Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias mokyklas baigėme?

pradėjau mokytis Dorkane, kol kas viskas liuks
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2007 11 24, 02:19)
Autobusu parkas yra Zirmunuose Verkiu gatveje.Vairavimo dar nebuvo,nes busas mokomukas sugedo,bet kad kas skustusi instruktoriais tai negirdejau.Ten B kat.daugiausiai darbuotoju vaikai ir gimines eina(jiems nuolaidos didesnes),bet lyg tai ir is pasalies priima.

cia as autobusu parka supainiojau su autobusu stotimi blush2.gif
gaila, bet toj vietoj man nepatogu is darbo ten, is mokyklos namo grizt... ieskau kad apie 19 val kur galeciau mokytis
Atsakyti
Gineidoj išklausiau teorijos kursą, dabar instruktorius su manimi vargsta. ax.gif
Atsakyti
gal galit pasakyti kiek turetu buti per parkavimosi is sono ir galo centimetru. Zinau kad is galo ne daugiau negu 40 centimetru atstumas. Nekur nerandu kur gali buti parasyta
Atsakyti
zalgrio gatveje "visagalis"
Atsakyti
Mokinausi vairavimo mokykloje `noriu vairuoti` Kaune. Viskas vyko gerai, tik instruktorius biski manau ne koks papuole, kartais uz kelio spusteledavo doh.gif kai virsydavau greiti.
Atsakyti
as mokiausi arv auto ir visai noreciau dar karta mokintis. teorija deste valdas thumbup.gif visa laika juokdavomes iki asaru,paskaita pradedavo anekdotais ir baigdavo anekdotais,bet teorija issaiskino gerai nes islaikiau viska is pirmo karto. o istruktorius tai kestutis kuras,niekada nepakelia balso,labai gerai viska isaiskina. ir dar sita mokykla gera tuo kad naujos masinos,beveik tokios kaip regitroj. kai mokinausi vazinejau su 5 golfu ir regitroj su tokia pacia laikiau tai nebuvo sunku. ARV AUTO thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Panele:) @ 2008 08 01, 22:32)
Mokinausi vairavimo mokykloje `noriu vairuoti` Kaune. Viskas vyko gerai, tik instruktorius biski manau ne koks papuole, kartais uz kelio spusteledavo doh.gif  kai virsydavau greiti.

o koks instruktoriaus vardas, gal pameni?
Atsakyti
Baigiau ARV Auto. Man labai patiko thumbup.gif Viskas greitai, aiškiai bigsmile.gif
Atsakyti
Mokiausi Bialo vairavimo mokykloj N.Vilnioj,tada ten gyvenom ir kaina buvo mazesne nei paciam Vilniuje.Man patiko,maloni ir tikrai ismananti darba destytoja,tik biski neprigirdi ka jai skai ir minusas tas kad lietuviu kalba jai prastai sekasi(na as rusiskai kuo puikiausiai viska supratau)ir instruktorius man patiko,niekada nesureke ant manes ax.gif
Atsakyti
Auto ABC Kaune.
Atsakyti
aš Kaune, M.Šalčiaus, bet ten labai reikia savarankiškai, nors man pakako
Atsakyti