toks juokingas vyrukas,kuris labai garsiai spausdamas mygtukus tranke nesiojama kompa,tai sukeldavo juoka visiems..gali sedeti prie kompu kiek nori ir kada nori...ir dar instruktorius buvo nepakeiciamas,man apie ji buvo sake is kitos mokyklos.. (taip kad linkejimai Arunui su balta vectra berods) biggrin.gif

Vienintelis minusas,kad neduoda atsisviesti tu visu klausimu,kad galetum sakykim pasimokinti namie..motyvuoja kad neleidzia tas,kuris sukure ta ju programa...o dirbanciam zmogui tikrai nelieka mariu laiko ten prie tu kompu sedeti...
bet as gavau visus tuos bilietus is kitos mokyklos mokinio (arv auto),tai kai rasdavau laisva minute mokiaus darbe,per pietu pertrauka paskaitinedavau,paspresdavau...ir dar nueidavau pasedet prie tu kompu kai tik apsitaikydavo galimybe.
abu egzus issilaikiau 1 kartu,bet teorija tai tikrai zubrinau kaip reikiant smile.gif
Atsakyti
jonavos sultono mokykla
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 02 05, 12:05)
pradejau as 2007 rudeni teorija lankyt. bet lankiau fabuose. o teises biski uzsitese, pas Lauryna patekau tik 2008 sausi. O isisrinkau, man rodos pasiakaiciau komentarus kazkokiam forume, apie geriausius instruktorius. kadangi buvau visiskai zalia siame reikale ir masinoj is kaires nesu sedejus... tai man reikejo tikrai gero profesionalo  smile.gif  ir nenusivyliau! o atvirksciai, pamilau vairavima. tuo tarpu kai mano drauges, manim ikalbetos pradejo beveik tuo pat metu lankyt kursus -  nusivyle, bijo, nenori. kai kurios taip ir nebaige. o as jom siuliau eit pas Lauryna! nesutiko. nepatikejo.et  doh.gif

as ir pradejau 2007 rudeni... drinks_cheers.gif Bet as Pylimo g teorija lankiau. Del draugysciu su daktarais dariau pertrauka, tad praktika pradejau tik Liepos vidury kazkur...

Matau, kad musu nuomones visiskai sutampa del instruktoriaus Lauryno profesionalumo smile.gif Kadangi buvau prisiskaicius forumuose, kaip instruktoriai ivaro vairavimo fobijas ir pan, tai labai bijojau, kad man tep nenutiktu, nors ir visom keturiom verziausi vairuot biggrin.gif Labai degiau noru. Dabar net neisivaizduoju, kokios cia fobijos galetu buti... g.gif Vairavimas man - toooks didelis malonumas, kad niekaip nenustoju sapnuoti, jog vairuoju, ar perku masina, ar ja taisau, ar kazkam pasakoju, kaip man sekasi vairuoti ir pan... Bet kas idomiausia, jog kai sapnuoju, kad vairuoju, aiskiai matau, kokias klaidas darau (pagrindines, kokias dariau vairuojant su Laurynu) ir iskart taisausi, kaip moke Laurynas lotuliukas.gif Man taaaaip truksta vairavimo... verysad.gif Issilaikius teises dar neteko pavairuoti. Seimyneles automatas - man neduoda. Netveriu savam kailyje, kaip noriu vairuoti! unsure.gif

Taigi, pats dideliausias dekui instruktoriui Laurynui 4u.gif kad nenuslopino tos mano ugneles vairuoti, o priesingai - dar labiau ja pakurste!!... thumbup.gif

P.S. xex smile.gif matau visai galima butu ikurti tema "Instruktorius Laurynas (Gineida)" lotuliukas.gif populiarus jis cia kazkaip thumbup.gif
Atsakyti
Mokiausi pas Ikonikovą Vilniuj prieš 10 metų. Superinį instruktorių turėjau. Teoriją ir praktiką išlaikiau iš pirmo karto.
Atsakyti
QUOTE(Ligitukas_tukas @ 2009 02 05, 18:38)
as ir pradejau 2007 rudeni... drinks_cheers.gif Bet as Pylimo g teorija lankiau. Del draugysciu su daktarais dariau pertrauka, tad praktika pradejau tik Liepos vidury kazkur...

