Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias mokyklas baigėme?

LIKAU JIEMS BE PRIEKAIŠTŲ: DĖSTYTOJAS ŠAUNUS IR Į KLAUSIMUS ATSAKINĖJA IŠSAMIAI IR KIEK REIKIA. INSTRUKTORIUS IRGI NORMALUS, NESISKUNDŽIU. GAL TIK PAMOKŲ MAŽOKA BUVO UŽ TĄ KAINĄ, KAI NEBUVAU PADORIAI VAŽINĖJUS, BET PRASISUKAU SĖKMINGAI, NORS IŠ BAIMĖS NORĖJAU IMTI KYŠININKĄ, YRA SAKĖ-PRAVAŽIAVIMAS 600LT SU JUO KAD ĮSKAITYTŲ doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elickaa @ 2007 08 21, 08:55)
as baigiau "autoplaza' ir likau patenkinta...po 10 vairavimo pamoku jau normalaiai gan vazinejau ax.gif  o ejau mokytis ,visai nieko nemokedama ir niekad gyvenime nesedejus uz vairo blush2.gif

As taip pat baigiau sia mokykla ir esu labai patenkinta thumbup.gif Instruktorius mano Andzejus, labai thumbup.gif Visada ramiai paaiskina, kai ka ne taip padarau, o ir siaip patarimu duoda thumbup.gif
Atsakyti
Baigiau FEMINA MOBILE mokyklą (Vilnius, žirmūnai) . Atsiliepimai nekokie mano... Teorijos egzui labai prastai paruošia. Maža mokymo klasė, nėra dalomos medžiagos, neišdėstomi taisykliu punktai, tik du kompai be galimybės pasimokyti prie jų ir t.t. Su praktika dar blogiau. Yra du instruktoriai - vyras ir moteris. Nuo pirmojo visi verkia ir isterikuoja, nuo moteriškės - nuolat kenčia jos nuotaikų kaitas, keiksmažodžius, savęs garbinimą ir t.t. Neišmokina praktiškai nieko. Reikia pačiam viską su šeimos nariu mokintis. O šitiek pinigų sukišta... Net papildomos pamokos "juodai" imtos, kad tik išduotų mokyklos baigimo pažymėjimą... Vienu žodžiu - "ŠARAŠKINO KONTORA".
Atsakyti
Mokiausi A. Bialo vairavimo mokykloje smile.gif Teorijos destymas tikrai labai geras, puikiai paruosia (mums deste pats mokyklos savininkas A. Bial), bet su vairavimu cia prasciau... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vakarė @ 2008 08 19, 14:00)
Mokiausi A. Bialo vairavimo mokykloje  smile.gif  Teorijos destymas tikrai labai geras, puikiai paruosia (mums deste pats mokyklos savininkas A. Bial), bet su vairavimu cia prasciau... smile.gif

smile.gif Ar gali daugiau parasyti apie vairavima..(kas blogai, kas nepatiko) smile.gif
Nes galvoju eiti i sia mokykla smile.gif Gali i az 4u.gif
Atsakyti
esu kauniete ir as mokiausi vairavimo mokykloj "linauta" (vairuosiu.lt), tai tikrai viskas patiko, be to kainos mazesnes nei centre. Jei registruosites toje mokykloje, visoms patarciau pas instruktoriu gedimina pasiprasyti. Niekada nerekia, smagu pabendrauti, be to puikiai paruosia egzaminui, nes is pradziu tikrai netikejau kad islaikysiu egzamina is pirmo karto, pavyko smile.gif)))
Atsakyti
norėčiau paklausti kauniečių , gal kas susidūrė su tokiu dalyku ir žinos

daugelyje provincijos miestelių yra mokomi vairavimo dvyliktokai , jiems tereik susimokėti tik už vairavimo pamokas , o kaip Kaune gal yra irgi kas nors panašaus ?
Atsakyti
Labutis merginos 4u.gif ,gal kas nors mokiesi ,,Lekadoje" i gal kas nors pažino instruktori Stanislava taip pat iš Lekados g.gif ačiu 4u.gif
Atsakyti
Kaune zebro mokykloj yra nuolaidytės studentams, moksleiviams. Aš ją ką tik baigiau, jau išlaikiau ir regitroj vairavimą iš pirmo karto. Liuks mokykla, liuks instruktoriai. Mokiausi su Linu Baškiu. Visiems rekomenduoju. drinks_cheers.gif
Atsakyti
As baigiau VRC , žukausko vairavimo mokykla. Esu patenkita, ir teorija ir vairavimu, ypac vairavimu thumbup.gif
Atsakyti
As Kaune, Auto ABC. Kiek zinau jie bangininkai yra, bet rinkausi juos nes labai arti namu. Likau tikrai patenkinta. Tiek teorija tiek praktika isaiskino, ismokino labai gerai. Vairavimo instruktorius isvis prie bajerio, tai vazinedavau be itampos. Prisijuokdavau iki asaru bigsmile.gif
Atsakyti
Panevėžyje mokiausi Darbo rinkos mokymo centre. Siūlomos nuolaidos mokiniams ir studentams. Naujos mašinos. Esu patenkinta tiek teorijos, tiek praktikos (ypač jos) mokymu (viską išsilaikiau iš pirmo karto) thumbup.gif Teorija buvo puikiai išaiškinta, kartais parodydavo ir video medžiagą. Vairavimo instruktorius Algis tiesiog nuostabus, labai fainas, linksmas, kantrus ir visiškai nepiktybinis žmogus 4u.gif Niekada nėra trankęs per rankas, rėkęs ar nervinęsis, visuomet ramiai viską aiškino, nuramindavo. Man labai patiko, tikrai drąsiai rekomenduoju šią mokyklą kitoms mirksiukas.gif
Atsakyti