Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias mokyklas baigėme?

Aš mokiausi AUTO ABC. Teorijos mokytojas buvo labai šaunus žmogus, o instruktorius- fantastinis thumbup.gif Be galo kantrus, viską šimtą kartą išaiškindavo ir negailėdavo savo laiko, kartais važiavimai iš kiek ilgiau, nei pusantros valandos buvo thumbup.gif
O antradienį jau teises važiuosiu pasiimti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankh @ 2008 09 27, 13:29)
As Kaune, Auto ABC. Kiek zinau jie bangininkai yra, bet rinkausi juos nes labai arti namu. Likau tikrai patenkinta. Tiek teorija tiek praktika isaiskino, ismokino labai gerai. Vairavimo instruktorius isvis prie bajerio, tai vazinedavau be itampos. Prisijuokdavau iki asaru  bigsmile.gif

Labas,
O su kokia masina mokinaisi ? Gal gali atsiusti instruktoriaus kontaktus i man AZ ?
Buciau dekinga. Nes man labai reikia pap. vaziavimu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pienės_Pūkas @ 2008 10 11, 20:26)
Aš mokiausi AUTO ABC. Teorijos mokytojas buvo labai šaunus žmogus, o instruktorius- fantastinis  thumbup.gif Be galo kantrus, viską šimtą kartą išaiškindavo ir negailėdavo savo laiko, kartais važiavimai iš kiek ilgiau, nei pusantros valandos buvo  thumbup.gif
O antradienį jau teises važiuosiu pasiimti  thumbup.gif

Labas ir tau smile.gif
Gal ir tu gali parasyti su kokia masiniuke vazinejai, ir kontaktus instruktoriaus i AZ imest ? 4u.gif
Atsakyti
As mokiausi vilniaus fabijoniskiu Jasucio vairavimo mokykloj, tai tokiu puikiu zmoniu, kokie ten dirba, dar paieskot reiketu: teorijos destytojas geras buvo, o vairavau su Arvydu, puikiu zmogum, kuris sugebejo per tas 10 pamoku ismokyt mane nuo nulio vairuoti ir ne kart nereke ir vairo negriebe i rankas, kaip kartais prisiklausyt tenka istoriju smile.gif visiem galeciau rekomenduot ten mokytis! thumbup.gif
Atsakyti
Mokiausi Alytuje LAS'e. Pati pasirinkau tikrai labai draugišką, plepų (kaip ir aš), kantrų ir viską nuodugniai išaiškinantį instruktorių (Žuvininkas). Vairavau su OPEL Astra.
Atsakyti
As baigiau vairavimo mokykla "Autoklase", superine mokykla super instruktoriai ir visas kolektyvas labai saunus thumbup.gif
Atsakyti
dabar mokausi Sevaldoje (Utena). Geriausias instruktorius mokyklos savininkas Evaldas thumbup.gif
Atsakyti
merginos, gal galetumes parekomenduoti instruktoriu is jasucio, toki kuris normaliai ismokytu, o ne miegotu per pamokas. buciau lb dekinga, jie nesunku i az smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,as Klaipedoj baigiau Alksnynes vairavimo mokykla- super thumbup.gif - ir teorija puikiai isaiskina (islaikiau is pirmo karto) ir instruktoriai saunus profesionalai (taip pat praktika islaikiau is pirmo karto).Papildomu vairavimu neemiau,uzteko 10 privalomu. Paklausiau drauges,kuri rekomendavo tik gera instruktoriu ir neapsigavau pasirinkusi visa gera paketa smile.gif -mokykla ir instruktoriu.
Atsakyti
Mokiausi Rigvedoj.Labai geras instruktorius papuole.Bet girdejau,kad geriausiai Kaune paruosia Aleksote.
Atsakyti
Pirma karta mokiausi Vilniaus " Visagalis" ( gera mokykla. Superinis teorijos destytojas, instruktoriai visai nieko- matosi, kad patyre ir pegagogiski, administracija dirba operatyviai. Likau labai patenkinta.) smile.gif
o kartojau praktini kursa jau " Autoakademijoje"( na kaip cia pasakius... man, nusivylusiai mokinei, viskas buvo gerai, bet siap galetu dirbti geriau g.gif cia visais aspektais)...
Pas mus Vilniuje populiariausia- " Gineida". Sako, instruktoriai ten daro stebuklus mirksiukas.gif bet eiles pas juos- menesi pirmyn, tai ir nejau ten verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LapeUrsa: 04 sausio 2009 - 14:13
mokiausi Vilniuje vairavimo mokykloje MEALDA su Opel ASTRA 4u.gif
Atsakyti
Mokiausi MZ ,Kaune.
Atsakyti