Matau, kad musu nuomones visiskai sutampa del instruktoriaus Lauryno profesionalumo smile.gif Kadangi buvau prisiskaicius forumuose, kaip instruktoriai ivaro vairavimo fobijas ir pan, tai labai bijojau, kad man tep nenutiktu, nors ir visom keturiom verziausi vairuot biggrin.gif Labai degiau noru. Dabar net neisivaizduoju, kokios cia fobijos galetu buti... g.gif Vairavimas man - toooks didelis malonumas, kad niekaip nenustoju sapnuoti, jog vairuoju, ar perku masina, ar ja taisau, ar kazkam pasakoju, kaip man sekasi vairuoti ir pan... Bet kas idomiausia, jog kai sapnuoju, kad vairuoju, aiskiai matau, kokias klaidas darau (pagrindines, kokias dariau vairuojant su Laurynu) ir iskart taisausi, kaip moke Laurynas lotuliukas.gif Man taaaaip truksta vairavimo... verysad.gif Issilaikius teises dar neteko pavairuoti. Seimyneles automatas - man neduoda. Netveriu savam kailyje, kaip noriu vairuoti! unsure.gif

Taigi, pats dideliausias dekui instruktoriui Laurynui 4u.gif kad nenuslopino tos mano ugneles vairuoti, o priesingai - dar labiau ja pakurste!!... thumbup.gif

P.S. xex smile.gif matau visai galima butu ikurti tema "Instruktorius Laurynas (Gineida)" lotuliukas.gif  populiarus jis cia kazkaip thumbup.gif

Tu paskaitytum Gineidos puslapy komentaru apie ji wink.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
nors kai kuriem nepatiko tai kad jis taip giriamas, ir pradejo "stumti" ant jo.
Man irgi ziauriai patinka vairuoti. ilga laika - 4 men nevairavau po teisiu. ir tik rudeni 2008 pradejau. ir kas gi galejo pagalvot kad puse lietuvos isvazinesiu? smile.gif biggrin.gif aisku ne viskas taip puikiai sekasi, nusipirkau klevo lapa ir kai vaziuoju(deje masinyte ne mano), padedu prie lango juos biggrin.gif
o sapnuot - tai as irgi sapnuoju, ir kad autobusa vairuoju ir seip smile.gif
nors viena dar nebuvau gatvei..visada su draugu
Atsakyti
QUOTE(Ligitukas_tukas @ 2009 01 31, 19:23)
Pradejau skaityti komentarus ir pirma mintis buvo siulyti Gineida! biggrin.gif  (..)

Sekmes tau lankant ten! Esu tikra, kad nenusivilsi mirksiukas.gif Butu smagu isgirst pacios atsiliepimus.

P.S. Tik turek omeny, kad pas Lauryna dideles eiles (tai tik irodymas, kad isties geras instruktorius). As laukiau daugiau nei menesi. Tai skambinkis tartis anksciau. O jei reiks nr - parasyk mirksiukas.gif

QUOTE(Ligitukas_tukas @ 2009 02 05, 19:38)

Sveika 4u.gif Labai ačiū už pasakojimą! Įsivaizduok, kaip tik Pylimo gatvėje lankysiu!!! clap_1.gif Jau nuo šio pirmadienio fear.gif Ir girdėjau apie stebuklingąjį instruktorių, tik va vardo nežinojau. Bandysiu pas jį "brautis" ax.gif Galiu laukti ir daugiau nei mėnesį... rolleyes.gif
Beje, būtinai pasidalinsiu įspūdžiais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mumuke: 06 vasario 2009 - 19:00
QUOTE(Mumuke @ 2009 02 06, 19:59)
Sveika  4u.gif Labai ačiū už pasakojimą! Įsivaizduok, kaip tik Pylimo gatvėje lankysiu!!!  clap_1.gif Jau nuo šio pirmadienio  fear.gif Ir girdėjau apie stebuklingąjį instruktorių, tik va vardo nežinojau. Bandysiu pas jį "brautis"  ax.gif Galiu laukti ir daugiau nei mėnesį...  rolleyes.gif
Beje, būtinai pasidalinsiu įspūdžiais  4u.gif

oi lauksim lauksim... mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Lankiau Jagmino mokykla Šiauliuose. Patiko thumbup.gif
Atsakyti
Esu kursantė Kauno Zebre smile.gif Kol kas esu labai patenkinta thumbup.gif
Važiuot dar nepradėjau, sveikatos pažymą vis "atidedu" kitai dienai doh.gif
Pažadu, "reportažą" po pirmo vairavimo tongue.gif
Atsakyti
Sveikos aš mokiausi Femina Mobile vairavimo mokykloje.
Atsakyti